Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - English

Σελίδες: 1234 ... 74
15
Άδειες / Απ: Άδεια ειδικού σκοπού για εκπαιδευτικούς
« στις: Ιανουάριος 22, 2022, 05:40:20 μμ »
Εμένα με πειράζει πάρα πολύ το να μην δίνεται η επιλογή στην οικογένειά μου να κάνει αυτό που θεωρεί βέλτιστο για τα μέλη της. Με πειράζει ακόμα περισσότερο δε, εάν ο/η ιδιωτικός υπάλληλος σύζυγος που θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να πάρει άδεια, λαμβάνει και το 50% του μισθού του. Και κερατάς και δαρμένος  >:(
Συμφωνώ απόλυτα! Τώρα όλα τα άλλα περί χρησιμότητας του επαγγέλματός μας και αναγκαιότητας να είμαστε στο πόστο μας υπό όποιες συνθήκες τα βρίσκω αστεία. Αν θέλουν να μας πείσουν ότι μας βλέπουν ως key workers, ας μας συμπεριφερθούν κι ανάλογα. Για ποιο λόγο να πάρει υποχρεωτικά ο ή η σύζυγος της / του εκπαιδευτικού την άδεια και να πάρει και μειωμένο μισθό;

16
Πότε ξεκινάνε περίπου οι δηλώσεις??
Νομίζω κάπου μέσα Φλεβάρη τελειώνει το τρέχον εξάμηνο οπότε τότε περίπου θα γίνουν και οι δηλώσεις.

17
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 22, 2022, 05:32:03 μμ »
Λειτούργημα σαφώς η διδασκαλία αλλά αν σε φτύνει και σε υποτιμά το αφεντικό με τόσους τρόπους και λες κι ευχαριστώ, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
Όσο για το κλείσιμο σχολείων λόγω κακοκαιρίας, θα δούμε τι θα γίνει. Δε θα κρατήσει και καιρό ο χιονιάς. Εγώ εργάζομαι Αττική, σε κάποιες περιοχές θα είναι ίσως δύσκολη η κατάσταση για 2-3 μέρες αν ρίξει χιόνι. Ο πάγος είναι το θέμα και η επικινδυνότητα δρόμων και προαυλίων. Το κρύο και τα ανοιχτά παράθυρα σαφώς και είναι πρόβλημα αλλά τι να πουν και στη βόρεια Ελλάδα κι άλλες περιοχές όπου έχει πολύ συχνά θερμοκρασίες υπό του μηδενός;

18
Επικαιροποίηση κάνεις αν έχεις να προσθέσεις κάτι καινούργιο ή κάποιο δικαιολογητικό που μπορεί να μην είχες βάλει την προηγούμενη φορά. Αλλιώς αν είναι οριστικοποιημένο, μια χαρά προχωράς σε δήλωση μαθημάτων όταν ανοίξουν οι αιτήσεις.

19
Παιδιά βλέπουν καλά τα μάτια μου ή μήπως τα έχω χαμένα;; Στην Πρωτοβάθμια Λάρισας πήραν τρίμηνες ΠΕ 06 οι οποίες - άκουσον άκουσον - θα δουλέψουν με πλήρες ωράριο σε δημοτικό σχολείο αλλά και σε νηπιαγωγείο!!! Κι εμείς ΑΜΩ με τόσα κενά από την αρχή του χρόνου μπρίκια κολλάμε;; Εδώ δεν έγιναν τόσες συζητήσεις για το ότι το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στα νηπιαγωγεία δεν είναι δυνατόν να συνδυαστεί με το δημοτικό σχολείο;;;; Αίσχος!!!
Υπέροχα! Αν κι εδώ δει ξανά κάπου τοποθέτηση αναπληρώτριας (ίσως και πάνω από μια φορά) και σε δημοτικό και σε νηπιαγωγείο, δεν ξέρω, ωστόσο, αν στην πορεία άλλαξε η τοποθέτηση. Κι αυτό είναι θέμα και το ότι προφανώς δεν καλύπτονται κενά Covid αλλά λειτουργικά. Έχω ανοίξει και σχετικό θέμα στους αναπληρωτές ζητώντας από τους Covid αναπληρωτές να αναφέρουν τι κενά καλύπτουν αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς.

20
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 20, 2022, 03:17:25 μμ »
Συνάδερφοι ηρεμήστε! Είμαι κάθε μέρα στενή επαφή νέου κρούσματος, ή μαθητή ή καθηγητή. Κανείς δεν μας ενημερώνει για τίποτα, τα παιδιά έξαλλα και φοβισμένα για γονείς και γιαγιάδες - παππούδες. Καμία ενημέρωση. Και το χειρότερο: δεν έχει ζητηθεί από κανένα τμήμα να φέρει ράπιντ. Ωραίο, ε;
Πώς δεν έχει ζητηθεί rapid σε εσάς; Σε εμάς υπάρχει κανονικότατη τήρηση του πρωτοκόλλου. Δεν ελέγχονται οι μαθητές μετά από κάθε κρούσμα σε ένα τμήμα;

21
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 20, 2022, 02:47:51 μμ »
Πέμπτη μέρα στενή επαφή κρούσματος σε ένα τμήμα, πρώτη σε άλλο.
Αν δεν κολλήσω, θα πάθω πνευμονία από τα ανοικτά παράθυρα και πόρτες καθώς περιμένω να έρθουν να τα πάρουν για ραπιντ.
Εύχομαι να μην κόλλησες! Έχω βρεθεί στη θέση αυτή αρκετές φορές φέτος.

