1
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: Το Δυσοίωνο μέλλον των ΠΕ19-20: Πως φτάσαμε ως εδώ.
« στις: Ιουλίου 23, 2011, 01:32:28 pm »(ίσα ίσα που εγώ είμαι υποστηριχτής των Μαθηματικών που έχουν τελειώσει μεταπτυχιακά και διδακτορικά και έχουν φάει τα χρόνια τους σε εταιρίες πληροφορικής και δεν τους συγκρίνω με μια κοπελίτσα που τελείωσε μια σχολή πληροφορικής μαθαίνοντας παπαγαλία περί μηχανών Turing , πως να κάνει πράξεις στο δυαδικό σύστημα, τις κανονικές μορφές σε μια βάση δεδομένων κλπ κλπ θεωρητικούρες δηλαδή, και με το που τελείωσε το πανεπιστήμιο εδωσε ΑΣΕΠ και διορίστηκε! Άποψή μου είναι ότι την πληροφορική την μαθαίνει κανείς δουλεύοντας τουλάχιστον μια 10ετία σε μεγάλη εταιρία πληροφορικής και όχι τελειώνοντας ένα "μεγάλο" τμήμα.).
Μάλιστα, αν αυτό με αυτό τον τρόπο δεν υποβαθμίζεις και δεν προσβάλεις όσους έχουν τελειώσει τμήματα πληροφορικής τότε τι ακριβώς κάνεις?
Παρατηρώ ότι όλοι έχουν κάτι με τα "μεγάλα" τμήματα πληροφορικής, προσπαθούν να τ α υποβαθμίσουν "έλα μωρέ και τι έμαθες εκεί? κλπ"
Αλλά εδώ μάλλον ισχύει αυτό που λένε "ότι δεν φτάνει η αλεπού..."
Από αυτά που λες λοιπόν δεν έχουμε ανάγκη τα τμήματα πληροφορικής, αφού υπάρχουν οι τρομεροί μαθηματικοί με εκατομμύρια κώδικα στο ενεργητικό τους.
Ας τα κλείσουμε λοιπόν. να γλιτώσουμε και τα έξοδα.