Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - sensible

Σελίδες: 123 ... 24
1
Με το συμπάθιο....αλλά κανένας δε διάβασε το FAQ στο site της επιμόρφωσης.
Πιστοποίηση Β επιπέδου ΤΕΛΟΣ. Εδώ μιλάμε πλέον για πιστοποίηση Β1 και σε επόμενη φάση Β2.
Προφανώς, έσπασαν την Β σε 2 μέρη ώστε να ασχοληθεί περισσότερος κόσμος και να φανεί ότι επιμορφώνουν πιο πολλούς εκπαιδευτικούς.
Η Β1 δηλαδή τα 12 τρίωρα δεν έχουν εξετάσεις πιστοποίησης. Το παρακολουθείς στέλνεις και μερικές εργασιούλες σε μια πλατφόρμα Moodle Και τέλος, τσιμπάς το χαρτί!
Η Β2 είναι πιο advanced με εφαρμογή στην τάξη και στο τέλος έχει και εξετασεις πιστοποίησης.
Με λίγα λόγια Β1 + Β2 = Β.

2
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2018
« στις: Μάρτιος 25, 2018, 02:24:54 μμ »
Ρε συνάδελφοι, λίγη κοινή λογική δε βλάπτει. Του χρόνου τον Οκτώβριο θα γίνει διαγωνισμός για διορισμούς (με την όποια μορφή θα είναι αυτός!) και επομένως του χρόνου θα δοθούν πολλές περισσότερες μεταθέσεις. Όλος ο σχεδιασμός έχει να κάνει με την προεκλογική χρονιά. Δείτε λίγο τα τελευταία 10 χρόνια πότε δόθηκε ικανοποιητικό ποσοστό μεταθέσεων...μα φυσικά λίγο πριν από τις εκλογές! Με αφήγημα φυγής από το μνημόνιο οι εκλογές πάνε κανονικά το 2019 (και για εμάς τους εκπαιδευτικούς θα σημαίνει μόνιμοι διορισμοί μετά από χρόνια και αρκετούτσικες μεταθέσεις ώστε τις πινέζες του χάρτη να τις πάρουν οι διορισμένοι...γιατί στην πινέζα ο αναπληρωτής μπορεί να μη πάει, ο διορισμένος θα πάει και θα κάνει και τούμπες από χαρά).
Δείτε τη μεγάλη εικόνα και θα συνειδητοποιήσετε πότε θα δούμε επιτέλους σοβαρές μεταθέσεις!

3
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2018
« στις: Μάρτιος 01, 2018, 06:25:44 μμ »
Είπαμε, του χρόνου θα είναι προεκλογική χρονιά, υπομονή!

4
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2018
« στις: Οκτώβριος 24, 2017, 09:27:12 μμ »
Έκδοση εγκυκλίου 2016-2017 : 16/2/2017
Έκδοση εγκυκλίου 2015-2016 : 9/12/2015
Έκδοση εγκυκλίου 2014-2015 : 31/10/2014
Έκδοση εγκυκλίου 2013-2014 : 15/4/2014
Έκδοση εγκυκλίου 2012-2013 : 22/1/2013
Έκδοση εγκυκλίου 2011-2012 : 12/11/2011

Βρίσκεις κάποια λογική με βάση την οποία μπορείς να κάνεις πρόβλεψη;

Υπάρχει μία λογική-σταθερά και απορώ πως δεν μπορείς να την εντοπίσεις!!
Αυτή λέγεται εκλογές. Σε προεκλογική περίοδο των εκλογών 2012/2015 οι μεταθέσεις επισπεύδονται. Χαλαρώστε λοιπόν γιατί το 2017-2018 δεν είναι προεκλογική χρονιά...φεεεεεεεεετα! Του χρόνου όμως μαζέψτε δικαιολογητικά γιατί αρχές Οκτώβρη τη βλέπω την εγκύκλιο.

5
Νομίζω ότι δε έχετε ορισμένοι καταλάβει ότι το δικαστήριο αποφάσισε ότι όντως δεν ήταν παράνομο να γίνουν μετατάξεις ενώ πριν δεν είχαν δοθεί ως θέσεις για μεταθέσεις.(δεν συμφωνώ με την απόφαση αλλά την σέβομαι) Για αυτό προσέφυγαν οι πρωτοβάθμιοι και για αυτό δεν δικαιώθηκαν.

