Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - kgiannis

Σελίδες: 123 ... 50
1
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 14, 2024, 03:19:39 μμ »
Ειχα υποβάλει αίτηση για τη 2ΓΕ/2023.  Κοινοποιήθηκαν τα αποτελέσματα το 07/2023.  Κατόπιν υπέβαλα ένσταση.  Μπαίνω στον ΑΣΕΠ χτες / σήμερα να δω την εξέλιξη της ένστασής μου.  Δεν βλέπω κάτι. 

Τα αποτελέσματα των ενστάσεων και, κατόπιν, τα οριστικά της μοριοδότησης ποτε θα κοινοποιηθούν?  (κάπου τον Αύγουστο?)

Μόλις αυτά κοινοποιηθούν, θα ανοίξει ο οπσυδ, ωστε να μπορέσουμε να μπούμε και να δηλώσουμε γεωγραφικές περιοχής τοποθέτησης.

Απαντήστε μου / Διορθώστε με, σας παρακαλώ!


Δεν είδατε κάποια εξέλιξη της ένστασης διότι οι ενστάσεις για τη 2ΓΕ είναι στην φάση της επεξεργασίας ακόμα.

Στο δεύτερο σας ερώτημα η απάντηση που τώρα μπορεί να δοθεί είναι ότι οι οριστικοί πίνακες θα έχουν κοινοποιηθεί έως μέσα Αυγούστου. Ενδεχομένως και αρχές Αυγούστου και το νωρίτερο τέλη Ιουλίου. Δεν νομίζω να ξέρει κάποιος να μας πει με βεβαιότητα.

Στο τρίτο ερώτημα η απάντηση είναι ναι. Όταν θα έχουμε πίνακες οριστικούς, τότε θα βγει κάποια πρόσκληση για δήλωση περιοχών στο ΟΠΣΥΔ. Κάτι τέτοιο αναμένεται όπως πάντα λίγο πριν (όχι τόσο πιθανό) με λίγο μετά (το πιθανότερο) τον 15Αυγουστο μέχρι 20-23 Αυγούστου.

Τα παραπάνω είναι εκτιμήσεις αποκλειστικά με βάση την εμπειρία. Δεν έχω πληροφορίες.

2
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 13, 2024, 04:20:12 μμ »
Προς τι το άγχος...πέρσι 17 με 23 Αυγούστου παρουσιαστήκαμε...ο νοών νοήτω. Συνάδελφοι όλα θα γίνουν, Υπομονή και καλό καλοκαίρι. Ο, τι ήξερα το έγραψα, έχω  οικογενειακά θέματα και θα τρέχω μόλις φτάσω στα πάτρια εδάφη. Αν τυχόν έχω κάποιο νέο θα μπω ξανά να ενημερώσω.Όλα θα γίνουν. Καλό διορισμό στους νέους εκπαιδευτικούς και καλή συνέχεια στους επόμενους.

Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα άγχους αλλά κυρίως γιατί πρέπει ο καθένας μας να κάνει έναν στοιχειώδη προγραμματισμό της ζωής του και είναι άλλο να ξέρει από πριν αν θα είναι μόνιμος από Σεπτέμβρη και άλλο να ξέρει από πριν ότι παραμένει αναπληρωτης. Είναι πολλά που διαφοροποιούν αυτές τις δύο συνθήκες
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, πέρσι το ξέρατε από πολύ νωρίτερα και παρουσιαστηκατε μέσα Αυγούστου. Θυμάμαι καλά;
Δεν είναι θεμα άγχους. Είναι ζήτημα διεκδίκησης που είτε είμαστε αναπληρωτές είτε μόνιμοι είναι σημαντικό να το ξέρουμε πολύ νωρίτερα και όχι απλώς μια βδομάδα πριν.
Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε από αρχές Ιουλίου να το ήξεραν όσοι θα πάνε α φάση και φυσικά στην α φάση να καλύπτονταν πλήρως όλα τα κενά. Φυσικά οι νεοδιορισροι έπρεπε να το ξέρουν πριν τη λήξη του σχολικού έτους για να κάνουν τον προγραμματισμό της ζωής τους για τη διετία.
 

