Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - dimitris75

Σελίδες: 123 ... 24
1
Επιμόρφωση-Μετεκπαίδευση / Απ: ΜΚ από master
« στις: Ιούλιος 08, 2021, 03:02:54 μμ »
η απόκτηση δεύτερου μεταπτυχιακού ανεβάζει ΜΚ;

Βαθμολογική προαγωγή κατά ένα έτος. Να το καταθέσεις.

2
Εάν δώσουν 2 μαθήματα,  θα μετρήσουν κανονικά Ότι προβλέπεται.

3
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά
« στις: Ιούνιος 12, 2021, 06:21:33 μμ »
Καταρχας, γιατί να είναι 2 πινακες; σύμφωνα με αυτά που λέει μπορούν να μην δηλώσουν καθόλου σμεαε και  αναγκαστικά να πάνε σε αυτά οι τελευταίοι.
Αν και μου φαίνεται πιο λογικό να δουν πρώτα με τι σειρά έχει δηλώσει ο καθένας τα σχολεία του. Μπορεί οι πρώτοι να τα έχουν δηλώσει τελευταία σε επιλογη  κι ένας από κάτω τους να έχει βάλει σμεαε πρώτη επιλογή. Πιο λογικό θα είναι να πάει αυτός πάρα οι πρώτοι σε μορια του πινακα. Αφού τα σμεαε καλύπτονται,  με ποια λογική να πάει αναγκαστικά ο πρωτος-δευτερος;
Τα σμεαε καλύπτονται κατά προτεραιότητα, δηλαδή δεν πρέπει επ'  ουδενί να μείνουν ακάλυπτα,ενώ τα ΤΕ μπορούν. Όχι όμως ότι υποχρεωτικά οι πάνω στον πίνακα θα πάνε σμεαε.
Αν  οι  εκπαιδευτικοί  δεν  υποβάλλουν  αίτηση  προτίμησης  για  τις  Σ.Μ.Ε.Α.Ε., κατατάσσονται  σε  σειρά  με  βάση  τις  λιγότερες  μονάδες  μετάθεσης.  Οι  Σ.Μ.Ε.Α.Ε.,  στις  οποίες  υπάρχουν  κενά, κατατάσσονται  σε  σειρά  με  βάση  τις  περισσότερες  μονάδες  συνθηκών  διαβίωσης.  Κατόπιν  αυτού, τοποθετούνται  υποχρεωτικά  οι  εκπαιδευτικοί  που  έχουν  τις  λιγότερες  μονάδες  μετάθεσης  στις  Σ.Μ.Ε.Α.Ε.  με τις  περισσότερες  μονάδες  συνθηκών  διαβίωσης.  Στη  συνέχεια  εξετάζονται  οι  προτιμήσεις  για  τοποθέτηση  σε θέσεις  των  Τμημάτων  Ένταξης».

4
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά
« στις: Ιούνιος 11, 2021, 10:48:44 μμ »
Άρθρο 48
Θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.)
Στο άρθρο 16 του ν. 3699/2008 (Α΄ 199), μετά από την παρ. 3 προστίθεται παρ. 3Α ως εξής:

«3Α. Οι τοποθετήσεις σε θέσεις των Τμημάτων Ένταξης πραγματοποιούνται μετά την κάλυψη όλων των κενών στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) της οικείας περιοχής μετάθεσης.

Αν οι εκπαιδευτικοί δεν υποβάλλουν αίτηση προτίμησης για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε., κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης. Οι Σ.Μ.Ε.Α.Ε., στις οποίες υπάρχουν κενά, κατατάσσονται σε σειρά με βάση τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Κατόπιν αυτού, τοποθετούνται υποχρεωτικά οι εκπαιδευτικοί που έχουν τις λιγότερες μονάδες μετάθεσης στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. με τις περισσότερες μονάδες συνθηκών διαβίωσης. Στη συνέχεια εξετάζονται οι προτιμήσεις για τοποθέτηση σε θέσεις των Τμημάτων Ένταξης.

Τα ανωτέρω ισχύουν για τοποθετήσεις μετά από μετάθεση, διορισμό ή απόσπαση. Ειδικά οι προσλαμβανόμενοι προσωρινοί αναπληρωτές τοποθετούνται κατά τα ανωτέρω υπό τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 63 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13).».


