Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - aporias

Σελίδες: 123 ... 45
1
Σήμερα, κάποια σχολεία στο νομό μου, που πέρυσι απεργούσαν-απείχαν από την αξιολόγηση, συμπλήρωσαν στην πλατφόρμα του ΙΕΠ την αποτίμηση της περσινής χρονιάς σε όλους τους δείκτες που δεν πήραν και βαθμολόγησαν περιγραφικά τη σχολική τους μονάδα, με βάση τους στόχους που δεν έθεσαν.
Μόνο σε μένα φαίνεται παράλογο ή αρχίζω να τρελαίνομαι;

Τίποτα από όλα αυτά. Μια χαρά η κατάσταση που περιγράφεις και είναι Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην (μη) παιδεία στο ελλαδιστάν : στελέχη μόνο για το στασίδι (οι τυχεροί χωρίς κρίση, βλέπε διορισμένοι προσωρινοί), μοριοδοτήσεις ημετέρων , κάμψη αντιστάσεων (από έχοντες μαχαίρι και πεπόνι), "κάντε μωρέ όπως-όπως , κοροϊδία παντού" , ΟΥΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.  Όσο νωρίτερα το καταλάβεις κι εσύ τόσο καλύτερα για την ψυχική σου υγεία, το μπλοκ συμφερόντων είναι αδιάσπαστο, εκτός αν ξυπνήσουν και δεν υπονομευτεί ο μεγάλος τελικά (αλλά ανίσχυρος προσώρας)  αριθμός σοβαρών και ευσυνείδητων εκπαιδευτικών.  Οι αφελείς (ντεμέκ) φωνακλάδες είναι λίγοι ακόμα. Άσε που δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι στο βάθος ο καθένας.  Εγώ εν γνώσει μου γράφω εδώ και επισημαίνω κακώς κείμενα, όχι ότι θα γίνει κάτι αλλά γιατί πολλά δεν ακούγονται , όχι ότι αφορούν πάντα πολύ κόσμο. Και 2-3 άλλοι σχολιαστές επίσης. Μέχρι εκεί.

Επί προσωπικού  : Λυπάμαι για τα μηνύματα της διαχείρισης -  έχω φάει παλιά ένα στο οποίο απάντησα συντριπτικά και είχα σε βάθος χρόνου δίκιο (φυσικά... στην κατανόηση κειμένου υστερούμε πολύ στο μπαχαλιστάν). Σε αυτό το γενικό που είδα σήμερα ΑΠΑΝΤΩ δημόσια (δεν έλαβα απάντηση σε πμ και δε με νοιάζει κιόλας) και καλώ τη διαχείριση ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ να μη ζαλίζεται, παραθέτω όμως (αν ενόχλησε σχόλιο για την Πάρνηθα , όπως εικάζω, αν και το τι ενοχλεί είναι σχετικό και παράλογο , σαν το ΥΠΑΙΘ ένα πράμα) το λινκ , διότι είμαι και ενεργός πολίτης ΜΕΣΑ σε όλα : https://dasarxeio.com/2020/10/16/87459/ Και εργαστήριο δεξιοτήτων στα περιβαλλοντικά χαλαρά παίρνω).

Don't feed the troll , επιμένω . Καλή συνέχεια στους σχολιαστές (μόνο για εκτόνωση το forum και έχει και μερικές πληροφορίες, αν και το fb είναι πιο άμεσο για πληροφορίες τελικά, πολλοί ξεσηκώνουν και από εδώ εξάλλου ).

Καληνύχτα , Μαργαρίτα ... (για τους άμουσους , έχει νόημα , είναι από το θεατρικό έργο του Σταύρου).

2
Ο Φίλης έχει πλάκα που υπόσχεται αν ξαναγίνει υπουργός να 'σβήσει' όποιες ποινές πιθανόν επιβληθούν τώρα στους απεργούς... με έναν νόμο και ένα άρθρο....χαχαχαχ

σε σχέση με την άλλη βλακεία του αρχηγού του  περί υποψηφίων και ΕΒΕ λογικό είναι αυτό που λέει και αντιπολιτευτικά και υπηρεσιακά. ελπίζω να μειώσει και την καθεστωτική λογική της 4ετίας. ή είναι καλύτεροι οι προσωρινοϊσόβιοι διευθυντές εκπαίδευσης, πλάκα κάνεις; ή είναι σε κάποιο άρθρο και νόμο αυτή η μεθόδευση;  πολιτικά αλλού , εδώ ουσιαστικά πράγματα μόνο. ας ασχοληθεί κάποιος και με την εκπαίδευση (παιδαγωγικά, διοικητικά , ουσιαστικά)

3
Για μένα το ουσιαστικό κομμάτι είναι αυτό:


ολόκληρη η 8σέλιδη απόφαση έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία - αναμενόμενα ξαναλέω , καμία έκπληξη . αναμονή

4
Για μένα το ουσιαστικό κομμάτι είναι αυτό:

Το δικαστήριο τονίζει στην απόφαση ότι “οι εναγόμενες Ομοσπονδίες όφειλαν να διαθέτουν το αναγκαίο προσωπικό εγγυημένης ελάχιστης υπηρεσίας, ώστε να μη ματαιωθεί , αλλά και να ικανοποιηθεί, έστω και ένα ουσιαστικό ποσοστό , η ανάγκη της εκπαίδευσης, δηλαδή η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων”

Δηλαδή, η αποχή θα μπορούσε να είναι νόμιμη, αν υπήρχε ένα ελάχιστο προσωπικό ασφαλείας να προχωράει την αξιολόγηση...!

