0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι ?Ειμαι ωρομισθια και έχει κλείσει 1 απο τα 3 μου σχολεία λογο γρίπης, αυτές τις ώρες θα τις χάσω???ξέρει κανείς??? Huh
Παράθεση από: Joia στις Νοεμβρίου 16, 2009, 12:48:03 amΔηλαδη στο προγραμμα ειναι παρανομο να φαινεται οτι κανεις 2ωρεσ την ιδια μερα σε ενα τμημα?Όχι βέβαια.
Δηλαδη στο προγραμμα ειναι παρανομο να φαινεται οτι κανεις 2ωρεσ την ιδια μερα σε ενα τμημα?
Παράθεση από: ANASTASIA_PE20 στις Νοεμβρίου 28, 2009, 04:28:18 pmΝα ρωτησω κατι ?Ειμαι ωρομισθια και έχει κλείσει 1 απο τα 3 μου σχολεία λογο γρίπης, αυτές τις ώρες θα τις χάσω???ξέρει κανείς??? Huhεννοείται πώς θα τις πάρεις κανονικά
Παιδιά, τέτοιος νόμος δεν υπάρχει. Αν το μάθημα είναι δίωρο (την εβδομάδα) εννοείται ότι θα επιδιώξει ο διευθυντής να μη γίνεται την ίδια μέρα για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν όμως και μαθήματα που πρέπει να διδάσκονται πολλές ώρες στο ίδιο τμήμα. Τι θα γίνει; Θα πηγαίνει ο ωρομίσθιος για μια ώρα την ημέρα;
Όντως είναι μπέρδεμα. 2 τμήματά μου ήταν κλειστά λόγω γρίπης κ δεν ξέρω αν θα πρέπει να τις υπολογίζω αυτές τις ώρες. Επίσης μου είπαν οι ώρες της 17 Νοέμβρη μετράνε (
να προσθεσω οτι υπαρχει εγκυκλιος που αναφερει οτι δεν υπολογιζονται οι ωρες που πεφτουν στις γνωστες επισημες αργιες η σε υπαιτιοτητα του εκπαιδευτικου, αρα σε περιπτωση αποχης, καταληψης ,....θεομηνιας, η δεν ξερω και εγω τι αλλο οι ωρες μετρανε, αρα συμφωνα με το πνευμα της εγκυκλιου μονο αν εχεις τη γριπη εσυ και λειψεις χανεις τις ωρες και οχι αν κλεισει το σχολειο γιατι δεν ειναι δικη σου υπαιτιοτητα.φυσικα ερμηνεια κανω, δεν υπαρχει αποφαση αλλα η λογικη αυτο δεν υπαγορευει;