0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί να είναι υποχρεωμένος ο γονιός να στείλει το νήπιο στο κρατικό νηπιαγωγείο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κράτος να διαπλάσει το είδος του πολίτη που θέλει;
...παρά σε ένα κρατικό της σειράς.
Να σας διηγηθώ ιστορίες όπως π.χ. φημισμένο ιδιωτικό σχολείο απέλυσε την καλύτερή του Νηπιαγωγό, επειδή απλά ζήτησε (με ήπιο και πολιτισμένο τρόπο) τις υπερωρίες της (και έτσι το σχολείο κέρδισε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το σταμάτημα διεκδίκησης υπερωριών από τους υπόλοιπους), θα ακουστεί γραφικό (Το όνομα του σχολείο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου).
Αυτό που πραγματικά επιβάλλεται είναι το κράτος να δώσει την προσοχή που αρμόζει στο Νηπιαγωγείο (είναι κατά τη γνώμη μου το σημαντικότερο σχολείο)...
Σαν επιστήμονας θα έπρεπε να ξέρεις ότι η λέξη είναι ο/η επιστήμων,οπότε το "επιστημόνισσα" δεν υφίσταται. )
Να υποθέσω ότι η ευαισθησία σου δεν είναι και τόση, αφού άνετα ανέχεσαι τον ανορθόγραφο ή το greeklish, δεν συγχωρείς όμως ένα τόσο μικρό παράπτωμα όπως την κατάληξη σε –ισσα; Ας είναι.
Σ'ευχαριστώ για τους συναδελφικούς χαιρετισμούς,αν και δεν χρειαζόταν για δεύτερη φορά!Μου τους έχεις ξαναστείλει και σε πιο προσωπικό επίπεδο...
Ηρεμία και θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.
Θα σε παρακαλούσα (να μην θεωρηθεί αυτό ως επίπληξη) να εφαρμόσεις τους στοιχειώδεις κανόνες της γραφής. Μετά το κόμμα ή την τελεία πατάμε space, ώστε να είναι το κείμενο αν μη τι άλλο ευανάγνωστο.
Να είστε καλά!Και σας παρακαλώ ας μην υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις...Ας προσπαθεί ο καθένας να καταλάβει τον άλλο με καλή διάθεση.Ούτως ή άλλως και το μέσο αυτό δεν είναι το κατάλληλο για να καταλάβεις το ύφος και τη διάθεση του άλλου, έτσι γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.Ηρεμία και θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.Έχω τραβήξει πολλά τελευταία με παρεξηγήσεις ανούσιες...Δεν αξίζει. Πιστέψτε με!Μια συζήτηση κάνουμε άλλωστε.
αν δεν σου κάνει κόπο, διόρθωσε το "Ζήτω ο Λεοναρτο Ντα Βιτσι" που έχεις ως υπογραφή...