0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηρα ΑΣΕΠ. μου ειπαν πως θα δουν την εξελιξη των καταληψεων και μεχρι Τεταρτη θα αποφασισουν.εχει χαθει η μπαλα...
Καλά σοβαρά; Μέχρι την Τετάρτη; Αν ειναι δυνατον πια. Είναι φανερό ότι για άλλη μια φορά μας εμπαιζουν. Δεν μπορουν να παρουν μια αποφαση;Να πουν, ο διαγωνισμος θα γινει σε δημοτικα και παιδικους σταθμους ή θα μετατεθεί! ΤΕΛΟΣ! Προφανώς θα παιξουν άσχημο παιχνίδι στις πλατες των παιδιών και θα μας βάλουν απέναντι τους. Να φαγωθούμε με τα παιδια. Είναι κατάπτυστοι !Παρ'όλα αυτ'α από μια γρήγορη ματιά σε site εφημερίδων δεν ειδα να αναφέρεται κατι περι αναβολης. Μάλιστα εχουν βαλει και θεματα για την τελευταία επανάληψη...
Παράθεση από: lalunalu στις Δεκεμβρίου 15, 2008, 09:18:10 amΚαλά σοβαρά; Μέχρι την Τετάρτη; Αν ειναι δυνατον πια. Είναι φανερό ότι για άλλη μια φορά μας εμπαιζουν. Δεν μπορουν να παρουν μια αποφαση;Να πουν, ο διαγωνισμος θα γινει σε δημοτικα και παιδικους σταθμους ή θα μετατεθεί! ΤΕΛΟΣ! Προφανώς θα παιξουν άσχημο παιχνίδι στις πλατες των παιδιών και θα μας βάλουν απέναντι τους. Να φαγωθούμε με τα παιδια. Είναι κατάπτυστοι !Παρ'όλα αυτ'α από μια γρήγορη ματιά σε site εφημερίδων δεν ειδα να αναφέρεται κατι περι αναβολης. Μάλιστα εχουν βαλει και θεματα για την τελευταία επανάληψη...Δεν είναι δυνατόν να πάρουν αποφάσεις απο τη στιγμή που τα παιδιά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τίπρόκειται να κάνουν. Αλλά δε νομίζω πωςτίθεται θέμα . Επιμένω. Θα βρθεί λύση ,αν φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις. Τέτοιες εξετάσεις δεν αναβάλλονται παρά μόνο για... πόλεμο (!)
δλδ την μερα του διαγωνισμου τα σχολεια υπο καταληψη θα ληξουν την καταληψη ησυχα ησυχα και θα φυγουν για να γινουν ομαλα οι διαγωνισμοι?
πήρα κι εγώ στο ΑΣΕΠ και μου είπαν τα ίδια,ότι δηλαδή αν οι καταλήψεις συνεχιστούν ο διαγωνισμός θα αναβληθεί