*

Αποστολέας Θέμα: Καταλήψεις και Διαγωνισμός ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 88820 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xenia7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Καταλήψεις και Διαγωνισμός ΑΣΕΠ
« Απάντηση #462 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 08:03:22 am »
Στο εξωφυλλο του σημερινου ΕΤ: Αναβαλλεται ο διαγωνισμος του ΑΣΕΠ λογω καταληψεων...
Οποιος ειναι απο Αθηνα μπορει να παρει την εφημεριδα και να μας ενημερωσει για το ακριβες δημοσιευμα?????????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:03:00 »

Αποσυνδεδεμένος xenia7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 08:07:29 am »
Λυριτζης-Οικονομου διαβασαν λιγο απο το δημοσιευμα και ειπαν για "αναβολη, με αγνωστη τη διεξαγωγη του διαγωνισμου.Στελεχος ΑΣΕΠ ειπε οτι θα καθυστερησουν ολοι οι διαγωνισμοι.Πιθανοτερο να αρχισουν απο τις 15/1 και μετα.Σημερα θα βγει επισημη ανακοινωση απο ΑΣΕΠ..."

Αποσυνδεδεμένος xenia7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 08:09:01 am »
Αναβολή και… βλέπουμε για τις εξετάσεις των εκπαιδευτικών. Το ΑΣΕΠ αποφάσισε χθες να αναβάλει τον πρώτο διαγωνισμό -για καθηγητές και δασκάλους- που είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου εξαιτίας του κύματος των καταλήψεων που έχει απλωθεί στα σχολεία της χώρας.

Η ολομέλεια της ανεξάρτητης αρχής συνεδρίασε γι’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα έχοντας πληροφορηθεί εγγράφως από το υπουργείο Παιδείας ότι από τα 243 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα που θα χρησιμοποιούνταν για τη διενέργεια των εξετάσεων, τα 40 τελούν υπό κατάληψη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΤ, τα 24 μέλη της ανεξάρτητης αρχής αποφάσισαν παμψηφεί να αναβάλουν τις εξετάσεις, με δεδομένο ότι ήταν αδύνατο να βρεθούν άλλα σχολεία για τους 33.785 υποψηφίους που είχαν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 2Π/2008. Επειτα από αλλεπάλληλες επαφές με το υπουργείο Παιδείας, στους Αμπελοκήπους έκριναν ότι δεν μπορούν να ρισκάρουν, ούτε να εγγυηθούν την άρτια και ομαλή διεξαγωγή της διαγωνιστικής διαδικασίας. Ετσι, παρότι είδαν τα ονόματά τους στους πίνακες ανακοινώσεων, δεν θα κατέβουν στη μάχη οι υποψήφιοι των εξής 9 ειδικοτήτων: Δάσκαλοι (2.753 αιτήσεις), Φιλόλογοι (18.646), Μαθηματικοί (5.062), Φυσικοί (3.284), Χημικοί (1.661),

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 08:11:10 am »

Τρίτη, 16.12.08
Αναβολή διαγωνισμού

Αναβολή και… βλέπουμε για τις εξετάσεις των εκπαιδευτικών. Το ΑΣΕΠ αποφάσισε χθες να αναβάλει τον πρώτο διαγωνισμό -για καθηγητές και δασκάλους- που είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου εξαιτίας του κύματος των καταλήψεων που έχει απλωθεί στα σχολεία της χώρας.

Η ολομέλεια της ανεξάρτητης αρχής συνεδρίασε γι’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα έχοντας πληροφορηθεί εγγράφως από το υπουργείο Παιδείας ότι από τα 243 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα που θα χρησιμοποιούνταν για τη διενέργεια των εξετάσεων, τα 40 τελούν υπό κατάληψη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΤ, τα 24 μέλη της ανεξάρτητης αρχής αποφάσισαν παμψηφεί να αναβάλουν τις εξετάσεις, με δεδομένο ότι ήταν αδύνατο να βρεθούν άλλα σχολεία για τους 33.785 υποψηφίους που είχαν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 2Π/2008. Επειτα από αλλεπάλληλες επαφές με το υπουργείο Παιδείας, στους Αμπελοκήπους έκριναν ότι δεν μπορούν να ρισκάρουν, ούτε να εγγυηθούν την άρτια και ομαλή διεξαγωγή της διαγωνιστικής διαδικασίας. Ετσι, παρότι είδαν τα ονόματά τους στους πίνακες ανακοινώσεων, δεν θα κατέβουν στη μάχη οι υποψήφιοι των εξής 9 ειδικοτήτων: Δάσκαλοι (2.753 αιτήσεις), Φιλόλογοι (18.646), Μαθηματικοί (5.062), Φυσικοί (3.284), Χημικοί (1.661),

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:03:00 »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 08:37:38 am »
Αισθάνομαι σαν να βλέπω το ίδιο έργο σε επανάληψη...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος Minerva82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:07:26 am »
καλημερα σε ολους..μολις αναφερθηκε τι θεμα μας σε λυριτζη-οικονομου και..

