Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - dimitris75

Σελίδες: 12345 ... 24
29
Άδειες / Απ: Αδεια ευπαθών ομάδων covid 19
« στις: Μάιος 28, 2020, 08:30:32 πμ »
ναι μάλλον έγινε μπέρδεμα, ίσως μπερδεύτηκαν και στη δευτεροβάθμια, εγώ μιλάω για την ειδική άδεια σε ευπαθείς ομάδες (είμαι έγκυος)  άρα δεν θα υπολογιστεί  το 4/1 και δεν θα χάσω την κανονική άδεια και άρα το επίδομα μη ληφθείσης αδείας; να το πω στο διευθυντή τότε να μην αρχίσει να μου "πατάει" άδειες..

Φυσικά και να το πείς - δώσεις χαρτιά . Είσαι ευπαθής ομάδα . Με το καλό το μωράκι να έρθει και μην ξεχάσεις το -50% μείωση εισφορών στον κλάδο σύνταξης (2 μήνες μετά τον τοκετό αρχίζει και διαρκεί για ένα έτος) . Αίτηση στην ΔΔΕ .

30
Θα πας 2 χρονάκια και θα γίνεις καπνός ! Και τα 3 θα τα χρωστάς εις τους αιώνας των αιώνων ...σιγά και τι έγινε !

31
Προφανώς δεν αντιλήφθηκες τι έγραψα αλλά ούτε τι αναφέρει η εγκύκλιος. Οι εκπαιδευτικοί δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της συγκεκριμένης εγκυκλίου, έχουν άλλο βαθμολογικό σύστημα, αυτό του Ν.1566/85. Στο θέμα του ποστ αναφέρει η αναρτησασα ότι πρόκειται για διορισμένη εκπαιδευτικό, άρα, αποκλείουμε εκ των προτέρων το βαθμολόγιο που ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους (γενικά).
Ως προς τη συνάφεια θα σου πω ότι είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να μην αναγνωριστεί συνάφεια σε εκπαιδευτικό (συγκριτικά με το δημόσιο γενικά). Στους εκπαιδευτικούς είναι πιο ξεκάθαρα ίσως τα πράγματα και για να φτάσει κάποιος εκπαιδευτικός στην ΤΡΙΜΕΛΗ επιτροπή του ΑΣΕΠ, που αναφέρεις, θα πρέπει να έχει επιλέξει το μεταπτυχιακό του "στην τύχη" (π.χ. φιλόλογος να κάνει μεταπτυχιακό στη γεωπονία). Δε νομίζω ότι ένας εκπαιδευτικός θα λειτουργούσε έτσι, εκτός κι αν έχει δύο τίτλους σπουδών. Στους εκπαιδευτικούς έχου αναγνωριστεί μέχρι και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (δικαίως κατά τη γνώμη μου).
Ωστόσο, ναι, υπάρχει η ΤΡΙΜΕΛΗΣ επιτροπή του ΑΣΕΠ αλλά τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών δύσκολα θα απορρίψουν μεταπτυχιακό (δικαίως, θα πω ξανά, κατά τη γνώμη μου).


Μπράβο στο Γιώργο !
89867/Δ2/ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 7 του άρθρου 5 του Ν. 3848/2010, σχετικά την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας αναπληρωτή και ωρομισθίου στην προαγωγή των εκπ/κών Π.Ε. & Δ.Ε
Για τους εκπαιδευτικούς που κατέχουν μόνο μεταπτυχιακά διπλώματα περισσότερα του ενός
ή μόνο διδακτορικά διπλώματα περισσότερα του ενός, συναφή προς το αντικείμενο απασχόλησής τους, δεν είναι δυνατή η μείωση του χρόνου προαγωγής αθροιστικά συνυπολογιζόμενα, αφενός μεν, γιατί η διάταξη του άρθρου 16 παρ. 3γ του Ν. 1566/85 προβλέπει αθροιστική συνδρομή μόνον μεταπτυχιακού διπλώματος και διδακτορικού διπλώματος, αφετέρου δε, γιατί η συνολική μείωση του χρόνου προαγωγής δεν μπορεί κατά την ως άνω διάταξη, να υπερβαίνει την τριετία.


32
. Η συνάφεια θα αναγνωριστεί όσα μεταπτυχιακά κι αν καταθέσει κάποιος. Οικονομικά αποτελέσματα θα υπάρξουν μόνο για το ένα μεταπτυχιακό, όπως και βαθμολογικά.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην αναγνωριστεί η συνάφεια και να κάνεις ένσταση σε τριμελής επιτροπή του ΑΣΕΠ . Μην τα θεωρείς όλα δεδομένα ,ενώ δεν είναι .