Προσπαθώντας να ερμηνεύσω την διάταξη :
Είναι 2 πίνακες ως εξής :
Ο ένας με αίτηση προτίμησης ΝΑΙ ΣΜΕΑΕ - Περισσότερες μονάδες μετάθεσης ,σειρά κατάταξης (Πίνακας Μορίων) - π.χ 1ος = 60 Μόρια , 2ος = 50 Μόρια, 3ος = 40 Μόρια κλπ . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι πρώτοι σε Μόρια σε ΣΜΕΑΕ μέχι την κάλυψη όλων των κενών και μετά ακολουθούν τα Τ.Ε .
Ο Δεύτερος με αίτηση προτίμησης ΟΧΙ ΣΜΕΑΕ- Λιγότερες μονάδες μετάθεσης , σειρά κατάταξης (Πίνακας Μορίων) - π.χ 1ος = 20 Μόρια, 2ος = 30 Μόρια , 3ος = 40 Μόρια κλπ . Υποχρεωτικά οι πρώτοι με τα λιγότερα μόρια,σειρά κατάταξης σε ΣΜΕΑΕ μέχρι την κάλυψη όλων των κενών και μετά ακολουθούν τα Τ.Ε .
Άρα κάποιος ο οποίος είναι ψηλά στον Πίνακα Μορίων και δεν επιθυμεί να πάει σε ΣΜΕΑΕ , θα δηλώσει ΜΟΝΟ (Ε) ΜΟΝΟ Τ.Ε ώστε να πάει σε Τ.Ε , υπό την προυπόθεση βέβαια όλοι οι άλλοι να επαρκούν να καλύψουν τα ΣΜΕΑΕ.

Παρακαλώ για τις γνώμες σας ! Συμφωνείται η Διαφωνείται με την ως άνω ερμηνεία ?

5
Είναι διαφορετικές προκηρύξεις , μπορείς και στα 2 . Εξάλλου σε ένα από τα 2 θα επιλέξει να πάει.

Η χρήση του δικαιώματος για εισαγωγή στις Σχολές Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., από αυτούς που υπάγονται σε μία από τις κατηγορίες των περιπτώσεων α΄- γ΄ της παραγράφου 2 του παρόντος Κεφαλαίου, γίνεται για μία μόνο από τις Σχολές αυτές. Αν κάποιος εισαχθεί με το δικαίωμα αυτό σε μία Σχολή, δεν δικαιούται να κάνει χρήση του ίδιου δικαιώματος σε άλλη Σχολή.

Περ α) Πολύτεκνοι - τρίτεκκνοι
περ β) Τέκνα αποβιώσαντος στελέχους ή με αναπηρία 67% και άνω.
Περ γ) Ιδιώτες τιμής ένεκεν λόγω συμμετοχής σε επιχειρήσεις διάσωσης κλπ .Για τις Σχολές Λ.Σ & Σχολές ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κανονικά αιτήσεις με τριτεκνία . ΚΑΙ στις 2 . Και θα επιλέξει που θα πάει.

6
Αναπληρωτές / Απ: Αναρρωτική άδεια αναπληρωτή
« στις: Φεβρουάριος 19, 2021, 09:48:51 πμ »
Ενδεχομένως να μην είχε ενημερωθεί ο υπάλληλος . Βγάλε και την εγκύκλιο και να τα καταθέσεις μαζί .

7
ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ / Απ: Επαλ από πτυχίο ΔΕ
« στις: Φεβρουάριος 19, 2021, 09:00:38 πμ »
Εάν αναφέρεσαι στο 3μηνο σεμινάριο , νομίζψ ότι εκτός απο ΑΣΠΑΙΤΕ , το ΠΑΝ . ΚΡΗΤΗΣ έχει συνάφεια και μπορεί να το δώσει . Να τους ρωτήσεις .

8
Καλησπέρα σας, πρόσφατα ολοκλήρωσα τις σπουδες μου στο Φπψ και θα ήθελα μια καθοδήγηση σχετικά με τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος ώστε να κάνει μια "σωστή"  αρχή.

Επίσης,  έχω κάπως μπερδευτεί με τον τρόπο που Μοριοδοτουνται οι καθηγητές  και ανεβαίνουν στους πίνακες. 

