Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Penrose

Σελίδες: 123 ... 24
2
Προβλέπω ότι από τη στιγμή που 21-22 και 22-23 πάμε με τους συγκεκριμένους οριστικους πίνακες και με βάση την νομοθεσία θα πρέπει Σεπτέμβριο του 23 να έχουν ολοκληρωθεί οι νέοι οριστικοι πίνακες. Η διαδικασία νέων οριστικών πινάκων δεν θα είναι εύκολη. Για να εξασφαλιστεί η έγκυρη δημοσίευση κ άντληση εκπαιδευτικων από αυτούς θα πρέπει από άνοιξη του 22 να αρχίσει η κατάθεση νέων προσόντων που θα είναι και αυτή μεγάλη (αν σκεφτούμε νέους αποφοίτους και τον όγκο μτχιακων που πλέον προσπαθούν όλοι να τελειώσουν εγκαίρως). Αν δείτε ότι δεν αρχίζει η διαδικασία άνοιξη του 22 για τη γενική τότε είναι πολύ πιθανό με κάποια αλχημεία να τραβήξουν και άλλο τη διαδικασία. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα γίνει και οι συνάδελφοι να καταθέσουν τα επιπλέον προσόντα τους. Εγώ στη θέση τους θα φροντιζα να τελείωνα οποιαδήποτε εκκρεμότητα μέχρι Μάρτιο του 22 (αναφέρομαι πάντα σε γενική αγωγη). Η ειδικη αγωγη θα πρέπει να ξεκινήσει σύντομα την κατάθεση νέων πτυχίων (θεωρώ μέσα στο 21) ώστε Σεπτέμβριο του 22 να έχουμε νέους πίνακες.

4
Πολύ βιάζονται στην Εύβοια...
Μέχρι Δευτέρα τα δικαιολογητικά για τους νεοδιόριστους για την διδε Ευβοίας.

5
Ευχαριστούμε Ulysses. Ημέρα χαράς σήμερα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!
Συγχαρητήρια για τους συναδέλφους που διορίζονται :)
Ο πίνακας έφτασε στον εκκαθαρισμένο στους 114 περίπου (167 στον τελικό πίνακα)
Τελικά 5 διορίστηκαν σε άλλες ειδικότητες και 5 από ιδιωτικά δεν είχαν το δικαίωμα διορισμού φέτος.
(Οι υπολογισμοί που έκανα ήταν σωστοί :D)
Και περίπου 17 δεν δήλωσαν κάθε επιλογή του πίνακα. 
(Εδώ ο αγαπητός touristakos έπεσε λίγο έξω  :)
Ας ελπίσουμε στον μέλλον για καλύτερα δεδομένα και κυρίως σε συμμετοχή όλων των φυσικών στα ζητήματα της ειδικότητας.

6
2103442387..Η μηχανοργανωση του υπαιθ.
Πέρσυ στην ειδική πάντως πριν βγουν τα ονόματα έπαιρναν οι συνάδελφοι σ ένα τηλέφωνο και τους έλεγαν που διορίζονται....Δε ξέρω όμως πιο ήταν...

7
Όταν ξεκινάει το περιβόητο σύστημα να τρέχει δεν σταματαει η πρόσβαση στη σελίδα του ιστορικού αιτήσεων?
Απολυτη ησυχια!!!! Φανταζομαι οτι παμε για Δευτερα

8
Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο αναζήτησης των δεύτερων πτυχίων σε όλες τις ειδικότητες από τον συνάδελφο trust no one ως συνέχεια των προσπαθειών του sikat και του Ulysses..

https://docs.google.com/spreadsheets/d/181KI77FCnV25jIhs7JT_vk6B0sQoQAmk0Ef5la1WUBA/edit?usp=sharing

10
Sikat σε ευχαριστούμε. Πραγματικά σοβαρή και σημαντική δουλειά..

11
Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που υπάρχει στους 87 πρωτους στον οριστικο πινακα Φυσικους είναι όπως ειχα γραψει παλιοτερα (και μας πληροφορησε ο συναδελφος Ulysses1) τα διπλά πτυχία που ανοίγουν σε κάποιους εναλλακτικό διορισμό. Έχω βρει 4 συναδέλφους.

1)Μεταξύ των θεσεων 25-30 στον οριστικό πίνακα Φυσικών υπάρχει συνάδελφος που βρίσκεται στην 1η δεκάδα του προσωρινού πίνακα ΠΕ80.