Εδώ μιλάμε ότι ακόμα και ο ίδιος ο νόμος δεν εφαρμόστηκε σωστά, αυτό λέει το πόρισμα. Π.χ. ο νομοθέτης φτιάχνει ένα νόμο που λέει ότι όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να βαφθούν κόκκινα και η εκτελεστική εξουσία τα βάφει μεν...αλλά ροζ!!! Κάποιος καταφέρετε εναντίον του νόμου και υποστηρίζει ότι πρέπει να βαφθούν μπλε! Τα δικαστήρια φυσικά δεν τον δικαιώνουν αφού ο νόμος λέει κόκκινα. Το δικαστήριο δικάζει το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά καλά κάνει και δε δικαιώνει τον ενάγοντα.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και εδώ...είχαμε ροζ μετατάξεις, ούτε κόκκινες που όριζε ο νόμος...ούτε μπλε που ήθελαν οι πρωτοβάθμιοι. Όποιος  βλέπει κόκκινες μετατάξεις μάλλον έχει αχρωματοψία.

Όπως και να έχει, ο Αρβι "τιμωρήθηκε" από τους ψηφοφόρους....τα ορφανά του όμως (και αναφέρομαι όχι στους τίμιους πολλούς μα πολλούς συναδέλφους που μετατάχθηκαν με το μαχαίρι στο λαιμό τον Αυγουστο του 2013, περισσότερους από τα βύσματα..ναι…το παραδέχομαι! Οϊμέ, συγχωρέστε με αν δε το έχω ξαναγράψει), που ότι και να λέτε δεν ήταν και λίγοι, είναι συνάδελφοι σας τώρα στην πρωτοβάθμια και διδάσκουν ,κυρίως παιδαγωγούν στο Δημοτικό, τα παιδιά μας.
Είναι ένα είδος φασισμού και αυτό. Στη ζωή, απέναντι στον φασισμό κάποιοι αρκετοί συμπορεύθηκαν, οι πολλοί έκαναν την παλαβή και κάποιοι αρκετοί τον πολέμησαν.

Και μόνο που το συγκεκριμένο thread είναι μακράν το μεγαλύτερο και πολυ-postαρισμένο στο pde κάτι δείχνει.

6
Δεν πρόκειται να γίνει καμία ανάκληση, όποιος το ονειρεύεται αυτό πλανάται πλάνη οικτρά.

Οι επιθεωρητές  άργησαν και μάλιστα άργησαν εγκληματικά, κάποιος πρέπει να τους ελέγξει  για αυτό και να τους καταλογιστούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες.  Το πόρισμα πλέον δεν έχει κανένα νόημα, μέσα στα τέσσερα αυτά χρόνια γίνανε τόσες υπηρεσιακές  μεταβολές που οποιαδήποτε επαναφορά στην αρχική τους θέση των 3500 χιλιάδων μεταταγμένων θα δημιουργήσει τέτοιοι ντόμινο που θα διαλύσει τα πάντα. Και ας μη ν ξεχνάμε ότι όποιος μεταταγμένος ανακληθεί και προσφύγει στη δικαιοσύνη επικαλούμενος την "Αρχή της καλής πίστης"* δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθεί.

Η μόνη λύση είναι να καταργήσει τελείως τις ειδικότητες στην πρωτοβάθμια κα να τους επαναφέρει στην δευτεροβάθμια ή να τους μετατάξει αλλού ή ακόμα  και να τους απολύσει!!! 
Και αλήθεια τι θα γίνει με αυτούς οι οποίοι μετατάχθηκαν με δικαστικές αποφάσεις; 

*Η αρχή της καλής πίστης επιβάλει στη διοίκηση να αποφεύγει να ενεργεί με τρόπο ασυνεπή αντιφατικό και κακόπιστο ,ώστε να εξαπατά ή να ταλαιπωρεί χωρίς λόγο το διοικούμενο και έτσι να προσβάλλεται η δικαιολογημένη εμπιστοσύνη προς αυτή.

Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα ( έχω πειστεί πλέον ότι δε υπάρχει η πολιτική βούληση, ακόμα και αν ο ίδιος ο ΣΑΤΑΝΑΣ αποκαλύψει on-camera ότι αυτός υπέγραψε τις μετατάξεις) στο ότι ανάκληση αυτή τη στιγμή δε πρόκειται να γίνει για πολλούς και διάφορους λόγους. Να υποθέσω ότι στο υπουργείο περιμένουν ενοποίηση Α'βαθμιας και Β'βαθμιας και έπειτα θα δοθούν οι οργανικές σε όλους;; Από την άλλη τι θα γίνει με ένα σημαντικό ποσοστό, απ’ όσο θυμάμαι 30-40% που ΄ήρθαν από μακρινά ΠΥΣΔΕ (μεταταξο-μετάθεση λέγεται αυτό στην καθομιλουμένη);; Εγώ πάντως περιμένω την επίσημη ανακοίνωση και αντίδραση του υπουργείου. Τόσα χρόνια σαν πολίτες αντιδρούμε έντονα για το νόμο περι ευθύνης υπουργών...να πάρτε ένα παράδειγμα(παραθυράκι για βυσματικές εξυπηρετήσεις): Ο Άρβι μόνος του έκανε τις μετατατάξεις γιατί τον καλύπτει η ασυλία (γνώριζε 100% ότι αυτό που έκανε ήταν παράτυπο και αδιανόητο για πολλούς). Συνέχισε ακόμα και όταν κανείς, από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, δεν έβαζε την υπογραφή του. Όπως και να έχει αυτά είναι γνωστά. Το τι θα γίνει είναι δύσκολη εξίσωση! Το τι θέλω εγώ να γίνει είναι κάτι άλλο! Το τι θέλουν να γίνει οι μεταταγμένοι επίσης κάτι άλλο! Αλλά ένα είναι πλέον το κρυστάλλινο και διαυγές: "Οι μετατάξεις αυτές ήταν το λιγότερο μία πολύ, μα πολύ βρώμικη υπόθεση που θα ακολουθεί τις υπηρεσιακές μας μεταβολές για πολλά μα πολλά χρόνια ακόμα, σαν παράδειγμα ρουσφετολογικής παρέμβασης".

7
Νομίζω ήμουν σαφής στο προηγούμενο post.... δε βρέχει!

8
Όλα τα λεφτά στην έκθεση:
"5. Δεν καταρτίστηκε από την υπηρεσία αξιολογικός πίνακας κατάταξης, βάσει των μορίων των αιτηθέντων εκπαιδευτικών, αλλά δόθηκε από το Γραφείο Υπουργού αλφαβητικός πίνακας με τα ονόματα των προς μετάταξη εκπαιδευτικών, τόσο σε θέσεις εκπαιδευτικών Π/βάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και σε διοικητικές θέσεις."

Χαχαχαχαχαχαχαχα....και ακόμα κάποιοι επιμένουν ότι όλο εκείνο το party, δεν ήταν βυσματικές μεταταξομεταθέσεις από την άκρη της πινέζας σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη καράκεντρο!!! Χαχαχαχαχαχα. Πραγματικά γελάω όχι από χαρά αλλά από πίκρα που αφήσαμε και "εμείς" οι εκπαιδευτικοί να συμβεί αυτό το έκτρωμα και τώρα μάλιστα κάποιοι βιάζονται πριν βγει στη φόρα η έκθεση να δώσουν και οργανικές...χαχαχαχαχαχαχαχα.

Αυτά συμβαίνουν όταν ταυτίζουμε τη νομιμότητα με το ημέτερο συμφέρον!!!
Η πλάκα είναι ότι όσο κάποιοι το κουκουλώνουν (με επιχειρηματα τύπου..."τι το ψάχνεις τώρα...η ζωή πάει εμπρος...μη κοιτάς πίσω!..ο γερο-χρόνος μίλησε, θα επουλωσει τις πληγές!") άλλο τόσο δημοσιεύονται φάπες.

Ελπίζω έστω και στο 90+ να γίνει κάτι. Δε με ενδιαφέρει Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ αν αυτό θα διαταράξει τη ζωή ανθρώπων που μηχανεύτηκαν με φίλους του Αρβανιτόπουλου αυτό το αίσχος. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Φτύνουν δε βρέχει.

9
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Αναθέσεις μαθημάτων (varia)
« στις: Οκτώβριος 04, 2015, 03:54:18 μμ »
Θα δημοσιευθουν σε ΦΕΚ οι αλλαγες αλλα δεν θα εχουν αναδρομικη ισχυ. Μαλλον θα το προβλεψουν στο Φεκ

Μα το ΦΕΚ θα μιλά για αναθέσεις 2015-2016 και όχι 2016-2017. Δηλαδή συνάδελφοι θα έχουν αναθέσεις που δε θα προβλέπεται από ΦΕΚ για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς επειδή πρόλαβαν το ΦΕΚ....ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ!!!