Τέλος, υπάρχει κάποια επιπρόσθετη συμβουλη που θα μπορούσατε να μου δώσετε εσείς ως πιο έμπειροι (πχ να συνεχίσω με ένα μεταπτυχιακό, να παρακολουθήσω κάποιο ετήσιο πρόγραμμα ειδικής αγωγής κλπ) ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!


Να διαβάσεις και να δώσεις εξετάσεις στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης .
https://www.ekdd.gr/i-sxoli-esdda/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-current/

9

Πιθανοτατα η υπηρεσια ελεγξε τη γνησιοτητα της αναγνωρισης.....

Ειναι αληθεια οτι ο ΔΟΑΤΑΠ κανει παρα πολυ καιρο για να βεβαιωσει γνησιοτητα (περυσι στο διδακτορικο μου εκανε 7 μηνες και την εξεδοσε μετα απο mail οπου επισημαινα την υποχρεωση απαντησης εντος 3 εβδομαδων σε οποιοδηποτε αιτημα).....

Απάντηση εντός 3 εβδομάδων ? Σίγουρα ? Η απάντηση είναι 10 -50 και 60 (εμπλοκή και άλλων υπηρεσιών) .

10
Οκ δεν το γνώριζα.

Να ρωτήσω, Στην προκήρυξη της ειδικής δεν υπήρχε ούτε ένας πολύτεκνος, ούτε ένας τρίτεκνος, ούτε ένας μηδενικής, ούτε ένας Αμεα να προσφύγει γιατί αδικήθηκε;
Έχει γίνει προσφυγή...200ευρω έκαστος για τους τριτεκνους..
Αναμονη


11
Με λευκή κόλλα μπαίνεις...εδώ καταντήσαμε... >:(

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/330512_ta-akraia-ton-baseon-2020-pos-na-mpeite-sto-panepistimio-meleyki-kolla

Το 521% άνοδο σε σχολή, δεν το  βλέπω να γράφει , .... δεν έχει κέρδος φαίνεται ........

12
Καλησπέρα, υπάρχει κάποια πρόβλεψη ως προς το ποιο νούμερο μπορεί να φτάσουν οι διορισμοί στους ΠΕ02 ΕΑΕ; Τι πιστεύετε;

Βγάλε έξω τους Ασεπίτες - Σ.Τ.Ε  (πέρσι) και θα έχεις καλύτερη εικόνα . 

13
Ρωτώ εκ μέρους φίλης μαθηματικού που έχει τη νοηματική.
Είναι λίγο αόριστα δοσμένη η παραγραφος 4 στην προκηρυξη σελ. 507 περί προτεραιότητας . Συγκεκριμένα σκεφτεται να βγαλει απο εξω tα κενα της νοηματικής γιατί φοβαται μηπως χασει την πρωτη της επιλογή λογω κενου παρακατω με νοηματική.Δεν ειναι σιγουρη και για την πρωτη οτι θα την παρουν και ετσι βγαζοντας τη δευτερη που εχει νοηματική θα βρεθει ακομα πιο μακριά.
Τι ερμηνεια δίνεται  εσείς στην παραπάνω παράγραφο;

Χωρίς να διαβάσω καν την παράγραφο ...σε περίπτωση που δηλώσει π.χ Β΄Αθήνας και την πιάνει  έφυγε για Β ΄Αθήνας (λόγω νοηματικής) .  Αλλά εάν δεν την δηλώσει καθόλου τότε θα πάει στις άλλες επιλογές . Άρα μια χαρά τα σκέφτεται .

14
Σημείωση: Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, αιτήσεις θεραπείας για την 3ΕΑ μπορούν να γίνονται δεκτές μέχρι 20.9.2020.

Εάν μου επιτρέπεις θα διαφωνήσω . Την αίτηση θεραπείας μπορείς να την κάνεις και μετά από χρόνια και ζαμάνια ...εν συνεχεία πας στα Διοικητικά Δικαστήρια .

Σελίδες: 123 ... 24

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30501
  • Τελευταία: IRINI2000
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1075636
  • Σύνολο θεμάτων: 18111
  • Σε σύνδεση σήμερα: 786
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 53
Επισκέπτες: 716
Σύνολο: 769

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.059 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.