0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να γίνει κατάληψη από εμάς
προσωπική και μόνο προσωπική εκτίμηση. Καταλήψεις γίνονται ήδη σε κάποια σχολεία της επικράτειας, αλλά η γενικότερη τάση είναι να κλιμακωθεί το κίνημα των καταλήψεων, μέχρι και να υπάρξουν καταλήψεις σε παν/μια και τει. Υπάρχει μια γενικευμένη κρίση και προσπάθεια κλιμάκωσης της αντιδρασης σε αυτήν. Εάν οι καταλήψεις σε σχολεία όντως πάρουν ευρύτερες διαστάσεις, δε μας βλέπω να δίνουμε σε μια εβδομάδα, αλλά μετά τα Χριστούγεννα και αν.. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να μας χρησιμοποιήσει ως δύναμη κρούσης ενάντια στους "καταληψίες", να λειτουργήσουμε δηλαδή ως δύναμη ανάσχεσης της λαϊκής δυσφορίας. Προσωπικά εννοείται ότι δε θα έμπαινα με τίποτε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είμαι μαζί με τους μαθητές και τη γενιά των 600 ευρώ.Υπάρχει βέβαια μέσα μου κι ένα ανάθεμα, που λέει, τόσους μήνες διαβάζω, τόσους μήνες έχω καταπιέσει τον εαυτό μου, τόσους μήνες φυτοζοώ... Θα κρατήσω όμως τα κουράγια μου για παραπέρα, γιατί οι αγώνες, οποιοιδήποτε αγώνες, μόνο με θυσίες γίνονται! Καλά κουράγια λοιπόν αγαπητοί, ελπίζω ο αγώνας των μαθητών, αυτή τη φορά και με τη γενικότερη αλληλεγγύη της κοινωνίας πραγματικά να καρποφορήσει. Μας έχουν στριμώξει βλέπετε με τις κυβερνητικές και εοκικές τους επιλογές, πολύ μα πολύ άσχημα..
καλα κανουν και τα κλεισανε τα σχολεια. σιγα την παιδεια που τους προσφερουνε