ακριβώς , το οποίο ακυρώνει πολλά από την ουσία ένθεν κακείθεν. το παιχνίδι ή θα παιχτεί σκληρά αλλού ή θα παιχτεί έξυπνα. ίδωμεν (ξαναματαλέω...). κουλ , please

5
θα ακυρωθεί στην πράξη

δεν είναι τόσο απλό. εξαρτάται από την απόφαση του είδους της αντίδρασης - εύχομαι έξυπνη και αποτελεσματική παρά αποφάσεις αδειάσματος της πλειοψηφίας των ακομμάτιστων και απογοητευμένων εκπαιδευτικών που θέλουν αξιοπρέπεια μετά από απανωτά χαστούκια. ίδωμεν...

6
όπως αναμενόταν , παράνομη . οπότε πάμε παρακάτω... αναμένοντας το αναλυτικό κείμενο με το σκεπτικό της απόφασης

7
ΑΠΕΡΓΙΑ μόνο, όχι απεργία- αποχή. Η κοινωνία θα μας χλευάζει.

έτσι όπως πάει λογικό ακούγεται, όμως δεν θα βγάλει πουθενά . αντιθετα θα εξαντλήσει ΚΑΙ οικονομικά, όλοι εκτός θα είναι, δεν πάει, είναι τρελό και ηλίθιο να πεθάνει ο κόσμος από πείνα, δεν θα συμμετάσχει. Μονο έξυπνες ντεμέκ υποτακτικές αλλά ατελέσφορες δράσεις με τη μέγιστη ωφέλεια του κλάδου (πώς γίνεται τώρα τώρα με ημετεροβολέματα και καμία λογική παρά ατελέσφορες κινήσεις προς την ουσιαστική βελτίωση της παιδείας από το μαρούσι;  άι γεια σου, αυτό από την ανάποδη πλευρά ! )

8
με τούτα και με κείνα , τι σόι επείγον είναι αυτό που παρέλκει από το πρωί;;;;;;

απόφαση δεν βγήκε ακόμα; απλά πράγματα είναι, έλα πάμε... τι το βασανίζουν ;

9

μήνυση ... για συκοφαντική δυσφήμιση.


αν και μακριά  από φελλολόγους (μηνύσιμο και αυτό; ) προσωπικά , είμαι φιλόμουσος και φιλοθεάμον κοινό  :

εἰ δὴ ᾽πιθυμεῖτ᾽ εἰδέναι, σιγᾶτέ νυν. / φράσω γὰρ ἤδη τὴν νόσον τοῦ δεσπότου. / φιληλιαστής ἐστιν ὡς οὐδεὶς ἀνήρ,
ἐρᾷ τε τούτου, τοῦ δικάζειν, καὶ στένει / ἢν μὴ ‹᾽πὶ› τοῦ πρώτου καθίζηται ξύλου.

δικομανία φουλ στο greece , αρχαίο και νεότερο... Σφήκες Αριστοφάνους, να το δείτε, αχαχαχαχχαχαχα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

10
Εγώ πάντως παρακαλάω να βγάλει το μονομελές δικαστήριο (στο οποίο απευθύνθηκε η κεραμέως)  καταχρηστική την απεργία.

Κοίτα, για να απευθυνθεί έχει προλειανθεί το έδαφος ας πούμε- κι εγώ δεν βάζω στοιχήματα ποτέ , αν είναι να τα χάσω Κάτι το δημόσιο συμφέρον , κάτι το υπέρτατο αγαθό της δωρεάν ποιοτικής παιδείας του λαού... Μια χαρά θα προχωρήσει το πράγμα. Plan b...

