Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - kgiannis

Σελίδες: 123 ... 32
1
Άρα velvet η προϋπηρεσία μέχρι 26/2. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από τη γενική επισήμανση. Δεν αλλάζει κάτι με τις δύο μέρες. Απλώς αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουμε το ίδιο όταν διαβάζουμε τη γενική επισήμανση. Μπορεί να κάνω λάθος.

2
Αυτή η παράταση σημαίνει ότι η προϋπηρεσία θα μετρήσει μέχρι 26 αντί για 24/2;

3
Ξερετε οτι αυτο εκανε η συναδελφισα στο βιντεο; Την γνωριζετε προσωπικα; Ή απλα θελετε να κανετε τους εξυπνους και τους καλυτερους για να ξερουμε

Προσωπικά δεν την ξέρω. Δεν σχολιάζω τη συναδέλφισσα. Δεν τη γνωρίζω. Τοποθετούμε υπέρ της. Στην περίπτωση του βίντεο θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του μαθητή, ότι και να έκανε η καθηγήτρια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι βέβαιος ότι ήταν σωστή.

Ξέρω πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι λάθος η καθηγήτρια για να δείξει αυτό τον θυμό ο μαθητής. Θα ήθελα ο μαθητής να αποβληθεί όχι μόνο από το σχολείο αλλά γενικά από τα σχολεία και να μην αποφοιτήσει ποτέ από ΕΠΑΛ. Με κάποιο τρόπο πρέπει να τιμωρηθεί.

Σχολιάζω απλώς ότι ορισμένες φορές είμαστε πολύ ελαστικοί και τα παιδιά ξεθαρρεύουν. Δεν είμαι καλύτερος από κανέναν συνάδελφο. Κάνω καθημερινά και εγώ τα λάθη μου.

4
math22 συμφωνώ απολύτως μαζί σου....κάποιοι έχουν παραχαλαρώσει και αφήνουν τους μαθητές των ΕΠΑΛ να κάνουν ότι θέλουν

Μετά δεν μαζεύονται

5
Και φυσικά ούτε η τιμωρία του αποκλεισμού των αναπληρωτών θα πιάσει. Απλά δεν θα ρισκάρει κανείς ούτε για αστείο να τα δηλώσει και να αποκλειστεί από τους πίνακες.
Συμφωνώ με αυτό που γράφεις ότι ευθύνη για την στελέχωση εχει το υπουργείο.
Ο τριετής αποκλεισμός που διαβάζω θα εφαρμοστεί για διορισμό αναπληρωτή ;
Προφανώς δεν θα λύσει το πρόβλημα. Απλώς δεν θα το δηλώσει κάνεις.

6
@Kgiannis "Πραγματικά όσο και να έχω προσπαθήσει και εγώ να κάνω υπολογισμούς για τη βάση αναπλήρωσης η διορισμού που λέτε δεν βγάζω άκρη και αρνούμαι να το κάνω."


Πράττεις άριστα! Το ίδιο κάνω και εγώ. Φθάνει πλέον ο εξευτελισμός.

Να σαι καλά ΡΕΑ Τ. ...Ακριβώς όπως το είπες. Είναι εξευτελισμός. Και θα πρόσθετα ότι δεν βγάζει πουθενά. Θα κάνουν τόσες χιλιάδες άνθρωποι αιτήσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να υπολογίσεις. Επιπλέον δεν χρειάζεται. Είναι εξευτελισμός. Νομίζω αυτή η λέξη τα λέει όλα. Και το χειρότερο είναι ότι οι ορισμένοι συνάδελφοι δεν το βλέπουν.
Γενικά σχόλια:

1) Άνθρωποι δεν μπορούν -συνειδητά και αντικειμενικά πλέον- να κατανοήσουν τί εστί Σύνταγμα και αξιοκρατία. Στο μυαλό τους η αξιοκρατία ισούται με έννοιες ανταγωνισμός και κανιβαλισμός (sic)! No comment. Καμία ελπίδα.

2) Άνθρωποι δεν μπορούν -συνειδητά και αντικειμενικά πλέον- να κατανοήσουν ότι η αξιοκρατία δεν αποτελεί χαρτάκι σε τράπεζα για να προηγούνται υποχρεωτικά κάποιοι γηραιότεροι εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί έναντι κάποιων άλλων νεότερων μη εργαζόμενων. Επετηρίδα του '80, my ass.

