Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - filologos100

Σελίδες: 123 ... 29
1
Εάν κάποιος  δυνητικά διοριστεος ειδικής δεν δηλώσει προτιμησεις και χάσει το διορισμό στην ειδικη φυσικά και  δεν ισχύει ο τριετής αποκλεισμός για αυτόν και μπορεί να μετά να διοριστεί στη γενική.
Ο τριετής αποκλεισμός από παντού θα ισχύσει μόνο για όσους διορίστηκαν.


2
Επιβεβαιώνω την παραπάνω πληροφορία και εγώ. Δεν θα μπορεί να γίνει μεταπήδηση από ειδική σε γενική. Θεώρησαν ότι θα υπάρξει τσουνάμι παραιτήσεων και κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τεράστια αναταραχή στα σχολεία καθώς και αλυσιδωτές διοικητικές μεταβολές που θα προκαλούσαν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Επομένως ο καθένας βρίσκεται πλέον προ των ευθυνών του

3
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

Ε ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Προσπαθώντας να απαντήσω στα δεκάδες εύλογα ερωτήματά σας επί της υπό ψήφιση ρύθμισης κυρώσεων διορισμού.
 
1. Η ρύθμιση, κατά την ταπεινή μου άποψη, αναφέρεται στην Προκήρυξη με βάση την οποία διορίζεται κάποιος.
2. Αρα αν διοριστώ π.χ. με βάση την 2ΕΑ και ακολούθως διοριστώ και με βάση την 3ΕΑ, μπορώ να αποδεχθώ διορισμό στην 3ΕΑ και αυτοδίκαια παραιτούμαι από τον διορισμό της 2ΕΑ, στην οποία 2ΕΑ - και μόνον - έχω την ποινή 3 ετών.
3. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των Προκηρύξεων Ειδικής και Γενικής.
4. Υπενθυμίζω πως οι αναπληρωτές υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση όταν προσλαμβάνονται, πως αναλαμβάνουν υπηρεσία χωρίς να έχουν παραιτηθεί από θέση μονίμου, οπότε δεν πρέπει να πέφτουμε από τα σύννεφα για την τωρινή ύπαρξη κυρώσεων άρνησης διορισμού.
5. Το παράδοξο της ρύθμισης είναι η επιβολή ποινής και σε πιθανούς νέους Πίνακες Κατάταξης!!!  - Πραγματικά απίστευτο...
6. Οι κυρώσεις, επειδή οι Πίνακες αφορούν και σε προσλήψεις αναπληρωτών, αφορούν και σε αναπληρωτές.
7. Για τη διαδικασία τοποθετήσεων τίποτε, έχει ο Θεός προφανώς.
8. Καλό θα ήταν να τα γνωρίζαμε όλα αυτά πριν τις αιτήσεις, αλλά προφανώς φωνάζαμε και επισημαίναμε τζάμπα.
9. Αύριο είναι μια άλλη μέρα και όπως είπαμε έχει ο Θεός...

4
Προκειται για διαφορετικές προκηρύξεις. Ας αναφέρει γενικά τη λέξη διορισμοί. Ο αποκλεισμός αφορά τον συγκεκριμένο πίνακα από τον οποίο διοριστηκες.

5
Μπορούν άνετα οι διοριστεοι ειδικής να παραιτηθούν για να πάνε στη γενική. Ο αποκλεισμός τους για τριετία αφορά μόνο τον πίνακα ειδικής αγωγής . Ας προσέχουμε τι γράφουμε.

6
Καλοπροαίρετα και εσύ μάλλον δεν διαβάζεις αυτά  που γράψαμε παραπάνω.

7
Σου τονίζω τα αρνητικά γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα  και γιατί δουλεύω στην ειδική χρονια και γνωρίζω το χώρο.  Με το μυαλό κουκούτσι όμως που διαθέτεις παντού βλέπεις συνωμοσίες και συμφέροντα.  Να υποψιαστώ ότι ηρθες από γενική με μεταπτυχιακό στη Βουλγαρία και την Ιταλία; Μόνο έτσι νοείται  η άγνοια σου για την ειδική αγωγή.

8
Εγω δεν διορίζομαι πουθενά είμαι διορισμένος αρκετά χρόνια.

9
Όποιος μπει τώρα στην ειδική πολύ δύσκολα  θα βγει από αυτη. Όποιος δεν αντέχει περιμένει την προκήρυξη μετά τις γιορτές για την γενική. Άλλωστε τα κριτήρια ίδια θα είναι αφού και να θέλουν να κάνουν αλλαγές δεν προλαβαίνουν.