Αλήθεια, η πλατφόρμα ρε παιδιά της αξιοκρατικής με μοριοδότηση μετά τις παρατάσεις επιλογής στελεχών πώς πάει ; Φτιάχνεται , φτιάχνεται ;

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ, αλλά μη μας πιάσουν και οι εκλογές. ΔΠΕ/ΔΔΕ , γιατί συμβούλους δε βλέπω - και κάποιοι θα κλαίνε τους ανερμάτιστους εκπαιδευτικούς της Κρήτης , άλλοι άλλων περιοχών... Αφρόντιστοι, χωρίς καθοδήγηση και διαφώτιση, οϊμέεεεεεεεεεεεεεεεε. Πού θα πάνε στην αξιολόγηση χωρίς μπούσουλα ;;; (οι τεμπέληδες , μην ξεχνιόμαστε)

Και τι σου φταίει το υπουργείο ρε φιλε;

Το υπουργείο είναι δικό μας, είναι χώρος που οργανώνεται η παιδεία, και πρέπει να το σεβόμαστε.

https://www.youtube.com/watch?v=rMifT9S9B4M

Τι λες ρεεεεεε; Οι περικοπές από τα μιστά μου θα πάνε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και μόνο. Ούτε καν σε τράπεζα ! Κατευθείαν στον κορβανά του μαρουσιού !

11
ρε παιδιά , είπαμε don't feed the troll πια , όποιος δεν ξερει ανάγνωση και δεν καταλαβαίνει τα αντεπειχειρήματα και όσα λέτε , ας πάει πρώτη δημοτικού να ξαναδεί την κατανόηση κειμένου ! φιλικά και πάμε παρακάτω...

το θέμα μπαίνει σε νέα τροχιά , εξελίξεις (σε ένα βαθμό χαίρομαι για το ξεβράκωμα, αν υπάρχουν ακόμα αφελείς που δεν αντιλήφθηκαν πέρα από τις αγαθές τους προθέσεις τι παίζει). στο Plan b ελπίζω να παρουσιαστούν έξυπνες - ξαναλέω- προτάσεις αποτελεσματικές. για να δούμε. Έχει ενδιαφέρον το πράγμα. Όμως , επιμένω τελικά να γίνει περικοπή μισθού ! θα μας πει κανείς πόσα φράγκα είναι του ημερομισθίου , μικρό μέρος τα διοικητικά σε σχέση με τα διδακτικά , και από τα διοικητικά μια στάλα η ντεμέκ απόχή (στη ντεμέκ αξιολόγηση) : προτείνω , λοιπόν, σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ να δώκουν όλοι ψιλά από 50 λεπτά έκαστος, να τα μάσουμε σε φορτηγά (καρότσες) και να φύγουν όλα για Μαρούσι, να τα αδειάσουν εκεί στην άπλα του Υπουργείου . Καλό;;;;; Ψηθείτε να κάνουμε ινσταλέισον στο Μαρούσι, να πιάσουν και τόπο (να τα στείλουμε για την τηλεκπαίδευση στην Κρήτη, δεν φαντάζομαι να κάθονται;;;;;;;)

αναφορικά με το ΠΕΚΕΣ Κρήτης , πρέπει να πούμε όλοι συγχαρητήρια στη διατύπωση και στις αλήθειες που λένε, καθώς και για το γεγονός ότι είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που το ίδιο - ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ- ΠΕΚΕΣ  παρεμβαίνει ουσιαστικά στα εκπαιδευτικά δρώμενα, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που ασχολούνται με δήθεν συνέδρια και υψηλά επιστημονικά κατορθώματα, βασικά δημόσιες σχέσεις και προσωπικές επιδιώξεις, ανέλιξη (κλπ , και άνθρωποι αξιόλογοι , αλλά δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων παίρνοντας θέση, την όποια θέση ! ) .  Μπράβο στη μεγαλόνησο που έχει στελέχη με παντελόνια (μην πω το άλλο)  και ευσυνειδησία , γυναίκες και άντρες

12
https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%A32%CE%9746%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-%CE%A7%CE%9F%CE%9A

Μπράβο σου, γιατί τώρα πρόκανα ! Βεβαίως η υπερεσία ακόμα δεν τα έχει αναρτήσει , δε φτάνουν οι υπερωρίες κιόλας, σιγά νοιάζεται κανείς (πχ υποψήφιος ωρομίσθιος να δει ; )

Τώρα το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τα τμήματα που υπάρχουν -κατά δήλωσιν πάντα- φέτος.

13
αδυνατώ τώρα , αν μπορείς : διαύγεια , υπουργείο παιδείας , επιλέγεις από δεξιά Κεραμέως (υπογράφοντες) και θα τα δεις.

14
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
« στις: Σεπτέμβριος 29, 2021, 12:47:22 μμ »
Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια μόλις οι υπογεγραμμένες συμπληρωματικές 27 ολόκληρες αποσπάσεις ! 

(δεν σχολιάζω ακόμα τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που βλέπω , απορώ αν υπολογίστηκαν τα κενά στη β' φάση αναπληρωτών, μόνο αυτό)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ! ΜΠΡΑΒΟ !


Σελίδες: 123 ... 45

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31414
  • Τελευταία: ArtemisF
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1124192
  • Σύνολο θεμάτων: 18632
  • Σε σύνδεση σήμερα: 495
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 18
Επισκέπτες: 214
Σύνολο: 232

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.161 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.