Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - peteruoi

Σελίδες: 1
1
Χαίρετε!
Συνέβη κα΄τι πολύ απίθανο στη γυναίκα μου που είναι αναπληρώτρια δασκάλα.
Την ενημέρωσαν ότι επειδή πήρε άδεια κύησης και λοχείας δεν δικαιούται να πάρει 15 μέρες αναρρωτική επειδή οι πρωτοβάθμια είνα αναγκασμένη να δηλώνει αναρρωτική τις πρώτες μέρες της κύησης. Το μόνο σχετικό που κατάφερα να βρω είναι ότι αν κάποια αναπληρώτρια πάρει πρώτα τις 15 μέρες αναρωτική και μετά είναι η άδεια κύησης τότε μετράνε κανονικά. Η πρωτοβάθμιά της αυτό το ερμηνεύει ότι αφου τώρα την αναρρωτική την παίρνει μετά δε δικαιούται τίποτα και είναι άνευ αποδοχών και ανευ μορίων...

Απο γνωστούς μάθαμε ότι κάθε πρωτοβάθμια το χειρίζεται διαφορετικά...
Από τις εγκυκλίους αδειών δεν είναι ξεκάθαρα άλλο η αναρρωτική και άλλο η κύησης;;;
Θα μας τρελάνουν;

2
Χαίρετε!
Φαντάζομαι θα είστε ενήμεροι για την προκήρυξη για τα δικαστήρια...
Έχετε ιδέα αν λόγω του υπεύθυνου εργαστηρίου
https://edu.klimaka.gr/arxeio/nomothesia/kanonismos-leitourgias-ergasthrio-plhroforikhs-dhmotiko-klimaka.pdf
θα μπορούσαμε να καλύωουμε την απαίτηση του
Παράθεση
Εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών στη Διαχείριση Υπολογιστικών Συστημάτων ή/και Δικτύων Επικοινωνιών
που ζητάει η προκήρυξη;

3
Αναπληρωτές / Επείγον! Ιδιωτικος -> Πρόσληψη ως αναπληρωτής
« στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 08:49:49 μμ »
Για όποιον ξέρει σας παρακαλώ. Μία φίλη μου την πήραν αναπληρώτρια ενώ εργάζεται και σε ιδιωτικό σχολείο.
Από ότι ήξερα θα μπορούσε να παραμείνει στο ιδιωτικό και να πάρει τα μόρια προΫπηρεσίας στο δημόσιο αν πρόκειται για την πρώτη της φορά. (Νομίζω το έλεγε και η εγκύκλιος αναπληρωτών)

Αυτό που πας έχει μπερδέψει είναι αυτό:
https://xenesglosses.eu/2016/09/allaxe-gia-tous-anaplirotes-pou-ine-idiotiki-ekpedeftiki/

http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2016/idiotikoi.pdf

Αυτό σημαίνει ότι απλά καταργήθηκε αυτή η δυνατότητα;;; Ή κάτι άλλο;