33
Αυτή είναι η σχετική εγκύκλιος των εκπαιδευτικών . ΑΔΑ : 79ΜΦ465ΦΘΕ-ΦΙΛ   (ή το link που αναφέρθηκε παραπάνω) .

Σε περίπτωση που υπάλληλος κατέχει περισσότερους του ενός (1)
μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, η βαθμολογική εξέλιξη μειώνεται κατά
ένα (1) επιπλέον έτος για κάθε τίτλο πέραν του ενός
, είτε τους τίτλους
αυτούς τους κατέχει ήδη κατά το διορισμό του είτε τους αποκτά μετά.


34
Φυσικά και μετράει και το 2ο ΜΠΣ . Συγκεκριμένα σου δίνει +1 έτος βαθμολογική (όχι μισθολογική) προαγωγή .
Νομοθεσία σχετική υπάρχει και υφίσταται επί αυτού .

35
Γνωρίζετε αν θα αναγνωρίζεται άριστη γνώση Ιταλικών σε κάποιον που θα έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου;

Όχι δεν αναγνωρίζεται  ,( Π.Δ 50/2001-ΔΟΑΤΑΠ - ΟΚ) vs ΑΤΕΕΝ(ΟΧΙ)  .

36
Άδειες / Απ: Άδεια ανατροφής τέκνου
« στις: Μάρτιος 12, 2020, 01:55:15 μμ »
Το θέμα είναι ''το παιχνίδι των λέξεων'' ...αφού είσαι έχεις κάνει εξολοκλήρου χρήση της άδειας ανατροφής τέκνου , ο σύζυγος δεν την δικαιούται . Εάν είχες κάνει μερική χρήση της άδειας ανατροφής τέκνου (π.χ είχες πάρει 3 μήνες άδεια) ,ο σύζυγος θα την δικαιούνταν & θα έπαιρνε το υπόλοιπο της άδειας (6 μήνες + ) .
Σε κάθε περίπτωση και επειδή και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ,την ερμηνεία την δίνει το ΝΣΚ . Άρα ας κάνει αναφορά ο σύζυγός σου στην υπηρεσία του για την άδεια ανατροφής τέκνου και ,ή θα απαντήσουν αρνητικά ή θα την αποδεχτούν .

Υ.Γ : Υπάρχει και το μειονέκτημα ότι δεν είναι συνεχόμενη η άδεια με την δική σου . Συγκλίνω στην αρνητική απάντηση αλλά άμα δεν κάνει επίσημη αναφορά ,μην δίνεις σημασία σε προφορικές απαντήσεις ! .

37
Άδειες / Απ: Άδεια ανατροφής τέκνου
« στις: Μάρτιος 04, 2020, 10:59:33 μμ »
Καλησπέρα, είμαι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός και έχω πάρει την άδεια ανατροφής (3μήνες και 15μέρες) που ψηφίστηκε πέρυσι. Ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η άδεια θεωρείται όμοια διευκόλυνση με την 9μηνη των δημοσιων υπαλλήλων. Διάβασα σε ένα άρθρο ότι τη συγκεκριμένη άδεια στήριξης φροντίδας τέκνου τη δικαιούται μόνο η μητέρα και συνεπώς σκέφτομαι μήπως δεν είναι ίδια με την 9μηνη που επιλέγεται αν θα την πάρει η μητέρα ή ο σύζυγος εργαζόμενος. Ο σύζυγος μου είναι λιμενικός και θέλουμε να μάθουμε αν δικαιούται 9μηνη ή κάποια συμπληρωματική. Ευχαριστώ!
https://neaplefsi.gr/?p=14577
ΠΔ 80/2015 – “Άδειες απουσίας του προσωπικού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.”
Α.Π. 2415.9/40964/2015 – “Εγκύκλιος για τις άδειες προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.”


38
Άδειες / Απ: Άδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 03, 2020, 02:14:14 μμ »
4 ημέρες ανά σύμβαση. Για τρίτεκνους νομίζω είναι 5 ημέρες.
Βεβαίωση από το σχολείο του παιδιού, ότι πήγες να ενημερωθείς για την πρόοδο του.

Για τους τρίτεκνους είναι 7 και για τους πολύτεκνους είναι 10 . Το θέμα είναι το ΥΠ.Παιδείας την εφαρμόζει την διάταξη ? Έχετε δει καμιά εγκύκλιο πουθενά ? Thanks !

