0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: U2 στις Ιανουαρίου 21, 2009, 11:56:50 pmΠαράθεση από: sophia_pap στις Ιανουαρίου 21, 2009, 09:58:54 pmκαλησπέρα σε όλο το φορουμ!!!!Πως σας φαίνεται για πιθανό θέμα τα ΜΜΕ και η σημασία τους στην προσχολική αγωγή?Ακουσα οτι στην επιτροπή θα συμμετέχει και ο Ματσαγγούρας. Δεν ξέρω όμως τίποτα περισσότερο και κατα πόσο ραδιο αρβύλα είναι. Αυτό που ξέρω ειναι οτι "θα γελάσει και ο κάθε ....πικραμένος" !!!!!!!!!Α!α!α!α! Τωρα που το σκεφτομαι.............ο Ματσαγγουρας δεν ειναι καθηγητης στο Δημοτικης Εκπαιδευσης Αθηνων; Τι δουλεια εχει να ασχολειται μ'εμας;;; ΑΝΤΕ!!!Ποια ειναι αυτη η ΔΙΑ
Παράθεση από: sophia_pap στις Ιανουαρίου 21, 2009, 09:58:54 pmκαλησπέρα σε όλο το φορουμ!!!!Πως σας φαίνεται για πιθανό θέμα τα ΜΜΕ και η σημασία τους στην προσχολική αγωγή?Ακουσα οτι στην επιτροπή θα συμμετέχει και ο Ματσαγγούρας. Δεν ξέρω όμως τίποτα περισσότερο και κατα πόσο ραδιο αρβύλα είναι. Αυτό που ξέρω ειναι οτι "θα γελάσει και ο κάθε ....πικραμένος" !!!!!!!!!Α!α!α!α! Τωρα που το σκεφτομαι.............ο Ματσαγγουρας δεν ειναι καθηγητης στο Δημοτικης Εκπαιδευσης Αθηνων; Τι δουλεια εχει να ασχολειται μ'εμας;;; ΑΝΤΕ!!!Ποια ειναι αυτη η ΔΙΑ
καλησπέρα σε όλο το φορουμ!!!!Πως σας φαίνεται για πιθανό θέμα τα ΜΜΕ και η σημασία τους στην προσχολική αγωγή?Ακουσα οτι στην επιτροπή θα συμμετέχει και ο Ματσαγγούρας. Δεν ξέρω όμως τίποτα περισσότερο και κατα πόσο ραδιο αρβύλα είναι. Αυτό που ξέρω ειναι οτι "θα γελάσει και ο κάθε ....πικραμένος" !!!!!!!!!
Μπράβο ρε u2 έτσι σε θέλω. Πάντως του χρόνο με το καλό που θα διοριστείς και θα βαριέσαι στο γραφικό χωριουδάκι που θα βρίσκεσαι, ρίξε μια ματιά στα βιβλία του, γιατί είναι αρκετά καλά και οργανωμένα. Εννοείται ότι τώρα δεν υπάρχει λόγος να ζοριστείς επιπλέον.
Σχετικά με την ειδική αγωγή που αναφέρθηκε τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζουμε?? Εγώ θα ρίξω μια ματιά στο νόμο της ειδικής αγωγής και δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, γιατί θεωρώ πως ναι μεν παιδιά με ειδικές ανάγκες πλέον εντάσσονται σε τμήματα μαζί με παιδιά τυπικής ανάπτυξης, αλλά ένα τέτοιο θέμα κατά πόσο είναι σημαντικό για εμάς?? Πέρα από τα αυτονόητα περί ίσων ευκαιριών, καλλιέργειας κλίματος αποδοχής, σεβασμός στα δικαιώματα και τις ιδιαιτερότητές του τι άλλο πρέπει να ξέρουμε?? Δεν θα μας δώσουν και καμιά μελέτη περίπτωσης.. Και εκτός αυτού δεν προβλέπεται σε βαριές περιπτώσεις το παιδί να έρχεται στο σχολείο με συνοδό? Εμένα μου φαίνεται απίθανο να πέσει τέτοιο θέμα, πολλαπλής πάλι δεν αποκλείω, έχει μπει άλλωστε...