0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το είδατε αυτό; "Σε επικοινωνία που είχε η alfavita.gr με το ΑΣΕΠ και το ΥΠΕΠΘ ανακοινώθηκε ότι αύριο Τρίτη (μέχρι το απόγευμα) θα αποφασιστεί εάν τελικά ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Δεκεμβρίου. Σήμερα Δευτέρα 15/12, σύμφωνα με στοιχεία του ΥΠΕΠΘ περίπου 45 εξεταστικά κέντρα βρίσκονται υπό κατάληψη. Σύμφωνα με το ΥΠΕΠΘ όλα θα κριθούν την Τρίτη. Εάν εξακολουθούν να βρίσκονται εξεταστικά κέντρα υπό κατάληψη, καθώς δεν θα μπορούν να γίνουν δοκιμές, το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει αναβολή του διαγωνισμού για μετά 3 περίπου εβδομάδες"Είμαι τρομερά εξοργισμένη! Δεν έχω λόγια...
jimy 100: Το πρόβλημα δεν είναι ο Στυλιανίδης, αλλά αυτή η πολιτική που μας έχει ρημάξει. Δηλαδή αν στη θέση του Στυλιανίδη, θυμηθούμε αντίστοιχα τον Αρσένη το 99, ποια διαφορά θα βρούμε; Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθούν να μας στρέψουν ενάντια στους μαθητές με αφορμή τον διαγωνισμό. Να μην τσιμπήσουμε ρε συνάδελφοι. Κι εγώ περιμένω πως και πως αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί τα νεύρα μου είναι σε οριακό σημείο, αλλά στην τελική για την δύσκολη ζωή που έχουμε δε φταίνε οι μαθητές που κινητοποιούνται. Μακάρι να κινητοποιούνταν και άλλες κοινωνικές ομάδες, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Αλλά όπως είπε κάποιος(-α) συνάδελφος παραπάνω, αυτό που μας έφαγε είναι ότι ο καθένας κοιτάει να βολέψει την πάρτη του- που πλέον ούτε αυτό μπορεί να γίνει. jimara Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Τώρα ξεφεύγω από το θέμα, συγγνώμη, αλλά μου 'δωσες τροφή syllas. Ξεκίνησα διάβασμα από τον Φεβρουάριο 2008, πολλήήήή βιβλιογραφία, χωρίς επανάληψη τι να το κάνεις; πάω για 4ο ασέπ 2010; Δεν την ξαναπατάω, ξεκινάω διάβασμα αμέσως μετά το διαγωνισμό, πότε να βάλω όμως το deadline; τι προτείνετε; κι αν αλλάξει η ύλη, πώς θα το ξέρω, να περιμένω τους τελευταίους 6 μήνες, όχι όχι. Διάβασμα εφ' όλης της φιλολογικής ύλης, ό,τι και να πέσει όποτε και να πέσει, εγώ θα πέσω μέσα [κάποιος είχε πει στο φόρουμ, τότε με το θέμα της ημερομηνίας, φιλόλογος δε γίνεσαι γεννιέσαι, αχ να μην είμαι από τους ευνοημένους, τους "φυάν έχοντες"]. Back to the epikairotita: και οι δάσκαλοι έσονται μαθητές και οι μαθητές δάσκαλοι - σημεία των καιρών....;
Σωτία ,αυτό το μην δεν απευθύνεται σε σένα....Σε εκτιμω πολύ,έχουμε τελειώσει κ την ίδια σχολή.Το κλασικό Θεσσαλονίκης ,αν θυμάμαι καλά. ;)Το μήνυμα μου δεν ήταν επιθετικό ,κάνω έκκληση να σταματήσουν κάποιοι να κατηγορούν..