3) Άνθρωποι δεν μπορούν -συνειδητά και αντικειμενικά πλέον- να κατανοήσουν ότι όταν η προϋπηρεσία, από μόνη της, ως ένα (1) και μοναδικό και αυτόνομο κριτήριο, δίνει 120 μόρια, απέναντι σε άλλα οκτώ ( 8 )... οκτώ, όχι ένα... οκτώ ( 8 ) άλλα κριτήρια που δίνουν, όλα μαζί, όχι ξεχωριστά, 120 μόρια, αυτό αποτελεί αντικεμενική υπερ-μοριοδότηση μεταξύ κριτηρίων εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Καμία ελπίδα.

4) Άνθρωποι αρνούνται να δεχτούν ότι η ανώτατη δικαστική εξουσία και νομολογιακή κρίση μπροστά σε κανένα υποκριτικό δικαίωμα στην εργασία, (που δεκαετίες έχει κάνει παντιέρα ο σάπιος εκπαιδευτικός συνδικαλισμός, τύπου απαξιώση πτυχίου και προϋπηρεσίας, my ass…), ΔΕΝ έχει καταπατήσει διαχρονικά -όπως επιθυμείτε- την αρχή και την πιστή εφαρμογή της συνταγματικής αξιοκρατίας. Να το πω αλλιώς; Μπροστά στην αρχή της αξιοκρατίας, (a.k.a. κανιβαλισμός τύπου), δεν έχει δικαιώσει κανένα δικαίωμα στην εργασία καταλύοντας προκλητικά την πρώτη. Μεσάνυχτα για τις αποφάσεις της ανώτατης δικαιοσύνης. Καμία ελπίδα.

ΥΓ1: Ευτυχώς, σε αυτή τη χώρα που η δικαστική εξουσία, για τέτοια θέματα, θα λειτουργεί ορθά για να ακυρώνει μερικές από τις παραπάνω αφελείς και παραπειστικές (ή επικίνδυνες) για ένα κράτος δικαίου «απόψεις». Νοοτροπίες που έφτασαν τη χώρα στην κατάντια που την έφτασαν.

ΥΓ2: Ευτυχώς που παραπλανητικές απόψεις -ως προς την πραγματική έννοια της αξιοκρατίας- λαμβάνουν χώρα, απλώς, σε ανώφελες συζητήσεις σε ένα φόρουμ από όσους αρέσκονται σε καθημερινό διαδικτυακό κάψιμο, χειρότερα από 15χρονους μαθητές τους σε αποχαύνωση μπροστά από οθόνες video-games σε τοπικά internet-cafes.

rrrrr ωραία τα γράφεις γενικά αλλά πρέπει να σου πω ότι συμμετέχεις σε αυτές τις ανώφελες συζητήσεις και εσύ.

rrrrr 120 μόρια πιάνει η προϋπηρεσία αλλά επιμένω ότι με 1 μεταπτυχιακό ενός έτους παίρνεις 20 μόρια ενώ με 1 έτος προϋπηρεσία παίρνεις λιγότερο από τα μισά.

Παντως βλεποντας και την πρεμούρα του κυβερνωντος κομματος για αλλαγη του εκλογικου νομου... καταλαβαινω γιατι η (Ψευδο-) Νικη  "ετρεξε" την προκυρηξη ...τοσο γρηγορα... ;)

Δεύτερη φορά που συμφωνώ μαζί σου το 2020 και ανησυχώ.

7
Μπορεις να εξηγήσεις τι εννοείς υπέρμετρη;
1 χρόνο μεταπτυχιακο ισοδυναμεί με 20 μόρια.
1 πλήρες έτος προϋπηρεσία ισοδυναμεί με τα μισά και πιο κάτω.
Πώς είναι υπερμετρη λοιπόν;

8
Δηλαδή math22  αν κάποιος στα 35 πρωτοδιοριατηκε αναπληρωτής και κάνει 10 χρόνια αναπληρωτής και κάποιες φορές είναι ΑΜΩ επομένως έχει 80 μόρια. Αν υποθέσουμε ότι έχει κάποιος 2 μεταπτυχιακά (28), ένα διδακτορικό (40), (δεύτερο πτυχίο (8), μια παραπάνω άριστη γλώσσα (7 μόρια). Σύνολο 83.
Έχει νόημα τον επί δεκαετία εκπαιδευτικό που την ξέρει τη δουλειά να τον πετάξεις για να πάρεις τον άλλον;
Είστε σίγουροι ότι οι προσοντουχοι είναι απαραίτητα καλυτεροι από αυτόν που είναι 10 χρόνια οπουδήποτε;
Εγώ θεωρώ ότι οι επί δεκαετία συναδελφοι μου προηγούνται από αυτούς που δεν είναι μέσα στην αίθουσα.

