0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα θυμαμαι οτι με μπερδεψε λιγο το γεγονος οτι αναφεροταν σε project και οχι σε απλο lesson plan .Αποσο ξερω το project ειναι κατι μεγαλυτερο σε χρονικη διαρκεια απο ενα μαθημα οποτε πως μας εβαζαν να κρινουμε το πλανο.Ισως δε θυμαμαι και καλα αλλα δεν ηταν ενα μαθημα αυτο που αναφεροταν;Το πλανο για project εγω θα το περιμενα σε βαθος χρονου δηλαδη καποια μαθηματα μεχρι να ολοκληρωθει.
Γειά σας παιδιά!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει,σχετικά με το τί πρέπει εμείς της αγγλικής να διαβάσουμε όσον αφορά την ειδική διδακτική..!Έχω μπερδευτεί και αγχωθεί γιατί δεν έχω βρεί κάποιο σχετικό βιβλίο.Μήπως έχετε κάποιο στο μυαλό σας? Κι αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο απο πού μπορώ να ΄βρώ πληροφορίες για διδακτική?
Παράθεση από: xrysaki_pe06 στις Ιανουαρίου 15, 2009, 10:18:24 amΓειά σας παιδιά!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει,σχετικά με το τί πρέπει εμείς της αγγλικής να διαβάσουμε όσον αφορά την ειδική διδακτική..!Έχω μπερδευτεί και αγχωθεί γιατί δεν έχω βρεί κάποιο σχετικό βιβλίο.Μήπως έχετε κάποιο στο μυαλό σας? Κι αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο απο πού μπορώ να ΄βρώ πληροφορίες για διδακτική? Xrysaki δεν ξέρω που τελείωσες και αν έχεις υλικό/βιβλιογραφία από τη σχολή σου. Εμένα με κάλυψαν (όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος) όσα είχα διαβάσει για τη σχολή -τελείωσα Αθήνα (αν και δεν το περίμενα γιατί δεν γνώριζα ποιό είναι το ζητούμενο στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, τελικά ήταν υπερ-αρκετά). Πέραν τούτου δεν είχα κάνει κάτι άλλο. Ούτε φροντιστήριο πήγα, ούτε κάποιο ειδικό βιβλίο διάβασα. Πάντως, αν κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις σχετικά θέματα στα οποία προτείνονται βιβλία Κάποια αναφέρονται στο http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3436.0