0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
aziuol: Θέλω να σκοτωσω τον Παυλοπουλο του ΑΛΤΕΡ . Μα τι αντιδραστικο στοιχειο. Εχει κολλησει εδω και μια εβδομαδα με τους καημενους τους εμπορους που κλαινε επειδη οι διαδηλωσεις μπλοκαρουν την αγοραστικη κινηση. Λες και τοσο καιρο ειχαν τρελαθει να ξεπουλανε. Τοσο καιρο ειχαν λυσσαξει τα φασιστοκαναλα με την οικονομικη κριση και τωρα τους φταινε οι διαδηλωτες. Μα τι αισχρή προπαγάνδα!Ελεος πια! BASTA!Απόψε είχε καλέσει τον Αντωνόπουλο από μια ΕΛΜΕ κι εκεί που ο Αντωνοπ. έλεγε φωνάζουν οι μεγαλοέμποροι των καταστημάτων της Ερμού,τί να πουν οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί που πληρώνονται μέχρι και ενάμιση χρόνο αργότερα !Κι εκεί ακριβώς με φωνές τον κόβει ο Παυλόπουλος τσιρίζοντας ότι το θέμα είναι οι έμποροι κι όχι οι εκπαιδευτικοί!Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να ανακοινώσουν άμεσα για κλείσιμο σχολείων στις 19 δεκ.
εγω προτεινω στην κυβερνηση να χρησιμοποιησει κ να νοικιασει τα κτιρια των ιδιωτικων σχολειων..!ετσι κ κεφαλαιουχοι θα παρουν λεφτα,κ εμεις θα δωσουμε!λετε να το χει σκεφτει??χαχα
Εγώ άκουσα από εκπαιδευτικό (που εργάζεται Αττική) ότι τα παιδιά (δήλωσαν ότι) θα ζητήσουν από τον Υπουργό Παιδείας να κλείσουν τα σχολεία την Παρασκευή. 'Εχετε ακούσει κάτι σχετικό;
Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να ανακοινώσουν άμεσα για κλείσιμο σχολείων στις 19 δεκ.
Παράθεση από: flair στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 04:45:31 pmΕγώ άκουσα από εκπαιδευτικό (που εργάζεται Αττική) ότι τα παιδιά (δήλωσαν ότι) θα ζητήσουν από τον Υπουργό Παιδείας να κλείσουν τα σχολεία την Παρασκευή. 'Εχετε ακούσει κάτι σχετικό;Τελικά μπορεί και να ισχύει;Παράθεση από: apostolisd στις Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:08:42 pmΜην ξεχνάμε ότι μπορεί να ανακοινώσουν άμεσα για κλείσιμο σχολείων στις 19 δεκ.
Εγω πάντως φοβάμαι ότι με αυτή την κατάσταση μη γίνουν πολλές παρατυπίες λόγω ανοργανωσιάς. Γιατί αν τρέχουν και δε φτάνουν τελευταία στιγμή ποιος θα δίνει σημασία στις λεπτομέρειες.
Πολύ καλό Χρυσούλα, τα λέει όλα...για την κατάντια τους