22
Συγχαρητήρια στους νεοδιόριστους!

23
Καλησπέρα !!! Για να μην αποδεχθώ , πρόσληψη τρίμηνου αναπληρωτή αρκεί να μην υποβάλλω αίτηση προτίμησης;;
Ή χρειάζεται και κάτι επιπλέον;;
Αν δεν υποβάλεις αίτηση προτίμησης, θα τοποθετηθείς τελευταίος από όσους δήλωσαν αλλά θα τοποθετηθείς κάπου. Αν δεν εμφανιστείς για ανάληψη υπηρεσίας, σημαίνει ότι δεν αποδέχεσαι τη θέση. Φυσικά, μπορείς να ενημερώσεις με ένα e-mail τη Διεύθυνση στην οποία προσλήφθηκες ότι αρνείσαι την πρόσληψη.

24
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Ιανουάριος 19, 2022, 07:11:00 μμ »
Παιδαγωγική συνεδρίαση δια ζώσης λογικά εμείς. Στη δική μας περίπτωση είμαστε σχεδόν όσοι οι μαθητές ενός τμήματος (άντε ελάχιστοι παραπάνω) οπότε ούτως ή άλλως θα ήταν περίεργο να γίνονται δια ζώσης τα μαθήματα κι εμείς να συζητάμε για εξ αποστάσεως παιδαγωγική συνεδρίαση.

25
Αναπληρωτές / Αναπληρωτές Covid - Τι κενά καλύπτετε;
« στις: Ιανουάριος 19, 2022, 03:30:05 μμ »
Ερώτηση προς αναπληρωτές Covid με τρίμηνη (θα δούμε πόσο θα διαρκέσει) σύμβαση. Τι κενά καλύπτετε; Και πώς προκύπτουν τα κενά από νοσήσεις; Εδώ μειώθηκε και το διάστημα καραντίνας και άδεια ευπαθών ομάδων δεν υπάρχει. Ή θα πηγαίνετε από σχολείο σε σχολείο; Υπάρχουν άτομα που τοποθετήθηκαν σε λειτουργικά κενά; Την απάντηση στο τελευταίο ερώτημα τη φανταζόμαστε νομίζω αλλά ας μάθουμε από τους ίδιους τους προσληφθέντες.

26
Άδειες / Απ: Άδεια ειδικού σκοπού για εκπαιδευτικούς
« στις: Ιανουάριος 19, 2022, 03:08:23 μμ »
Ναι, μη λείψει ο εκπαιδευτικός καμιά μέρα από τη δουλειά του και χαλάσει το success story της Κεραμέως.

27
Άδειες / Απ: Άδεια ειδικού σκοπού για εκπαιδευτικούς
« στις: Ιανουάριος 12, 2022, 04:14:06 μμ »
Επαναφέρω το ζήτημα. Πήρε κανένας άδεια ειδικού σκοπού λόγω νόσησης/καραντίνας τέκνου; Τραβάω τα κοτσίδια μου που μου λένε ότι πρέπει να πάω για δουλειά (ο σύζυγος δεν κάνει εξ αποστάσεως να σημειωθεί) επειδή είμαι πλήρως εμβολιασμένη! Και να κάνω λέει τεστ την 5η! μέρα. Και πόσους θα κολλήσω μέχρι τότε και ποιος θα προσέχει τα παιδιά μου;
Πολλοί αναρωτιόμαστε το ίδιο. Άκουσα νωρίτερα στην τηλεόραση ότι θα γίνει η ρύθμιση ώστε να παίρνουν σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα άδεια οι γονείς των οποίων το παιδί νοσεί. Ελπίζω να γίνει γρήγορα και να συμπεριλάβει και τους αναπληρωτές. Γιατί εύκολο φαίνεται να πάρεις τις 4 μέρες άδειας ασθένειας τέκνου (αν έχεις προσληφθεί α' φάση και τις δικαιούσαι όλες) αλλά 1) η καραντίνα του παιδιού θα διαρκέσει πιο πολύ και 2) μετά τι κάνεις αν αρρωστήσει με κάτι άλλο το παιδί; Κανονικά σε καιρό πανδημίας η άδεια για τη νόσηση ή την καραντίνα τέκνου θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη. Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και πότε γιατί έχουν ήδη αργήσει πολύ να μεριμνήσουν. Τόσος κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί και ταλαιπωρείται.

28
Αν υπάρχουν! Τόσα τεστ δεν ξέρω αν έχει ένα σχολείο για να καλύψει ακόμα και ένα τμήμα 25 ατόμων!
Στο δικό μας έφεραν κι άλλα από ό,τι άκουσα.

Σελίδες: 1234 ... 74

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30909
  • Τελευταία: makoufaki
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1095841
  • Σύνολο θεμάτων: 18350
  • Σε σύνδεση σήμερα: 489
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 27
Επισκέπτες: 408
Σύνολο: 435

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.094 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.