0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ιχνογραφήματα των παιδιών περιλαμβάνουν μόνο τα σκιτσα τους? Εχω συναντήσει τον όρο αλλά δεν θυμάμαι που, μπορει κάποιος να κάνει μια διευκρίνιση για την ερμηνεία?
LAaleXXX πολύ καλές οι τεχνικές αυτές του Ροντάρι είχα ακούσει κάποιες απο αυτές αλλά δεν τις είχα βρεί πουθενά μαζεμένες. Ευχαριστούμε για το μοίρασμα. Μήπως μπορείς (αν προλάβεις) να μου δώσεις μια σύντομη περιγραφή για το φανταστικό διώνυμο;Ευχαριστώ
Παράθεση από: souvlitsa στις Δεκεμβρίου 07, 2008, 09:16:45 pmLAaleXXX πολύ καλές οι τεχνικές αυτές του Ροντάρι είχα ακούσει κάποιες απο αυτές αλλά δεν τις είχα βρεί πουθενά μαζεμένες. Ευχαριστούμε για το μοίρασμα. Μήπως μπορείς (αν προλάβεις) να μου δώσεις μια σύντομη περιγραφή για το φανταστικό διώνυμο;Ευχαριστώπχ. 2 λεξεις απο τα παιδια απο τις οποιες θα δημιουργηθει μι αολοκληρη ιστορια..
VasilikiP σε ευχαριστω πολυ μου εφυγε ενα αγχος. Κ για μενα ειναι η πρωτη φορα στο διαγωνισμο, γι αυτο κ εχω αγχωθει.Ευτυχως περασε η περιοδος που ενιωθα οτι αν διαβασω λιγο ακομη θ τρελαθω κ τωρα εχω στρωθει.
Επεσες διανα, αυτα μολις διαβασα κ οντως τωρα ξεκαθαρισαν πολλα πραγματα.Καλη επιτυχια κ σε σενα.