0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια απο που ακριβως τα ακουτε αυτα?? οτι θα αναβληθει τελικα?και μετα απο πεντε λεπτα οτι δε θα αναβληθει??επισημη ανακοινωση δεν εχει βγει ακομα! μη βγαινετε και λετε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του! ας περιμενουμε την ανακοινωση!ελεος!
Δε μπορούν για 100 μαλάκες μαθητές να μας χαλάνε όλο τον προγραμματισμό! Τόσο δύσκολο είναι να βρουν ανοικτό Γυμνάσιο? Τί μου έβαλαν ΕΠΑΛ ως εξεταστικά κέντρα; Οι περισσότεροι εκει κάνουν ευχές για καταλήψεις . Και για να μην πει κανείς τίποτα σε ΕΠΑΛ εργάζομαι.....
μολις μιλησα με ασεπ. μου λενε οτι δεν ξερουν ακομη κ οτι προσπαθουν να βρουν λυση. το αργοτερο μεχρι αυριο θα εχει ανακοινωθει. κ της λεω ακουμε στις ειδησεις οτι θα αναβληθει κ οτι ειναι σιγουρο κτλ κ μου απανταει " τι ακουτε? οτι σιγουρα θα αναβληθει? οχι δεν ειναι σιγουρο. ψαχνουμε να βρουμε λυση. αν ηταν σιγουρο θα ειχε ανακοινωθει." κ της λεω " τι να πω? παντως εχουμε αποσυγκενρωθει με το να προσπαθουμε να μαθουμε ποτε θα γινει ο διαγωνισμος" κ μου ξαναλεει "τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη"
Στην Καβάλα έκλεισαν οι αγρότες την εγνατία οδό και επομένως δεν μπορούμε να πάμε Θεσσαλονίκη για ΑΣΕΠ. Να πάρω το ΑΣΕΠ να το πω;
Παιδιά σας παρακαλώ μην μπαίνετε σ΄αυτό το τρυπάκι, περιμένουμε μια ανακοίνωση, δε θέλω να διαβάζω για τσακωμους και αντιπαραθέσεις!!!! Ο καθένας έχει την άποψή του.
Τελικά το μήνυμα μου έγινε αφορμή για αυτογνωσία. Θετικό αυτό...