3
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 13, 2024, 01:37:17 μμ »
Το θέμα είναι αν θα τρέξουν οι διορισμοί για 1ΓΕ και 2ΓΕ την ίδια στιγμή.......... πιστεύετε ότι θα ξέρουμε τα ονόματα αρχές Αυγούστου όπως πάντα;

Σύμφωνα με τα τελευταία που γράφονται, θα πρέπει να θεωρούμε ότι τα ονόματα των διορισμών δεν θα βγουν πριν τον  15 Αύγουστο.

Προσωπικά θεωρώ ότι θα γίνουν τα πράγματα όπως τις χρονιές 2021 και 2022. Δηλαδη 2-3/8 θα έχουν βγει τα ονόματα. Αλλά αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση. Με βάση αυτά που γράφονται, ενδεχομένως θα διαψευσθω

4
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 12, 2024, 05:47:48 μμ »
@Goat δες τα προηγούμενά μου μηνύματα.

Το site που αναφέρεις (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια) δεν βγάζει δικές του ειδήσεις πλέον, απλά αναπαράγει ό,τι βρίσκει δεξιά και αριστερά.

Στην περίπτωση αυτή οι "πληροφορίες" προέρχονται από αξιόλογο συνάδελφο της δευτεροβάθμιας που όμως πολλές φορές είναι απλά προσωπικές εκτιμήσεις. Αν όντως στην περίπτωση αυτή υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις για καθυστέρηση μέσα από το ΑΣΕΠ, τότε καλά είναι να το πει ξεκάθαρα για να μην αναπτύσσονται παραφιλολογίες χωρίς λόγο.


Μα ακριβώς και για αυτό και η ανησυχία. Γιατί όντως οι "πληροφορίες" που μπορεί να είναι εκτιμήσεις, προέρχονται από αξιόλογο συνάδελφο της δευτεροβάθμιας.

5
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 12, 2024, 04:37:38 μμ »
Υποψιάζομαι ότι φέτος οι διαδικασίες για την πρωτοβάθμια θα κινηθούν ανεξάρτητα από τις διαδικασίας της δευτεροβάθμιας και όσον αφορά τους διορισμούς αλλά και για τις προσλήψεις...
Και πέρα από ανεξάρτητα θα γίνουν και πολύ πιο σύντομα μάλλον...  ::)


Το θέμα είναι να φύγουμε από τις υποψίες και να λάβουμε επίσημη ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα από το υπουργείο.

6
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 12, 2024, 03:59:46 μμ »
Και αναμένουμε κατανομή από λεπτό σε λεπτό τρόπος του λέγειν; Ή προηγούνται κάποιες άλλες διαδικασίες;

Εδώ στο fb γράφουν για οριστικούς της 2ΓΕ μέσα Αυγούστου. Είναι δυνατόν;;;

7
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 09, 2024, 05:34:36 μμ »
Καλή ερώτηση... Τι μαγειρεύουν ακόμα; Η κατανομή θα μπορούσε να βγει πριν τους οριστικούς πίνακες...


Λογικά μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιουλίου θα έχει βγει...
Λογικά στο 1ο 15ημερο του Ιουλίου θα έχουν βγει και οι οριστικοί. Εγώ πιστεύω ότι τέλη Ιούνιου θα βγουν οι οριστικοί της 1ΓΕ/2023. Μέχρι 15/07 θα έχουν βγει οι οριστικοί της 2ΓΕ/2023 και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα κατανομή, πρόσκληση κλπ.
Αυτή είναι εκτίμηση δική μου. Δεν έχω ΚΑΜΙΑ πληροφορία.