μαλλον μιλαμε για αναβολη..βεβαια η επισημη ανακοινωση θα βγει αυριο..

\τι να πω?μαλλον καποιοι δεν εχουν καταλαβει ποσο επηρεαζει τις ζωες των υποψηφιων ολο
αυτο το κακοστημενο θετρακι του παραλογου..και μου φαινεται πολυ αδικο να μας κατηγορουν οτι
θελουμε απλα να βολευτουμε..ενα αγωνα κανουμε οπως ολοι..με απολυτα  μεσο το διαβασμα μας και
την προσπαθεια του καθενος..τι να πω.. 

συστηνω σε ολυς υπομονη..απο οτι φαινεται θα την χρειαστουμε..

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:17:00 am »
ειναι πολυ μεγαλοι μαλακες... βρωμιαρηδες! τελειωσανε ομως τα ψωμια τους ... αν δε σεβονται τους τριανταρηδες αυτου του τοπου το εργατικο δυναμικο των νεων ανθρωπων που αντι να παραγει στην αγορα εργασιας παραμενει στασιμο πανω απο ενα βιβλιο τοτε τι θα σεβαστουν;;ελεος!!!!

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:18:58 am »
Παιδια τελειωσε ειναι οριστικο.Το γραφει και το esos που ειναι και το πιο εγκυρο.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:21:16 am »
Δεν έχω λόγια να τους χαρακτηρίσω..Δεν θα τους κάνουμε όμως τη χάρη, εγώ προσωπικά δεν θα τη βγάλω με ένα βιβλίο τις γιορτές..Θα βάλω ένα πρόγραμμα 3-4ωρο καθημερινό και θα συνεχίσω τη ζωή μου..Είναι και άγνωστο το πότε θα δώσουμε.. >:(
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος xenia7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:22:15 am »
Παιδια γραφει το ιδιο με τον ΕΤ, τιποτα παραπανω.
Εχω βαρεθει να ακουω "συμφωνα με πληροφοριες.."

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #472 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:25:30 am »
Δεν έχω λόγια να τους χαρακτηρίσω..Δεν θα τους κάνουμε όμως τη χάρη, εγώ προσωπικά δεν θα τη βγάλω με ένα βιβλίο τις γιορτές..Θα βάλω ένα πρόγραμμα 3-4ωρο καθημερινό και θα συνεχίσω τη ζωή μου..Είναι και άγνωστο το πότε θα δώσουμε.. >:(
ειλικρινα δεν ξερω που θα παει αυτη η βαλιτσα..φοβαμαι οτι θα αναβληθει επ αοριστον... μακαρι να βγω ψευτρα.. αλλα φοβαμαι οτι θα πεσει η κυβερνηση θα γινουν εκλογες και θα ψαχνομαστε. τι να πω πια..

Αποσυνδεδεμένος Nema

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:29:11 am »
ειλικρινα δεν ξερω που θα παει αυτη η βαλιτσα..φοβαμαι οτι θα αναβληθει επ αοριστον... μακαρι να βγω ψευτρα.. αλλα φοβαμαι οτι θα πεσει η κυβερνηση θα γινουν εκλογες και θα ψαχνομαστε. τι να πω πια..

Κι εγώ το πιστεύω αυτό ... εδώ κοντεύει να πέσει η κυβέρνηση η εξέταση του ΑΣΕΠ ελειπε ... κατά τα άλλα τους έκαιγε να γίνει νωρίτερα ο διαγωνισμός "εντός χρονοδιαγράμματος Υπουργείου"και μας έφαγε το άγχος ... "δίνουμε" δε "δίνουμε"
Δε χρειάζεται να είμαστε οι καλύτεροι. Αξίζει να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας!!!

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:35:36 am »
πολυ μεγαλοι μαλακες ξαναλεω

Αποσυνδεδεμένος nan

• Νέο μέλος
  • *
  • Odi et amo...
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Δεκεμβρίου 16, 2008, 09:41:47 am »
Νομίζω ότι θα τρελαθώ!Αν είναι δυναντόν!Γιατί δεν παίρνουν μία απόφαση να τελειώνουμε!Εμαι εξοργισμέεεεεεεενη κ δεν ξέρω σε ποιον να ξεσπάσω την οργή μου! Που κ σε ποιον  να την πετάξω την πέτρα;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182728
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)