0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ανωτερότητα μιας κοινωνίας και ενός πολιτισμού αγαπητέ μου, φαίνεται στο πως αντιμετωπίζεις τον αδύνατο, όχι τον δυνατό.
Παρά τις Πανεπιστημιακές σου σπουδές προφανώς δεν θα έτυχε να το ακούσεις.... Αυτή ίσως να είναι η αδυναμία του συστήματος, ότι κάποτε το πανεπιστήμιο έβγαζε ανθρώπους, τώρα βγάζει συνήθως απλά πτυχιούχους με ...άποψη επί παντός επιστητού! Κι ύστερα σου φταίνε οι πολιτικοί, οι συνδικαλιστές, δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι... Λυπάμαι
Η κουβέντα πήγαινε καλά. Γιατί την χαλάτε; Theologius και batman κάντε τον κόπο να σβήσετε μόνοι σας από τα μηνύματά σας τα σημεία που είναι προσωπικές αντιδικίες και επιστρέψτε στο θέμα (Η "Έρευνα" για την Εκπαίδευση του Π.Τσίμα)ΥΓ: batman ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες να μετατρέψεις το μήνυμά σου σε ελληνικά.
Προσωπικά έσβησα ένα κομμάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό από το μήνυμα μου. Το υπόλοιπο δεν το σβήνω γιατί είναι οι απόψεις μου και μάλιστα τεκμηριωμένες. Επίσης happines να σου κάνω μια ερώτηση αν κάποιος σε ρώταγε ειρωνικά αν ζουν και οι δυο γονείς σου και σε έλεγε ουσιαστικά πνευματικά ανάπηρο εσύ τι θα έκανες? Δεν θα απαντούσες? Εγώ απλά απάντησα στην επίθεση που μου έγινε, εκτός και αν εσύ θεωρείς ότι αυτοί που ανήκουν σε ειδική κατηγορία προηγούνται στο διάλογο, μπορούν να προσβάλλουν και οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα απάντησηςΠαράθεση από: happiness στις Ιανουαρίου 23, 2009, 07:20:16 pmΗ κουβέντα πήγαινε καλά. Γιατί την χαλάτε; Theologius και batman κάντε τον κόπο να σβήσετε μόνοι σας από τα μηνύματά σας τα σημεία που είναι προσωπικές αντιδικίες και επιστρέψτε στο θέμα (Η "Έρευνα" για την Εκπαίδευση του Π.Τσίμα)ΥΓ: batman ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες να μετατρέψεις το μήνυμά σου σε ελληνικά.
Προσωπικά έσβησα ένα κομμάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό από το μήνυμα μου. Το υπόλοιπο δεν το σβήνω γιατί είναι οι απόψεις μου και μάλιστα τεκμηριωμένες. Επίσης happines να σου κάνω μια ερώτηση αν κάποιος σε ρώταγε ειρωνικά αν ζουν και οι δυο γονείς σου και σε έλεγε ουσιαστικά πνευματικά ανάπηρο εσύ τι θα έκανες? Δεν θα απαντούσες? Εγώ απλά απάντησα στην επίθεση που μου έγινε, εκτός και αν εσύ θεωρείς ότι αυτοί που ανήκουν σε ειδική κατηγορία προηγούνται στο διάλογο, μπορούν να προσβάλλουν και οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα απάντησης
Δεν παρακολούθησα όλα τα μηνύματα από την αρχή και ίσως αυτό που θα πω να είναι επανάληψη.Σκοπός της μέσης εκπαίδευσης στη Φιλανδία απ' ότι κατάλαβα είναι να βγάλει μαθητές που όλοι τους (ή οι περισσότεροι τουλάχιστον) να έχουν τις γνώσεις που πιστοποιεί το απολυτήριο που δίνουν. Όχι να βγάλουν στους 100 μαθητές τους 85 αγράμματους, τους 13 μέτριους και 2 φωστήρες, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Σκοπός του Λυκείου δεν είναι να βγάζει επιστήμονες, αυτό είναι σκοπός του πανεπιστημίου. Επιπλέον σκοπός ενός κράτους, για μένα, είναι να καταστήσει τους πολίτες του όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμενους και ικανοποιημένους στην καθημερινότητά τους, κι όχι να τους κάνει Αϊνστάιν που θα μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες για να δουν μια άσπρη μέρα.
batman ρίξε μια ματιά εδώ. ειδικά στο τέλος. προσπάθησε να ακολουθείς τους κανόνες και θα σε βοηθήσουν.
Επιπλέον σκοπός ενός κράτους, για μένα, είναι να καταστήσει τους πολίτες του όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμενους και ικανοποιημένους στην καθημερινότητά τους, κι όχι να τους κάνει Αϊνστάιν που θα μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες για να δουν μια άσπρη μέρα.