0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μίλησα τώρα με τον ασεπ και σε λίγο βγαίνει το δελτίο τύπου με την αναβολή και χωρίς ημερομηνία για το πότε θα διεξαχθεί τελικά ο διαγωνισμός. για να κλείσουν νωρίτερα τα σχολεία, λέει, πρέπει την απόφαση να την πάρει ο στυλιανίδης και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το προτείνει ο ασεπ.ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα!
Δηλαδή αν είχαμε εκλογές το επόμενο Σ/Κ τι θα μας λέγαν, "αναβάλλονται λόγω καταλήψεων". Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!. Είναι ανεπίτρεπτο, ανήθικο και κατάπτυστο να προσπαθούν να αποδυναμώσουν την μαθητική κινητοποίηση βάζοντας απέναντι στα παιδιά τους αυριανούς δασκάλους τους. Όλα τα άλλα λέγονται εκ του πονηρού για να δημιουργούν κλίμα.
Ενταξει ρε παιδια δε θα μας τρελανει και ενας Ασεπ!!!! Καταλαβαινω ειναι πολυ ψυχοφθορο αλλα τι φταινε και εκεινοι αφου ειρθαν ετσι τα πραγματα και τα σχολεια θα ειναι κλειστα! Τι να κανουν να βαλουν τα τανκς? Μεχρι πριν λιγο καιρο διαμαρτυρομασταν που θα γινει πριν τα Χριστουγεννα και δεν θα προλαβουμε να διαβασουμε και τωρα το αντιθετο! Μηπως τελικα εμεις δε ξερουμε τι θελουμε και τα βαζουμε με τους αλλους!Ας κοιταζουμε τη θετικη πλευρα του! Αργοτερα ο διαγωνισμος - καλυτερο διαβασμα - καλυτερα αποτελεσματα!
εγω θελω να γινει Μαιο του 2009. τοτε θα ειμαι ετοιμος..................
Παράθεση από: aziuol στις Δεκέμβριος 08, 2008, 10:55:56Απ'οσο ξέρω το Σύνταγμα αναφέρει ότι σε περίπτωση εκλογών παγώνουν όλοι οι διαγωνισμοί, οι προσλήψεις τα πάντα(40 μέρες πριν και 40 μέρες μετά νομίζω). Τώρα το συζητούσα με φίλο μου νομικό. Ετσι μου είπε, τι να πω κι εγώ...Οπότε αν παραιτηθεί ο "κύριος" πρωθυπουργός, bye bye ΑΣΕΠ...προς το παρόν δλδ. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που γινονται εγώ δεν μπορώ να διαβάσω ούτως ή άλλως..