2)Μεταξύ των θέσεων 30-35 στον οριστικό πίνακα Φυσικών υπάρχει συνάδελφος που βρίσκεται στην 1η πεντάδα του προσωρινού πίνακα ΠΕ81.

3)Μεταξύ των θέσεων 70-75 στον οριστικό πίνακα Φυσικών υπάρχει συνάδελφος που βρίσκεται στην 1η δεκάδα του οριστικού πίνακα ΠΕ04.05.

4)Μεταξύ των θέσεων 75-80 στον οριστικό πίνακα Φυσικών υπάρχει συνάδελφος που βρίσκεται στην 700η περίπου θέση του οριστικού πίνακα ΠΕ70.

Υπάρχουν άλλα 4 άτομα με διπλό πτυχίο που θα ψάξω και κάποιοι συνάδελφοι από ιδιωτική εκπαίδευση (3 ή 4 νομίζω) που δεν έχουν προλάβει να συμπληρώσουν 20 μήνες στη δημόσια εκπαίδευση για να θεμελιώσουν μόνιμο διορισμό από τώρα.


12
Επιβεβαιωνεται η πληροφορία του Victor..

13
Πριν λίγο υπεγράφη η πράξη πρόσκλησης διορισμού..

Από την ομάδα της ΠΕΑΔ στο Facebook.

14
Η παρακάτω λίστα είναι ομάδες περιοχων που προσληφθηκαν κάποιοι από τους 87 φυσικους στην Α φάση αναπληρωτων 2020-21. Προφανώς δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θα δηλώσουν οι 87 συναδελφοι φυσικοί που διορίζονται, απλά παραθέτω τα στοιχεία για να πάρουν όσοι συμμετέχουν στο φόρουμ μια ιδέα για το που είναι τα συμφέροντα κάποιων συναδέλφων. Επαναλαμβάνω ότι προσωπικά δεν θα λάμβανα τόσο πολύ υπόψιν τέτοιες ή αντίστοιχες λίστες και δημοσκοπήσεις καθώς η ώρα της δηλωσης περιοχών στο οπσυδ θα είναι τελείως διαφορετική υπόθεση.. Καλή επιτυχία σε όλους!

1η δεκατριαδα: Α Αθήνας, Καβάλας, Αιτωλοακαρνανιας, Α Ανατολικής Αττικης, Αχαΐας, Α Δωδεκανήσου, Α Θεσσαλονίκης, Β Δωδεκανήσου, Χανίων, Πιερίας.

2η δεκαπενταδα: Δ Αθήνας, Πρέβεζας, Α Πειραιά, Ηρακλείου, Α Αθήνας, Κοζάνης, Β Εύβοιας, Ιωαννίνων, Α Μαγνησίας, Β Θεσσαλονίκης, Β Αθήνας.

3η δεκαεξαδα: Σερρών, Αχαΐας, Ηρακλείου, Κοζάνης, Α Κέρκυρας, Φθιώτιδας, Δυτικής Αττικής, Αχαΐας, Δ Αθήνας, Α Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανιας, Δράμας, Β Θεσσαλονίκης.

4η δεκαπενταδα: Ημαθίας, Β Θεσσαλονίκης, Κορινθίας, Γ Αθήνας, Μεσσηνίας, Α Αθήνας, Α Πειραιά, Χαλκιδικής, Αργολίδας, Δ Δωδεκανήσου, Α Δωδεκανήσου, Ροδόπης.

5η δεκαπενταδα: Ρεθύμνου, Α Ανατολικης Αττικής, Ξάνθης, Φθιώτιδας, Κοζάνης, Χανίων, Β Αθήνας, Γ Αθήνας, Α Αθήνας, Μεσσηνίας, Ημαθίας.

6η δεκατριαδα: Α Ανατολικης Αττικής, Φθιώτιδας, Ξάνθης, Γ Αθήνας, Α Δωδεκανήσου, Ημαθίας, Πέλλας, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Α Έβρου, Ροδόπης.

Σελίδες: 123 ... 24

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30907
  • Τελευταία: mariamorgan
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1095445
  • Σύνολο θεμάτων: 18347
  • Σε σύνδεση σήμερα: 385
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 330
Σύνολο: 333

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.099 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.