10
Πέντε χρόνια μετά το διορισμό αυτό είναι ξεκάθαρο . Επίσης λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά αν ζητήσει μεγάλο ποσοστό μετάταξη στην πενταετία στη γενική θα ικανοποιηθούν ελάχιστες αιτήσεις. Ο μεγάλος συναγωνισμός μειώνει το ποσοστό ικανοποίησης των αιτήσεων. Άλλωστε μέχρι τότε θα έχουν κλείσει τα κενά και στη γενική αφού θα γίνουν 10.000 διορισμοί στη γενική σε δύο φάσεις όπως είπε το υπουργείο.

11
Διαβάστε λίγο και αυτά που γράψαμε πριν. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Τα δύο πρώτα χρόνια απαγορεύεται οποιαδήποτε υπηρεσιακή εξέλιξη δηλαδή ούτε αποσπαση ούτε μετάθεση.  Όποιος έχει χρήμα στην άκρη άνετα πάει οπουδήποτε. Όποιος δεν έχει καβαντζα και οι υποχρεώσεις τρέχουν σκούρα τα πράγματα να βρεθεί στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες με μισθούς πείνας . Ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του.

12
Και ποιος σου είπε ότι θα την εγκαταλείψεις σε πέντε χρόνια; Απλώς τότε σου δίνεται το δικαίωμα να ζητήσεις να πας στη γενική χωρίς κανείς να σου εγγυάται ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα σου. Με δεδομένο ότι θα υπάρξουν μετά από πέντε χρόνια εκατοντάδες αιτήσεις μετάταξης είναι σίγουρο ότι ελάχιστες θα ικανοποιηθούν. Συμφωνώ με αυτόν που είπε για καρέκλες κτλ. Λυπάμαι που γίνομαι ωμός αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ειδικά τα παιδιά με αυτισμό που είναι και τεράστιων διαστάσεων 
πολλά από αυτά ξυλοκοπούνν για πλάκα όποιον βρεθεί στο πέρασμα τους . Σε σχολείο κοντινό μου οι αναπληρωτριες ακόμα μετά από χρόνια έχουν τα σημάδια από το ξύλο που μάζεψαν.

13
Η κατανομή αλλού δίκαια αλλού άδικη ,αυτή ήταν και δεν αλλαζει.  Έχω περιέργεια να δω αν θα υπάρχουν αρνήσεις ή όχι.  Παρότι οι καιροί είναι δύσκολοι θεωρώ ότι θα υπάρχουν άτομα που δεν θα δηλώσουν τα πάντα ειδικά αυτοί με οικογενειες και παιδιά.
Ο τελευταίος νόμος γαβρογλου που απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολη τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργεί αποτρεπτικά για τις περιπτώσεις αυτές .
Και εγώ θεωρώ ότι κάποιοι θα κάνουν δεύτερες σκέψεις αν έχουν ανοιχτή την πόρτα και στη γενική παιδεία ειδικά μετά τις δηλώσεις κεραμεως για επικείμενους διορισμούς στη γενική.
Καλός ο διορισμός αλλά όταν φτάνει η μεγάλη ώρα τα σκέφτεσαι όλα. Η ειδική αγωγή δεν είναι παίξε γελασε. Αυτοί που θα πάνε σε ειδικά σχολεία με μηδενική εμπειρία στην ειδική αγωγή προερχόμενοι από τα σαλόνια της γενικής θα περάσουν πολύ δύσκολα .

14
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις στα ΣΔΕ 2019
« στις: Ιούνιος 08, 2019, 11:38:52 μμ »
Εάν έβγαζε προκήρυξη τα αποτελεσματα της θα έπρεπε να υπογραφούν απο το νέο υπουργο της νδ. Κάτι τέτοιο χαλούσε τη σούπα σε κάποιους κομματικούς φίλους που χρόνια τώρα περνούν ξέγνοιαστα στα σδε. Μπροστα σε απροοπτα και δυσαρεστα ενδεχομενα λοιπον η λυση βρεθηκε με την ανανεωση των αποσπασεων των παλιων.  Κατα  τα αλλα ο κυρ κωστας στο υπουργειο ευαγγελιζεται τη δικαιοσυνη και την αξιοκρατια.

Σελίδες: 123 ... 29

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29332
  • Τελευταία: snookeraas
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1008877
  • Σύνολο θεμάτων: 17378
  • Σε σύνδεση σήμερα: 327
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 14
Επισκέπτες: 274
Σύνολο: 288

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.074 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.