0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αξιολόγηση αρχική, διαμορφωτική και τελική.......την χρησιμοποιούμε και στο πρότζεκτ και στη θεματική????Και γράφουμε στο καθένα ΄πάνω κάτω βρε παιδιά?
Αξιολόγηση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. όντως το portfolio μπορεί να αξιοποιηθεί γιαυτό το σκοπό, όπως και οι κλείδες παρατήρησης, τα ερωτηματολόγια παρατήρησης, το ημερολόγιο της νηπιαγωγού, οι ανεκδοτολογικές καταγραφές κι ένα σωρό άλλα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς, γιαυτό τα γράφω έτσι γενικά. Αν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο διευκρίνισε λίγο περισσότερο τι ψάχνεις κι αν τύχει να ξέρω (και δουλεύει και η σύνδεσή μου γιατί τα παίζει διαρκώς) θα προσπαθήσω να απαντήσω.
Παράθεση από: Ritalamp στις Ιανουαρίου 28, 2009, 08:18:51 pmΑξιολόγηση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. όντως το portfolio μπορεί να αξιοποιηθεί γιαυτό το σκοπό, όπως και οι κλείδες παρατήρησης, τα ερωτηματολόγια παρατήρησης, το ημερολόγιο της νηπιαγωγού, οι ανεκδοτολογικές καταγραφές κι ένα σωρό άλλα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς, γιαυτό τα γράφω έτσι γενικά. Αν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο διευκρίνισε λίγο περισσότερο τι ψάχνεις κι αν τύχει να ξέρω (και δουλεύει και η σύνδεσή μου γιατί τα παίζει διαρκώς) θα προσπαθήσω να απαντήσω.ritaki αυτο που ρωτα η ath79 ειναι επειδη τη ρωτησα εγω και το βρηκα ακριβως ετσιπεριεχομενο φακελου αξιολοηγης αυθεντικες εργασιες, παρατηρησεις καταγραφες , κλιμακες παρατηρησης , μαγνητοσκοπησει κτλ κτλ κτλ κτλ τι εννοει κλιμακες παρατηρησης?παρητηρηση το νοεμβρη παρατηρηση το μαη δλδ το πως κλιμακωνονται οι αλλαγες?