0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παμε απ οτι ολα δειχνουν σε συμφωνια με τους ευρωπαιους.Με πλεονασματα της ταξης του 1.5% οι κλειστες λιστες πρεπει να αρχιζουν να ετοιμαζουν βαλιτσες διορισμου
Τους 60 μήνες πώς τους πήρες; με τι επίδοση; αυτό που προτείνεις δεν είναι παράκαμψη μια κατηγορίας επειδή βολεύει κάποιους άλλους;...μα καλά με 60 μήνες +ασεπ πάλι δεν διορίζεσαι; ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΕΠ ΜΕ 73+ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΟΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΝΟΕΙΣ;ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η
crown1 εδω υπαρχει ακομα 60-40 24+ασεπ και 30 μηνο Δεν αλλαζεις σκεπτικο να κανεις κατι αλλο? Δεν ειρωνευομαι εχω 2 επιτυχιες ασεπ οχι τοσο υψηλες βαθμολογιες αλλα μεγαλη προυπηρεσια 50+ μηνες. Εχω 3 παιδια και 24+ασεπ το 2010 . Και λεω οτι δεν προκειται να γινει τιιποτα! Απλα διαφων οτι καποιος που εχει γραψει καλυτερα πρεπει ντε και σωνει να διοριστει εναντι της προυπηρεσιας . Και αυτο το γραφω διοτι τα τελευταια 3 χρονια ειμαι μακρια απο τα παιδια μου και καθε ωρα προυπηρεσια που παιρνω ειναι μαρτυριο!
Συνάδελφοι, πως μπορείτε να ζητάτε κάτι τέτοιο. Τόσα χρόνια πέρασαν, τόσοι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ έγιναν και οι διορισμοί με αυτόν τον τρόπο που περιγράφετε δεν υφίσταται. Τώρα θα γίνουν? Να σοβαρευτούμε λίγο.
Ειναι ντροπη να θεωρειτε τους εαυτους σας εκει στην Πεαδ εκφραστες ολων των αναπληρωτων...Ντροπη...κ την πιτα ολκλκηρη κ το σκυλο χορτατο,ετσι?Προυπηρεσια κ στο 60% κ στο 40%?
. Αν θεωρείτε οτι με αυτόν τον τροπο θα βρείτε ή θα βρούμε το δίκιο μας , τοτε λυπάμαι πολυ για το επίπεδο . Όποιος θελει να προτείνει κατι να ερθει στην συνεδρίαση που θα κανουμε αλλιώς τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα δημόσια αφήνουν έκθετους τους εαυτούς σας . Συμμετέχουμε ολοι συλλογικά και συζητάμε . Λυπάμαι γιατι τελικά ο καθένας τον εαυτό του κοιτα . Άλλος εχει ΑΣΕΠ και δεν εχει προϋπηρεσία άλλος εχει προϋπηρεσία και δεν εχει ΑΣΕΠ , άλλος εχει και τα δυο , άκρη δεν βγάζεις αλλα οχι και να βρίζεις ρε αδελφέ ...καταλαβαίνω οτι τα νευρα ειναι τσίτα , τα προβλήματα πολλα αλλα προπαντώς ηρεμία .
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον χρήστη paparouna αν και θεωρώ το ενδεχόμενο να διορίσει από λίστες προηγούμενων ασεπ εξαιρετικά απίθανο. Απίθανο θεωρώ επίσης το ενδεχόμενο να διορίσει από τον πίνακα πραγματικής προϋπηρεσίας. Το πιθανότερο σενάριο για μένα είναι να συνταχτούν νέοι πίνακες υπό τη μορφή κάποιας μοριοδότησης στην οποία, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να μετρήσουν [b]ολα[/b] τα προσόντα μας καθώς επίσης και τα μόρια από προηγούμενους ασεπ.
Eυσεβεις ποθοι..απο προυπηρεσια κυριως θα διορισει μια γνησια αριστερη κυβερνηση...