8
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 09, 2024, 02:36:29 μμ »
Καλησπέρα σας. Στην ειδικότητα μου υπάρχουν 7 κενα κι εγω εχω θέση 5. Έχω δλδ πιθανότητα να προσληφθώ?
Επίσης στις τεχνικές ειδικότητες από ποια προκύρηξη θα γίνουν προσλήψεις?

Το 5 είναι μικρότερο του 7. Οπότε φυσικά και έχετε πιθανότητες διορισμού εάν και εφόσον δηλώσετε τουλάχιστον τις 5 περιοχές από τα 7 που είναι τα οργανικά κενά.

Στο άλλο σας ερώτημα η απάντηση είναι η εξης.
Η προκήρυξη που θα γίνουν διορισμοί είναι εκείνη η πρόσκληση που θα αφορά αυτούς που θα βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες της 2ΓΕ/2023. Η απάντηση αφορά τις τεχνικές ειδικότητες.

9
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 04, 2024, 07:02:52 πμ »
Με τη διεκδίκηση να γίνονται κάθε χρόνο διορισμοί. Καταλαβαίνω τις αγωνίες όλων.Επιμένω όμως πως με το να χωριζομαστε και να εριζουμε μεταξύ μας δεν θα αλλάξει τίποτα. Και πες πως διοριστηκαμε λύσαμε όλα μας τα προβλήματα;;;; Δείτε τι συμβαίνει γύρω σας. Είστε μέσα στην εκπαίδευση δεν μπορεί να μην βλέπετε. Έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε....


Βασικά αρνούμαι να κρίνω την ποιότητα του εκπαιδευτικού κλάδου από αυτά που διαβάζω εδώ.
Κρίνοντας από αυτά που διαβάζω εδώ θα θεωρούσα ότι στο ""δημοψήφισμα" του τύπου "θες να διοριστείς ΕΣΥ και κανένας άλλος ή ΟΛΟΙ και ανάμεσα τους και συ" νομίζω ότι οι περισσότεροι θα επέλεγαν το πρώτο. Λυπάμαι για αυτό αλλά αυτή είναι η ποιότητα με βάση αυτά που διαβάζω εδώ.
Περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ή κάποια ενημέρωση για τις κατανομές και αντι αυτούς διαβάζουμε πράγματα του στυλ "οι πρωτοβάθμιοι έχουμε ανάγκες", "οι δευτεροβάθμιου έχουμε γεράσει".

Θλιβερή εικόνα που εξηγεί ακριβώς γιατί δεχθηκαμε σαν γενιά προσοντολογιο, αξιολόγηση και άλλα τόσα που είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε. Ο εξευτελισμός στο απόγειο του.

Για αυτό και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την παραπάνω ανάρτηση.

10
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 03, 2024, 04:05:42 μμ »
Ξέρει κανείς όταν οριστικοποιήθηκαν οι προηγούμενοι πίνακες 1ΓΕ και 2ΓΕ/2019, ποιες ημερομηνίες έγινε κλήρωση ισοβαθμουντων, ποτε οριστικοποιήθηκαν (νομίζω τέλη Ιούλη για την πρωτοβάθμια) , ποτε έγινε της πρωτοβάθμιας και πότε της δευτεροβάθμιας;

Ξέρει ή θυμάται κανείς;
Προσπαθώ να καταλάβω πότε θα βγάλουν τους οριστικούς.

11
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Ιούνιος 01, 2024, 03:33:37 μμ »
Μόνο τον @Patreas  να εμπιστευόμαστε. Κανέναν άλλον.

Προφανώς είναι χρήσιμη η πληροφορία από τον patreas αλλά είναι και συνάμα θλιβερό ένα σημαντικό πλήθος αναπληρωτων να αναμένουμε κάθε φορά πότε θα έχει πληροφόρηση ο patreas.

