0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
( εκει θα γνωρισω τον μεγαλο ερωτα της ζωης μου. Αυτη ειναι επιτυχια!!!!)
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 02, 2009, 03:11:59 pm ( εκει θα γνωρισω τον μεγαλο ερωτα της ζωης μου. Αυτη ειναι επιτυχια!!!!)Μα γιατί τέτοια σιγουρια;;;; Φέρνει τόσο γουρι η αποτυχία στο ΑΣΕΠ;;;;
bikini,,, που την κοβεις τη βάση αναπλήρωσης για τη 1η χρονιά;;;
Παράθεση από: eles στις Ιουλίου 02, 2009, 02:10:27 pmσυγχαρητηρια σε οσους διοριζονται! εγω το εχασα για λιγο... παλι! δεν πειραζει.. αναπληρωτρια! ρε παιδια τι εγινε με τα αρχαια; εγω πηρα ενα 42 με ολεσ των πολλαπλων σωστες! Δε ξέρω τι έγινε με τα αρχαία. Κι εγώ πήρα 45,5, ενώ περίμενα πολύ περισσότερο. Τουλάχιστον ανταμείφθηκα στα παιδαγωγικά και στη διδακτική.Μάλλον πετσόκοψαν στα αρχαία, γιατί δεν τους συμφέρει να έχουν πολλούς επιτυχόντες. Συγχαρητήρια σε όλους, είτε διορίστηκαν είτε όχι. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω αυτό το forum, γιατί με έκανε να αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη μου.
συγχαρητηρια σε οσους διοριζονται! εγω το εχασα για λιγο... παλι! δεν πειραζει.. αναπληρωτρια! ρε παιδια τι εγινε με τα αρχαια; εγω πηρα ενα 42 με ολεσ των πολλαπλων σωστες!
Markos πολύ σε συμπάθησα! Παρ'όλο που είμαι φυσικός, DNA γαύρος και διοριστέος....μην ξεχνάς ότι φέτος πήρες Σισέ οπότε μην περιμένεις και πολλά πολλά στη Χαλκιδική..... έχεις ήδη ρεφάρει....
Ως βετεράνος των διαγωνισμών ΑΣΕΠ, αλλά και της αδιοριστίας γενικότερα, θα ήθελα να απευθυνθώ ιδιαίτερα σε όσους ατύχησαν για λίγο να βρεθούν στους τυχερούς 480. Εύχομαι κουράγιο και καλή δύναμη!