9
Πραγματικά όσο και να έχω προσπαθήσει και εγώ να κάνω υπολογισμούς για τη βάση αναπλήρωσης η διορισμού που λέτε δεν βγάζω άκρη και αρνούμαι να το κάνω.

Υποστηριζετε ορισμένοι το συστημα προσλήψεων με την ψευδαίσθηση (και λίγη ανθρωποφάγα διάθεση) ότι θα διοριστειτε ελπίζοντας ότι θα προσπερασετε κάποιον που ήδη εργάζεται επειδή έχει λίγη προϋπηρεσία και (ελπίζετε αφελώς) λίγα ακαδημαικα. Λες και οι αναπληρωτές με προϋπηρεσία δεν έχουν προσόντα.

Αρνουμε να μπω σε αυτή τη "λογική".

Ελπίζω μετά όσοι έχουν παρασυρθεί από αυτόν τον κανιβαλισμό να βρουν λίγη ανθρωπιά μέσα τους (οση και αν απομείνει) για να κάνουν μάθημα .

Εκεί ελπίζω να λένε στους μαθητές για το δικαίωμα στην εργασία και να μην τους πιπιλιζουν το μυαλό με ύμνους στην "αξία" του ανταγωνισμού.

Τις "αξίες" σας όσοι υποστηριζετε τον παλιό γραπτό διαγωνισμό (υποτιμώντας με αυτό τον τροπο το πτυχίο) η το καινούριο σύστημα (κανιβαλιζοντας ότι θα χαρείτε να χάσει κάποιος τη δουλειά του για να πάρουν εσάς)  να τις αφήσετε εκτός ύλης.


10
Όσα προσόντα και να έχει κάποιος είναι τουλάχιστον ανθρωποφάγος αν θέλει να προσπεράσει εκείνη την αναπληρώτρια που έχει 5 χρόνια επενδύσει στην εργασία της.
Προσπαθώ να καταλάβω την πλειονότητα των αναπληρωτών που θα κληθούν κάποια στιγμή να κάνουν την πρώτη τους προϋπηρεσία.
Πώς θα σας φανεί όταν θα έχετε 5 χρόνια η και παραπάνω προυπηρεσια και μια ωραία ημέρα ο υπουργός πει ότι μοριοδοτουνται 4 γλώσσες και τρία μεταπτυχιακά;

Θα σας αρέσει τότε που ένας με μηδενική προυπηρεσιαπου μπορεί να τα έχει να σας περάσει και να χάσετε τη δουλειά σας;

Έχει πάτο το αλληλοφαγωμα;

11
JURE και Star Quality λέτε ότι οι συνάδελφοι του συντονιστικου των αναπληρωτών θα ήταν πιο σοβαροι αν πρότειναν βελτιώσεις παρά κατάργηση.

Έχετε πάει ποτέ σε κάποια από τις ανοιχτές συνελεύσεις του συντονιστικου που γίνονται για να επιχειρηματολογησετε και να προτείνετε βελτιωσεις;

06/01 πήγα στη συνέλευση και δεν άκουσα καμμιά πρόταση βελτίωσης του συστήματος.

Να υποθέσω επομένως ότι δεν πήγατε και όλη η επιχειρηματολογία σας αναπτύσσεται μόνο από εδώ.

Είναι σωστό αυτό; Το φόρουμ υπάρχει για να συζητάμε εξ αποστάσεως αλλά όχι για να αντικαθιστά την πραγματική ζωή.

Συναδελφικά!

12
Τριετές (προς το παρόν).
Το κλείδωμα ξεκινάει από τη λήξη του σχολικού έτους που θα βγουν οι οριστικοί πίνακες.

13
Η αμήχανη στιγμή που θα συμφωνήσω με τον micdim. Κοίτα να δεις που skathari, ΡΕΑ και micdim και kgiannis βρήκαμε πεδίο συνεννόησης.

14
Παραδόξως συμφωνώ μαζί σου απόλυτα Ρέα  :o


Συμφωνώ και εγώ μαζί σου skathari που συμφωνείς με τη Ρέα.

Πραγματικά είναι όπως το λέει η Ρέα.  Πολύ σωστή!!

Σελίδες: 123 ... 32

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29343
  • Τελευταία: olina
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1009128
  • Σύνολο θεμάτων: 17380
  • Σε σύνδεση σήμερα: 188
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 16
Επισκέπτες: 137
Σύνολο: 153

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.086 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.