4
Δημοτικό / Κατάργηση ΕΑΕΠ Δημοτικών;
« στις: Φεβρουάριος 07, 2015, 11:36:35 πμ »
Σύμφωνα με πληροφορίες του Καψαλάκη ( http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/7727-terma-sta-sxoleia-pollaplon-taxytiton-stin-a-thmia)
Το τέρμα στα σχολεία πολλαπλών ταχυτήτων που όλοι έλεγαν και εμείς πιστεύαμε ότι θα σήμαινε αναβάθμιση σε ΕΑΕΠ η νέα κυβέρνηση σκέφτεται να τα κάνει όλα στου παλιού τύπου. Εύχομαι φυσικά ο συγκεκριμένος κύριος απλά να γράφει ανοησίες αλλά πιστεύω είναι σημαντικό πριν τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού όποιος μπορεί να προσπαθήσει να διερευνήσει το θέμα!!!
Ως προς το συγκεκριμένο άρθρο δε ξέρω τι να πρωτόπω ...
Παράθεση
Ως γνωστόν οι μνημονιακές κυβερνήσεις είχαν θεσπίσει τα σχολεία ΕΑΕΠ τα οποία και είχαν «αναβαθμίσει» με ειδικότητες και αναπληρωτές ΕΣΠΑ
το αναβαθμίσει σε εισαγωγικά... Πραγματικά μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας πιστεύει κάποιος ότι αυτά δεν ήταν αναβάθμιση; Και άντε να καταλάβω τους 50άρηδες 60άρηδες δασκάλους που είχαν συνηθίσει να φεύγουν 12:30 ή 1:15 και τους κακοφάνηκε το 2 αλλά τώρα σε όσα σχολεία ΕΑΕΠ και να έχω δουλέψει η στάση των δασκάλων είναι πραγματικά πολύ καλή. Παρακαλώ αν θέλουν και δάσκαλοι εδώ να τοποθετηθούν να καταλάβω και γω την αντίθετη άποψη...
Παράθεση
   Να στελεχώσει τα δημόσια σχολεία με μόνιμο προσωπικό, μέσα στις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν και μάλιστα μέσα στο 2015.
*          Να καταργήσει τα ΕΑΕΠ και να δημιουργήσει μονάδες γενικής αγωγής πλήρως στελεχωμένες.
Στην ουσία τι λέει και αντκρούει τον εαυτό του; Θα πάρω τις πιστώσεις των εικοτήτων των ΕΑΕΠ και θα τις δώσω σε δασκάλους για μόνιμους διορισμούς! Αυτό φυσικά δε γίνεται γιατί το ΕΣΠΑ δε μπορεί να χρηματοδοτήσει μόνιμο διορισμό άρα αυτό που επιθυμεί το σχέδιο (αν υπάρχει) είναι να δώσεις τις ΕΣΠΑ πιστώσεις των ειδκοτήτων σε αναπληρωτές δασκάλους για σχολεία παλαιού τύπου (αυτό και να δεν είναι επιλέξιμη καινοτομία για το ΕΣΠΑ).
Δε θα έδινα προσοχή άλλα πιστεύω ο συγκεκριμένος κύριος είναι κοντά σε καλές πληροφορίες...
Οπότε plz κάποιος διαψεύστε τον μη τ' ακούσουμε αύριο από τον Τσίπρα και τρέχουμε και δε φτάνουμε....

5
Χαίρετε! Συγνώμη αν γράφω σε λάθος μεριά...
Έχω ένα φίλο φιλόλογο που έγινε πολύτεκνος φέτος και είχε πριν το 10 κάποια λίγα μόρια προυπηρεσίας αλλά τώρα έχει φροντιστήριο...
Αν θυμάμαι καλά πρόπερσι είχαν γίνει διορισμοί από ειδικές κατηγορίες ενώ πέρσυ όχι. Αντίθετα περσυ νομίζω έγιναν διορισμοί από 24μηνο. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχουν τελειώσει οι διάφορες κατηγορίες στους ΠΕ2(π.χ. ασεπ,40%,24μηνο,30μηνο);
Αν ναι πιστεύετε ότι μπορεί να διορίσει από τις ειδικές κατηγορίες μην έχοντας άλλο τρόπο;

6
Διεθνής Προσυνεδριακή Συνάντηση
9-10 Μαίου 2014, Ιωάννινα

Έχει live streaming στο http://earlychildhoodpedagogy.gr/symposia
για όποιον ενδιαφέρεται. Απευθύνεται κυρίως σε νηπιαγωγούς και δασκάλους.

7
Σε διαθεσιμότητα από σήμερα όλοι οι εκτός ΑΣΕΠ Β'βάθμιας εκπαίδευσης ιδιωτικού δικαίου

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231221808
 :o :o :o :o :o :o :o :o
excuse me?
Ποιους εννοεί;