39
Άδειες / Απ: Άδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 26, 2020, 05:56:21 μμ »
Η εγκύλιος των αδειών δεν αναφέρει ότι δεν μπορείς να δώσεις αίμα και 2η φορά . Άρα όσες φορές και να δώσεις θα πάρεις άδεια .  Ότι ρητά δεν απαγορεύεται - επιτρέπεται στο Δημόσιο .

40
Άδειες / Απ: Αναρρωτική άδεια αναπληρωτών
« στις: Ιανουάριος 26, 2020, 05:54:12 μμ »
Για αναρρωτικές άδειες χρονικού διαστήματος μικρότερου των τριών (3) ημερών τη
φορά, αρκεί η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από γιατρό συμβεβλημένο με το ΕΟΠΥΥ
(είτε ανήκει στο πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είτε στον πρώην ΟΠΑΔ)

Το να μην γνωρίζουν την νομοθεσία ή παράτυπα να σας έδωσαν την άδεια δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας .
Και σε άλλες Δνσεις έχουν δώσει άδεια ασθένειας τέκνων ...δεν σημαίνει ότι ισχύει .

41
Άδειες / Απ: Αναρρωτική άδεια αναπληρωτών
« στις: Ιανουάριος 26, 2020, 02:17:08 μμ »
Μια χαρά τα καταλαβαίνεις . Βρες συμβεβλημένο με ΕΟΠΠΥ να σου γράψει 3 ημέρες ,θα πληρωθείς 1,5 μέρα . Με ιδιώτη θα πρέπει να την θεωρήσεις σε ΠΕΔΥ - ΤΟΜΥ αλλά που να βρείς ? Δύσκολη η ασθένεια σε χωριό αλλά και στην πόλη τα ίδια σχεδόν χάλια είναι ! (αμά δεν έχεις γνωστό)

42
Επειδή έχει να γίνει 12 χρόνια διαγωνισμός, ο νομος Γαβρόγλου είναι σωστός .  Δινει σε ολους ευκαιρίες (οχι ισες) , όσοι επιτυχόντες ολων των προηγουμενων ΑΣΕΠ κυνηγησαν την προυπηρεσια έχουν τωρα παρα πολλες πιθανοτητες για διορισμο. Επισης οσοι εχουν αυξημενα ακαδημαικα προσοντα έχουν και αυτοι ελπιδες αν οχι να διοριστουν ,να δουλεψουν αναπληρωτες και να ερθει στο μελλον και η σειρα τους.
Το πιο δικαιο απο ολα βεβαια, θα ηταν νεος γραπτος διαγωνισμος για ολους και οτι γραψει ο καθενας. Ουτε προηπηρεσια, ουτε προηγουμενη επιτυχια, ουτε ΜΤΠΧ,παιδια, ξενες γλωσσες κ.α.                                                                                          Τοτε ειναι ολοι επι ισοις οροις

Δηλαδή ο νέος/νέα που μόλις τέλειωσε την σχολή μπορεί να έχει τις ίδιες γνώσεις με κάποιον στα 40-50 ? Ποτέ ! 
Δηλαδή εγώ που είχα πονοκέφαλο χθές βράδυ ή γαστρεντερίτιδα ή ξενύχτησα στο νοσοκομείο για οποιονδήποτε λόγο  θα πάω να διαγωνιστώ γραπτώς ?
Και θα είναι επί ίσοις όροις ? Και αν δεν μπορέσω καν να παραβρεθώ ?  Αλλά ξέχασα ...θα είναι επί ίσοις όροι !

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την λογική . Το βλέπω να το αναφέρουν πάρα πολλοί ότι ο γραπτός διαγωνισμός είναι ''επί ίσοις όροι '' . ΌΧΙ ,δεν είναι . Είτε αρέσει ,είτε δεν αρέσει . Δεν είναι και ποτέ δεν θα γίνει .   Και να μην ξεχνάμε ότι στις πανελλαδικές εξετάσεις εάν είσαι π.χ άρρωστος - ματαξαναδίνεις  . Έχεις την επιλογή .

Εδώ δεν την έχεις .   Δεν κρίνω ποιό σύστημα είναι σωστό ή λάθος . Εξάλλου στους 150 χιλ υποψηφίους πάντα θα υπάρχουν παράπονα και αντίλογος .  Αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ ότι ο γραπτός διαγωνισμός είναι το παν (για τους ανωτέρω λόγους) .


Σελίδες: 12345 ... 24

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30501
  • Τελευταία: IRINI2000
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1075661
  • Σύνολο θεμάτων: 18111
  • Σε σύνδεση σήμερα: 788
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 61
Επισκέπτες: 673
Σύνολο: 734

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.063 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.