0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους,Λοιπον δεν είμαι καλά τα πήγα χαλιά....ήταν η πρώτη φορά που έδωσα ασεπ..εχω τρελαθεί με την δραστηριότητα...όλες έκαναν πείραμα..εγώ δεν έκανα και έκανα γλώσσα..είμαι άκυρη δλδ;;;;με φωτογραφίες και εικόνες να δημιουργήσουν τισς δικές τους ιστορίες...χωρισμένα σε ομάδες...αλληλεπίδραση ζώνη επικείμενης ανάπτυξης(Vygotsky) μπλα μπλα...και όλες μου λένε πως έιμαι άκυρη....εγώ με το που είδα την λέξη εύκολα κατάλαβα πως τα παιδιά για κάποιους λόγους δεν εκφράζονται π.χ. ντρέπονται και σκέφτηκα την ανάπτυξη θετικών διαπροσωπικών σχέσεων...τα έχω παίξει..και όσον αφορά το δεππς δεν θυμόμουνα τις αρχές απέξω....τις έγραψα με points...τι να πω...κουράστηκα πάρα πολύ...διάβαζα απο τον αύγουστο..και μηδέν το αποτέλεσμα..δεν δούλεψα για να διαβάσω...επιβάρυνα τους γονείς μ πλήρωσαν και φροντιστήριο..και εγώ δεν κατάφερα τπτ... ίσως δεν κάνω για αυτή την δουλειά ....απο μικρη ήθελα να γίνω δασκάλα..αλλά...καλά αποτελέσματα σε όλους...
Παράθεση από: chrisa στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 12:27:15 pmΉρεμα..ένα βελάκι δεν ακυρώνει το γραπτό..Μόνο σε περίπτωση που εγραφες το όνομα θα είχες πρόβλημα.. συμφωνώ ..cool..
Ήρεμα..ένα βελάκι δεν ακυρώνει το γραπτό..Μόνο σε περίπτωση που εγραφες το όνομα θα είχες πρόβλημα..
Σίγουρα; Έχεις ξαναδώσει ΑΣΕΠ; Εγώ όχι, γι' αυτό φρικάρω. Οι εξεταστές στην τάξη μας έλεγαν συνέχεια: "Προσέξτε μην κάνετε κανένα σημαδάκι και σας ακυρώσουν!". Και 'γω τελείως ασυναίσθητα μέσα στον πανικό μου ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό. Και ήταν και έντονο βέλος, πατημένο δυο φορές με το στιλό!!