Δηλαδή, βρισκόμαστε 01/06 (καλό μήνα) και η μόνη πληροφορια (και αυτή όχι επίσημη) ότι μέσα στο τρίμηνο που έρχεται, θα γίνουν 4ΧΧΧ διορισμοί και ότι σε 1-1,5 μήνα θα βγουν οι οριστικοί πίνακες πρωτα για την αθμια (μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς) και λίγο αργότερα για τη δευτεροβάθμια (μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς)

Δηλαδή, τίποτα το συγκεκριμένο και μάλιστα τη στιγμή που ο Πιερακακης έλεγε ότι θα κάνει πιο γρήγορα ακόμα και τις προσλήψεις των αναπληρωτών για την επόμενη χρονιά.

Αντί αυτού που θα ήταν σημαντικό για τον κλάδο να γνωρίζει νωρίτερα για να κάνει έναν ριμαδι προγραμματισμό της ζωής του, ο Πιερ ασχολείται με κάτι ψηφιακά σχολεία, με κάτι πολλαπλά βιβλία, με κάτι αξιολογησεις και κάτι e-parents, με τα ιδιωτικά σχολεία κλπ κλπ.

Πολύ μακριά από τις ανάγκες του κλάδου δηλαδή. Και οι ανάγκες φυσικά δεν είναι μόνο οι διορισμοί. Είναι μια συστηματική επιμόρφωση (εντός ωραρίου) που δεν υπάρχει, πάρα μόνο κάτι αποσπασματικές ότι να ναι επιμορφώσεις. Είναι τα κτίρια των σχολείων που είναι σε άθλια κατάσταση. Είναι τα παιδιά που πρέπει να είναι λιγότερα σε κάθε τάξη για να είναι εφικτή η συμπερίληψη. Είναι και άλλα πολλά που θα με κάνουν να ξεφύγω από το θέμα.

Αλλά, πραγματικά το ότι θα γίνουν 4ΧΧΧ διορισμοι μεχρι αρχές Αυγούστου δεν συνιστά κάποια ιδιαίτερη ενημέρωση. Είναι αυτό που αναμένει λογικά και μπορεί να υποθέσει με λογικο τρόπο οποιοσδήποτε αναπληρωτής παρακολουθεί τους διορισμούς από το 2021 και επειτα.


12
Εκτιμώ, χωρις να έχω πληροφορίες, ότι τίποτα δεν θα κουνηθεί μέχρι να βγουν αρχές Ιουλίου οι οριστικές πίνακες δευτεροβάθμιας.
Οπότε, σύμφωνα και με τις παλαιότερες χρονιές, (εκτός της περσινής που είχανε εθνικές εκλογές), οι διορισμοί θα γίνουν τέλη Ιούλη με αρχές Αυγούστου.

13
Υπενθυμίζω ότι αυτό που έχει "ανακοινωθει-διαρρευσει" είναι οτι μέχρι 24/05, μέχρι την Παρασκευή δηλαδη, θα έχουν βγει οι οριστικοί πίνακες της 1ΓΕ/2023, της πρωτοβάθμιας.

Είναι αλήθεια ότι τις προηγούμενες χρονιές για τέτοιες πληροφορίες υπήρχαν διαρροές για περισσότερα χρονοδιαγράμματα (μέχρι τότε η κατανομή.. , μέχρι τότε η έγκριση.., μέχρι τότε η πρόσκληση..). Φέτος πραγματικά σιωπητήριο.

14
Απαντάτε στην ερώτησή μου;

Όχι, έκανα λάθος παραθεση.

Η κατανομή μια χαρά μπορεί να βγει και χωρίς τους πίνακες

Αυτό θα ήταν καλό αλλά δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία ή τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Όλα εφικτά είναι γενικά αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν.

Σελίδες: 123 ... 50

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32329
  • Τελευταία: kblala
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1162208
  • Σύνολο θεμάτων: 19243
  • Σε σύνδεση σήμερα: 567
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 10
Επισκέπτες: 369
Σύνολο: 379

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.078 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.