0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια παρακληση...ας εμφανιστει καποιος απ το συλλογο...να συντονιστουμε καπως να δουμε τι θα κανουμε..παλι σαν μαλακες θα κατσουμε να το υποστουμε?το ζητημα δεν ειναι οι καταληψεις,αλλα ο συνεχομενος εμπαιγμος που υφισταμεθα..στο κατω κατω..με ενδιαφερει να ξερω τη θεση του συλλογου..σκοπευω να γραφτω την τεταρτη που ερχομαι Ελλαδα.
Παράθεση από: MANNI στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 02:20:40 pmΟι μόνιμοι θα κοιτάξουν με κάθε τρόπο να γίνει οΔιαγωνισμός ,Όχι από ευαισθησία αλλά για να μη χάσουν την επιτήρηση .Σίγουρα θα θέλουν να οικονομήσουν πριν τις γιορτέςΝαι, ξέρεις μόλις τελειώσει η επιτήρηση περνάνε οι επιτηρητές από το ταμείο και εισπράττουν τα χρήματα για τα ψώνια των εορτών.
Οι μόνιμοι θα κοιτάξουν με κάθε τρόπο να γίνει οΔιαγωνισμός ,Όχι από ευαισθησία αλλά για να μη χάσουν την επιτήρηση .Σίγουρα θα θέλουν να οικονομήσουν πριν τις γιορτές
Τι εννοεις?πες μας....γιατι δεν ξερουμε τι εννοεις οταν λες οτι καποιοι μεγαλυτεροιαντιμετωπιζουν καπως αλλιως καποιες καταστασεις...
Παράθεση από: jak13 στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 08:35:08 pmΠαράθεση από: MANNI στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 02:20:40 pmΟι μόνιμοι θα κοιτάξουν με κάθε τρόπο να γίνει οΔιαγωνισμός ,Όχι από ευαισθησία αλλά για να μη χάσουν την επιτήρηση .Σίγουρα θα θέλουν να οικονομήσουν πριν τις γιορτέςΝαι, ξέρεις μόλις τελειώσει η επιτήρηση περνάνε οι επιτηρητές από το ταμείο και εισπράττουν τα χρήματα για τα ψώνια των εορτών. Δεν ξέρω πότε τα παίρνουν ούτε με ενδιαφέρει .Έτσι και αλλιώς δε ζουν μόνο με αυτά .Όπως και να ναι δε λέω να μην τα πάρουν ούτε ότι όλοι είναι ίδιοι .Οι νεότεροι συνάδελφοι σίγουρα συμμερίζονται αλλά κάποιοι από τους μεγαλύτερους είναι διαφορετικοί .Είμαι ωρομίσθια σε ένα σχολείο και οι συνάδελφοι όλοι έχουν πάνω από 30 χρόνια υπηρεσίας και βλέπω πως αντιμετωπίζουν ορισμένες καταστάσεις .
Παράθεση από: kalipso στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 10:58:12 pmΤι εννοεις?πες μας....γιατι δεν ξερουμε τι εννοεις οταν λες οτι καποιοι μεγαλυτεροιαντιμετωπιζουν καπως αλλιως καποιες καταστασεις...Εγώ εργάζομαι 11ώρες σε Ενιαίο Λύκειο σε περιοχή που απέχει 2 ώρες από το σπίτι μου .Έχω προσληφθεί από τις 7 Οκτώβρη .Δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ .Γι' αυτό δε φταίνε ,όμως δε συμμερίζονται καθόλου .Κάνω και εφημερίες ,κάθομαι στις συνελεύσεις .Κάποιοι λέω και πάλι όχι όλοι είναι όλο υποδείξεις .Επίσης όταν έδινα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ οιεπιτηρήτριες μας φέρονταν υποτιμητικά λες και φταίμε που δεν έχουμε διοριστεί .
Παράθεση από: Selanik στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 09:37:31 pmΠαράθεση από: LK στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 05:11:13 pmΣε αυτό το παιδάκι στη φωτογραφία που η μαμά του το έχει κλεισμένο μέσα στο σπίτι μήνες τώρα τι θα πω; Συγγνώμη, παιδί μου, υπάρχουν κάποιοι βλάκες σε αυτή τη χώρα, κάνε υπομονή και δες άλλα λίγα παιδικά μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία; Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας κόψει ΥΠΕΠΘ, ΑΣΕΠ, διευθυντές και μαθητές το λαιμό τους. Αδιαφορώ για τους αγώνες τους, για το αν βρίσκεται σε κρίση η κυβέρνηση. Για μένα και το παιδί μου απαιτώ αξιοπρέπεια. Τι να κάνω; Να βάλλω και εγώ κουκούλα για να με σεβαστούν. Άι σιχτίρι!είσαι απλά τραγική. Ο ορισμός του μικροαστισμού. Λυπάμαι που διδασκεις και σε παιδια. Θα τους μαθαίνεις πολύ καλά τι είναι φιλοτομαρισμός και πως να φροντίζουν την ατομική τους βολή. Εύγε"Ας κόψουν τον λαιμό τους, αδιαφορώ για τους αγώνες τους"Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό? Μήπως είναι λίγο φιλοτομαριστικό? Σοκάρομαι και λυπούμαικαληνύχτα σας καθηγητές
Παράθεση από: LK στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 05:11:13 pmΣε αυτό το παιδάκι στη φωτογραφία που η μαμά του το έχει κλεισμένο μέσα στο σπίτι μήνες τώρα τι θα πω; Συγγνώμη, παιδί μου, υπάρχουν κάποιοι βλάκες σε αυτή τη χώρα, κάνε υπομονή και δες άλλα λίγα παιδικά μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία; Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας κόψει ΥΠΕΠΘ, ΑΣΕΠ, διευθυντές και μαθητές το λαιμό τους. Αδιαφορώ για τους αγώνες τους, για το αν βρίσκεται σε κρίση η κυβέρνηση. Για μένα και το παιδί μου απαιτώ αξιοπρέπεια. Τι να κάνω; Να βάλλω και εγώ κουκούλα για να με σεβαστούν. Άι σιχτίρι!είσαι απλά τραγική. Ο ορισμός του μικροαστισμού. Λυπάμαι που διδασκεις και σε παιδια. Θα τους μαθαίνεις πολύ καλά τι είναι φιλοτομαρισμός και πως να φροντίζουν την ατομική τους βολή. Εύγε
Σε αυτό το παιδάκι στη φωτογραφία που η μαμά του το έχει κλεισμένο μέσα στο σπίτι μήνες τώρα τι θα πω; Συγγνώμη, παιδί μου, υπάρχουν κάποιοι βλάκες σε αυτή τη χώρα, κάνε υπομονή και δες άλλα λίγα παιδικά μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία; Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας κόψει ΥΠΕΠΘ, ΑΣΕΠ, διευθυντές και μαθητές το λαιμό τους. Αδιαφορώ για τους αγώνες τους, για το αν βρίσκεται σε κρίση η κυβέρνηση. Για μένα και το παιδί μου απαιτώ αξιοπρέπεια. Τι να κάνω; Να βάλλω και εγώ κουκούλα για να με σεβαστούν. Άι σιχτίρι!