8
Είμαι ΠΕ19 και πέρυσι ήμουν αναπληρωτής στα ολοήμερα... Φέτος έκανα απενεργοποίηση της αίτησης μου. Το θέμα αφορά όλους τους αναπληρωτές και όχι τους πληροφορικούς συγκεκριμένα. Απλά δε ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ... Στην αίτηση των αναπληρωτών που βγαίνει κάθε χρόνο υπάρχει το εξής παράδοξο: Προβλέπεται δυνατότητα τροποποίησης της δήλωσης ενός αναπληρωτή μόνο στη περίπτωση που ο σύζυγος διοριστεί μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Επίσης σε περίπτωση άρνησης αναπληρωτή υπάρχει ποινή δύο ετών. Τι γίνεται όμως όταν και οι δύο σύζυγοι είναι αναπληρωτές; Το απόλυτο χάος...
Δεν υπάρχει καμία πρόνοια ενώ η ανάγκη είναι σαφώς μεγαλύτερη! Γιατί μεγαλύτερη; Μα όταν κάποιος σύζυγος διορίζεται μόνιμος  ξέρει ότι τουλάχιστον για 3 χρόνια θα είναι στο ίδιο μέρος (κι ένα σωρό άλλες διευκολύνσεις όπως αποσπάσεις αμοιβαίες μεταθέσεις άδεια εγκυμοσύνης). Η σύζυγός μου είναι αναπληρώτρια δασκάλα κι εγώ εν δυνάμει αναπληρωτής καθηγητής πληροφορικής. Έχουμε κι ένα μωράκι 5 μηνών. Τη γυναίκα μου την πήραν τον Οκτώβριο στη Φλώρινα και εγώ αν άφηνα την αίτηση (είχα τη Φλώρινα στην 20 επιλογή) θα με έπαιρναν το Νοέμβριο αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου στη Λευκάδα... (βάση υποτίθεται έχουμε τα Γιάννενα). Με τον 3848 και το πάγωμα των προσλήψεων αν όλα πάνε καλά θα δουλεύουμε για πολλά χρόνια αναπληρωτές    Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....  Η λύση είναι απλή με μηδενικό κόστος αλλά με μεγάλη προνοιακή σημασία. Η δυνατότητα αλλαγής της δήλωσης και στους αναπληρωτές συζύγους! Υπάρχει δυνατότητα ήδη στο σύστημα (για τους μόνιμους) απλά χρειάζεται μία ελάχιστη τροποποίηση της εγκυκλίου! Φαντάζομαι δε θα είναι πολλές περιπτώσεις πανελληνίως αλλά είναι απίστευτης σημαντικότητας για αυτές τις περιπτώσεις.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει αυτή η αλλαγή;

9
Αναπληρωτές / Ούτε ΑΜΩ μόνο ωρομίσθιοι!!!!!!
« στις: Αύγουστος 26, 2010, 08:11:06 μμ »
Σας παρακαλώ πείτε μου ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7951
Παράθεση
26/08/2010 - 19:03

Περίληψη εγκριτικής
Αθήνα, 26 Αυγούστου 2010
ΘΕΜΑ : Έγκριση πλήρωσης θέσεων μονίμων Εκπαιδευτικών και  πρόσληψης Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων  Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2010- 2011 (Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων).

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006

(άρθρο 2, παρ. 1)

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
 Εγκρίνει για το σχολικό έτος 2010-2011 την πλήρωση θέσεων μονίμων Εκπαιδευτικών και την πρόσληψη Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις  διατάξεις του άρθρου 14, παρ. 2, περ. γ΄ του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης», όπως αντικαταστάθηκε  με το άρθρο 1 παρ. 2 περ. β  του Ν. 3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις», ως ακολούθως:
 
 Α) ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. την πρόσληψη επτά χιλιάδων  οκτακοσίων δέκα επτά  (7.817) Αναπληρωτών  Εκπαιδευτικών.

2. την πρόσληψη επτά χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα (7.450) ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου εκατόν δέκα επτά χιλιάδων ( 1.117.000) ωρών.

Β) ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. την πρόσληψη επτά χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα τριών (7.943) Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών.

2. την πρόσληψη τριών χιλιάδων τριακοσίων πενήντα  (3.350) Ωρομίσθιων  Εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό των πεντακοσίων είκοσι επτά χιλιάδων εννιακοσίων τεσσάρων (527.904) ωρών. 

 
Και αν κάνω καλά τις πράξεις.... (Σας παρακαλώ  πείτε μου ότι δε κάνω κάτι σωστά...)

Όταν λέει εγκρίθηκαν 7450 ωρομίσθιοι για την πρωτοβάθμια + 3350 ωρομίσθιοι για την δευτεροβάθμια σύνολο 10800 εννοεί τους καινούριους ωρομίσθιους!!!! Δηλαδή αυτό που λέγαμε για ωροποιημένους ωρομίσθιους που τους ονομάζει αναπληρωτές δεν ισχύει!!!! 11000 προσλήψεις ωρομισθίων με maximum 4 ωρών την εβδομάδα!!!!!
Δε πίστευα στα μάτια μου και για να βεβαιωθώ έκανα τις εξής πράξεις.

