0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
β. Αν είσαι παλαιός τοποθετηθείς στο σχολείο σου (και ως εκ τούτου δύσκολα θα βγεις υπεράριθμος), δεν είσαι πολύ μακριά από το σπίτι σου και στο σχολείο δεν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα, δε βλέπω το λόγο να κάνεις αίτηση. Αν πάλι συντρέχουν λόγοι μετακίνησης ( κίνδυνος υπεραριθμίας, επιθυμητό ένα συγκεκριμένο σχολείο κλπ), θα έλεγα να εξετάσεις αν τα σχολεία που σκέφτεσαι να δηλώσεις μπορεί να συγχωνευθούν με κάποια άλλα ( συστεγαζόμενα ή πολύ μικρά σχολεία) ή αν έχουν λίγα παιδιά ανά τμήμα και κινδυνεύουν με συμπτύξεις.... Οι οργανικές χάνονται στο άψε σβήσε...... Γιατί μπορεί να είσαι π.χ αρχαιότερος σε υπηρεσία αλλά σε περίπτωση υπεραριθμίας ως τελευταίος τοποθετηθείς, εσύ θα φύγεις....
Καλημέρα!πολύ μακριά.. δεν το λεω. Φυσικά ούτε και κοντά. 24 χιλ σύνολο.Στο σχολείο που είμαι έχω μόνο εγώ οργανική. Όμως, αν επιβληθεί 22 μαθητές στο εργαστήριο - και δεν σπάει τμήμα έστω στους 19 δεν θα δικαιολογεί πλέον οργανική. Άρα θα την χάσω. Και παρα πέρα!... σε άλλο σχολείο... μακάρι να ήξερα πως θα είναι....Τώρα δηλώνω προτιμήσεις σχολείων? Χωρίς να έχουν βγει κενά? Ανάκληση δεν γίνεται?Ευχαριστώ πολύ.Υ.Γ. Σήμερα που ξημέρωσε σκέφτομαι πως τελικά ίσως απλά ενημερωτικά να ρωτάω... να έχω μια σφαιρική άποψη. Είναι απόφαση σοβαρή και φοβάμαι τόσο πολύ.