10
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Αναθέσεις μαθημάτων (varia)
« στις: Οκτώβριος 03, 2015, 05:59:32 μμ »
Ρε παιδιά, να ρωτήσω το εξής:
(έχοντας υπόψιν το νεότερο του Κορδή http://tinyurl.com/diefkrinistiki)

Φιλόλογος παίρνει τοπική ιστορία αγνοώντας την απόφαση Φίλη...αφού όπως λέει ο Κορδής δε έχει εκδοθεί ακόμα ΦΕΚ.
Εκδίδεται ΦΕΚ σε 10 μέρες με τις αναθέσεις για το 2015-2016.
Δεν θα είναι παράνομο να συνεχίσει να έχει την ανάθεση μετά το ΦΕΚ;;;;
Το ίδιο δε θα ισχύει και για ένα Πληροφορικό που πήρε Μαθηματικά;

Μετά το ΦΕΚ δε πρέπει να γίνουν πάλι αναθέσεις; Είναι δυνατόν να λέει το ΦΕΚ "όχι τοπικη ιστορία οι ΠΕ02" και επειδή πριν το ΦΕΚ μπορούσαν θα συνεχίσουν να μπορούν και μετά το ΦΕΚ; Τι ανοησίες μας τσαμπουνά ο Κορδής...δε μαζέυται με τίποτα η εγκύκλιος του Φίλη!!! Αρα μπάχαλο στα ΠΥΣΔΕ τώρα ή όταν εκδοθεί το ΦΕΚ....ουσιαστικά αυτό δεν είναι το ερώτημα;

11
Σας είχα πει προχθές ότι πρέπει κάποιοι να κρατήσουν μικρό καλάθι. Απεναντίας δέχθηκα επίθεση.

Τι να πω, κάθε φορά που αρχίζετε να μοιράζετε οργανικές ορισμένοι, πέφτει φάπα. Λίγη ταπεινότητα και υπομονή συνέστησα και άκουσα ουκ ολίγα.

Δε βαριέσαι εμένα η ουσία με ενδιαφέρει και αυτή η ανάρτηση του Μπράτη τα λέει όλα.

Δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία ο Κουράκης για να μη κινηθεί προς τη κατεύθυνση της αποκατάστασης χιλιάδων συναδέλφων που θίγονται από αυτή την ξεφτίλα (θα το λέω μέχρι να συνταξιοδοτηθώ και έχω πολλά πολλά χρόνια μπροστά μου ακόμα) διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων.

Νομίζω ότι δε τιμά τους μεταταγμένους να λένε ότι η δικαίωση αφορά μόνο ένα συνάδελφο. Τυπικά έτσι είναι...το δικαστήριο αυτόν θα μεταθέσει μόνο. Η ουσία είναι ότι το δικαστήριο ανατρέπει το αφήγημα "των όλα καλά και άγια στις μετατάξεις" που υιοθέτησαν μερικοί εδώ μέσα τόσο καιρό.

Σειρά του Κουράκη λοιπόν.

That simple!

12
Ποτέ δεν αποκάλεσα συνάδελφο ότι και να μου έχει κάνει ξεφτίλα. Ξεφτίλα ήταν η διαδικασία και είναι γνωστό σε όλους.
Δεν θα σε πω συκοφάντη πάντως.

13
Δε θα το συνεχίσω....εδώ είμαστε και θα δούμε τι θα συμβεί αργά ή γρήγορα άλλα σίγουρα πριν τις 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Καλό βόλι....και καλή βόλη!

14
"αλλά μεταφέρονται αριθμητικά και όσοι βρίσκονται στην Αθμια κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης. "
perastikos_kav Μάλλον κάπου εκεί στο σύννεφο το γράφει αυτό;

Πάτε σα καλά παιδάκια να ρίξετε το ΝΑΙ σας την Κυριακή για να κερδίσετε χρόνο και να μη προλάβει ο Κουράκης να κάνει ότι είχε υποσχεθεί!

ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟΡΩΝ
Το ποιος διαστρεβλώνει τόσο καιρό ας μη το συζητήσουμε τώρα.
Απλά να θυμίσω ότι τότε που κάποιοι μοίραζαν οργανικές σε βουνά και παραλίες έσκασε μία εισήγηση....Τώρα που κάποιοι πάνε να κάνουν το ίδιο(αν κρίνω από τα πρόσφατα post)  κοντεύει να σκάσει και μία απόφαση. Εγώ απεναντίας προτείνω αυτοσυγκράτηση και μικρό καλάθι για να μην έχουμε δράματα πάλι.

Και σας το λέω ξεκάθαρα...την Κυριακή ΝΑΙ οι μεταταγμένοι...σας συμφέρει από εκεί που είστε (σίγουρα στα σπιτάκια σας σε μεγάλα αστικά κέντρα) μέχρι την πινέζα του χάρτη που έμειναν εκατοντάδες συνάδελφοι μετά από το αίσχος των υποχρεωτικών μετατάξεων.

Σελίδες: 123 ... 24

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1048438
  • Σύνολο θεμάτων: 17883
  • Σε σύνδεση σήμερα: 523
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 8
Επισκέπτες: 355
Σύνολο: 363

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.113 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.