Καινούριος ωρομίσθιος σημαίνει 4 ώρες την εβδομάδα. βδηλαδή 16 (έστω ) το μήνα, έστω ότι κάποιος δουλέψει 9 μήνες (θεωρητικά τέλος πάντων)
16*9=144
το χρόνο ιο καινούριος ωρομίσθιος.
7450 ωρομίσθιοι στην πρωτοβάθμια *144 ώρες 1,072800 ώρες

Παράθεση
2. την πρόσληψη επτά χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα (7.450) ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου εκατόν δέκα επτά χιλιάδων ( 1.117.000) ωρών.

Δηλαδή σχεδόν τις ώρες που δηλώνουν ως ανώτατο όριο!!!!! (Αντίστοιχα και για τη δευτεροβάθμια) (Αν βάλω 5 ώρες την εβδομάδα δηλαδή το ελάχιστο ενός αναπληρωτή μειωμένου υπερβαίνουμε τις δηλωθείσες ώρες!!!)

Άρα όχι κατάργηση του ωρομισθίου δε κάναμε αλλά τους αυξήσαμε!!!! Κατακερματίζοντας τα ήδη κατακερματισμένμα ωράρια τους!!!!
Εγώ πέρυσι ως ωρομίσθιος είχα 12 ώρες τώρα maximum όλοι θα έχουν 4 και τα ποσοστά ανεργίας θα πέσουν......

Δεν το ζω αυτό πείτε μου σας παρακαλώ ότι έχω κάνει κάτι λαθος!!!!

10
Σας παρακαλώ πείτε μου ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7951
Παράθεση
26/08/2010 - 19:03

Περίληψη εγκριτικής
Αθήνα, 26 Αυγούστου 2010
ΘΕΜΑ : Έγκριση πλήρωσης θέσεων μονίμων Εκπαιδευτικών και  πρόσληψης Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων  Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2010- 2011 (Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων).

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006

(άρθρο 2, παρ. 1)

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
 Εγκρίνει για το σχολικό έτος 2010-2011 την πλήρωση θέσεων μονίμων Εκπαιδευτικών και την πρόσληψη Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις  διατάξεις του άρθρου 14, παρ. 2, περ. γ΄ του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης», όπως αντικαταστάθηκε  με το άρθρο 1 παρ. 2 περ. β  του Ν. 3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις», ως ακολούθως:
 
 Α) ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. την πρόσληψη επτά χιλιάδων  οκτακοσίων δέκα επτά  (7.817) Αναπληρωτών  Εκπαιδευτικών.

2. την πρόσληψη επτά χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα (7.450) ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου εκατόν δέκα επτά χιλιάδων ( 1.117.000) ωρών.

Β) ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. την πρόσληψη επτά χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα τριών (7.943) Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών.

2. την πρόσληψη τριών χιλιάδων τριακοσίων πενήντα  (3.350) Ωρομίσθιων  Εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό των πεντακοσίων είκοσι επτά χιλιάδων εννιακοσίων τεσσάρων (527.904) ωρών. 

 
Και αν κάνω καλά τις πράξεις.... (Σας παρακαλώ  πείτε μου ότι δε κάνω κάτι σωστά...)

Όταν λέει εγκρίθηκαν 7450 ωρομίσθιοι για την πρωτοβάθμια + 3350 ωρομίσθιοι για την δευτεροβάθμια σύνολο 10800 εννοεί τους καινούριους ωρομίσθιους!!!! Δηλαδή αυτό που λέγαμε για ωροποιημένους ωρομίσθιους που τους ονομάζει αναπληρωτές δεν ισχύει!!!! 11000 προσλήψεις ωρομισθίων με maximum 4 ωρών την εβδομάδα!!!!!
Δε πίστευα στα μάτια μου και για να βεβαιωθώ έκανα τις εξής πράξεις.

Καινούριος ωρομίσθιος σημαίνει 4 ώρες την εβδομάδα. βδηλαδή 16 (έστω ) το μήνα, έστω ότι κάποιος δουλέψει 9 μήνες (θεωρητικά τέλος πάντων)
16*9=144
το χρόνο ιο καινούριος ωρομίσθιος.
7450 ωρομίσθιοι στην πρωτοβάθμια *144 ώρες 1,072800 ώρες

Παράθεση
2. την πρόσληψη επτά χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα (7.450) ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου εκατόν δέκα επτά χιλιάδων ( 1.117.000) ωρών.

