0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ομως απο συναδέλφους φίλες μου που δουλεύουν σε νηπιαγωγεία(το τονίζω) τα πράγματα δεν είναι άσχημα, το αντίθετο! Είναι καλές οι σχολ μονάδες, το προσωπικό κατάλληλο, οι προισταμενοι νηπιαγωγοί (συνεργασιμοι) και βέβαια ακολουθούν το ΔΕΠΠΣ..
ΠαράθεσηΟμως απο συναδέλφους φίλες μου που δουλεύουν σε νηπιαγωγεία(το τονίζω) τα πράγματα δεν είναι άσχημα, το αντίθετο! Είναι καλές οι σχολ μονάδες, το προσωπικό κατάλληλο, οι προισταμενοι νηπιαγωγοί (συνεργασιμοι) και βέβαια ακολουθούν το ΔΕΠΠΣ.. σε ποια πολη να παω κι εγω??
Γεια σας! προσφατα τελειωσα τη σχολη μου και απο τοτε ψαχνω δουλεια σε ιδιωτικο νηπιαγωγειο ή παιδικο σταθμο. σημερα με πηραν τηλ. και με καλεσαν απο παιδικο σταθμο. επειδη ειναι η πρωτη φορα, δεν εχω εργαστει, δεν γνωριζω τις συνθηκες εργασιας και θα ηθελα οποιος/οποια εχει εμπειρια και ειναι προθυμος να με ενημερωσει σχετικα με τις υποχρεωσεις μου και τι δικαιουμαι ( μισθος, ικα, αδειες). δεν ξερω που να απευθυνθω σας παρακαλω βοηθηστε με ετσι ωστε να ειμαι ενημερη στα βασικα. ευχαριστω.