0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια ξέρει καμία να μου πει γιατί οι θέσεις του 2009 είναι λιγότερες από του 2007; Ειδικά με τα ολοήμερα τώρα δεν χρειάζονται προσωπικό;;;
Παράθεση από: titi6984 στις Ιανουαρίου 30, 2009, 03:12:19 am Αλήθεια ξέρει καμία να μου πει γιατί οι θέσεις του 2009 είναι λιγότερες από του 2007; Ειδικά με τα ολοήμερα τώρα δεν χρειάζονται προσωπικό;;;Γιατί όλα είναι θέμα παιδείας. Ιδιωτικής Γιαυτό.
Rinaki, ναι στο συγχρονα προγραμματα αναφερομαι!
ξερετε οτι θα επεκταθει ο θεσμος του ολοημεου το 2012 και θα ανοιξουν πολλες θεσεις οπως εγινε και με τα δημοτικα?
Κορίτσια σας θυμίζω τις παλιότερες που μας έλεγαν να διαβάσουμε τα βασικά. (Η Sophie μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή). Αυτό αποφάσισα να κάνω και 'γω τελικά, απ' το να κάτσω και να κουρκουτιάσω με θεωρητικούς και περίεργες έννοιες, διάβασα παρόμοια πράγματα που είχαν πέσει στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Και να σας πω δεν το μετάνοιωσα, γιατί ενώ εγώ διάβασα 18-20 βιβλία αυτή που θα είχε διαβάσει 5-6 βιβλία, τον οδηγό και το ΔΕΠΠΣ, το ίδιο με μένα θα 'γραφε περίπου. Τα θέματα το επέτρεπαν αυτό.