Δηλαδή σχεδόν τις ώρες που δηλώνουν ως ανώτατο όριο!!!!! (Αντίστοιχα και για τη δευτεροβάθμια) (Αν βάλω 5 ώρες την εβδομάδα δηλαδή το ελάχιστο ενός αναπληρωτή μειωμένου υπερβαίνουμε τις δηλωθείσες ώρες!!!)

Άρα όχι κατάργηση του ωρομισθίου δε κάναμε αλλά τους αυξήσαμε!!!! Κατακερματίζοντας τα ήδη κατακερματισμένμα ωράρια τους!!!!
Εγώ πέρυσι ως ωρομίσθιος είχα 12 ώρες τώρα maximum όλοι θα έχουν 4 και τα ποσοστά ανεργίας θα πέσουν......

Δεν το ζω αυτό πείτε μου σας παρακαλώ ότι έχω κάνει κάτι λαθος!!!!

11
   4.

      Για  την  Πρωτοβάθμια  Εκπαίδευση και  αποκλειστικά   για τη διδασκαλία  όλων των γνωστικών  αντικειμένων , συστήνονται  κλάδοι των αντίστοιχων ειδικοτήτων  (Π.Ε.05, Π.Ε.07, Π.Ε.08, Π.Ε.19, Π.Ε.20 και ΠΕ 32) και αντίστοιχος αριθμός  οργανικών θέσεων,  με κοινή  Υπουργική  Απόφαση  που  προωθείται. Το σύνολο των θέσεων ειδικοτήτων θα καλυφθεί από το υπάρχον προσωπικό στα σχολεία αυτά και για τις περιπτώσεις των επιπλέον κενών  από το  πλεονάζον προσωπικό ειδικοτήτων στη Β/θμια Εκπ/ση, το οποίο ήδη έχει κληθεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόσπαση, είτε από προσλήψεις αναπληρωτών έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ίδρυσης των κλάδων, ώστε να μεταταγούν ή να διοριστούν μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Ήδη, έχει γίνει κάθε προεργασία και προγραμματισμός για την πλήρη λειτουργία των σχολείων αυτών από την 1η Σεπτεμβρίου. Προς τούτο έχει ορισθεί ο αριθμός των 800 συγκεκριμένων σχολείων για τη βέβαιη και ασφαλή επίτευξη του στόχου.

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές:  Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καλυφθούν τυχόν ελλείψεις σε Η/Υ στα σχολεία προκειμένου να παρέχονται σε  όλους  ανεξαιρέτως τους μαθητές εμπειρίες μάθησης που να σχετίζονται με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαιδευτική διαδικασία με οριζόντιο τρόπο που να αφορά όλα τα μαθήματα. Ωστόσο, ως μεταβατικό στάδιο μπορεί  να εισαχθεί η Πληροφορική, ως ξεχωριστό γνωστικό αντικείμενο στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου  να δοθεί η ευχέρεια στους μαθητές να εξοικειωθούν με την επιστήμη των υπολογιστών,  που θα τους φανεί χρήσιμη όχι μόνο στις επόμενες εκπαιδευτικές βαθμίδες, αλλά και κατά την πλήρη ένταξή τους αργότερα στην πραγματική ζωή. Απώτερος στόχος είναι η πιστοποίηση του βαθμού κατάκτησης των βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων όσον αφορά τις ΤΠΕ κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε καμία περίπτωση  δεν τροποποιείται το εργασιακό και διδακτικό ωράριο των εκπαιδευτικών.

12
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Ωρομισθία και σχολές ECDL
« στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 03:57:33 μμ »
Χαίρετε!
Μία ερώτηση. Είμαι ωρομίσθιος πληροφορικής στα ολοήμερα. Ξέρω ότι δεν επιτρέπεται να πιάσουμε δουλειά στα φροντιστήρια. Ισχύει το ίδιο και για τις σχολές εκμάθησης υπολογιστών για ecdl για παιδιά ή ενηλίκους; Ποιά έινα ιη νομοθεσία γύρω από αυτό;

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30015
  • Τελευταία: ολγα π.
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1039261
  • Σύνολο θεμάτων: 17782
  • Σε σύνδεση σήμερα: 494
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 23
Επισκέπτες: 460
Σύνολο: 483

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.085 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.