*

Αποστολέας Θέμα: Πώς γράψατε; - ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 30241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πώς γράψατε; - ΠΕ60
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 12:36:12 pm »
Σας ευχαριστώ!!! Και όχι, η μία εξετάστρια μας είπε τουλάχιστον 4 φορές να μην κάνουμε έστω ένα σημαδάκι που θα προδίδει ότι θέλουμε να μας αναγνωρίσει κάποιος!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:40 »

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή είναι μικρή για είναι θλιβερή ;)
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 01:44:24 pm »
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους,

Λοιπον δεν είμαι καλά τα πήγα χαλιά....ήταν η πρώτη φορά που έδωσα ασεπ..εχω τρελαθεί με την δραστηριότητα...όλες έκαναν πείραμα..εγώ δεν έκανα και έκανα γλώσσα..είμαι άκυρη δλδ;;;;με φωτογραφίες και εικόνες να δημιουργήσουν τισς δικές τους ιστορίες...χωρισμένα σε ομάδες...αλληλεπίδραση ζώνη επικείμενης ανάπτυξης(Vygotsky) μπλα μπλα...και όλες μου λένε πως έιμαι άκυρη....εγώ με το που είδα την λέξη εύκολα κατάλαβα πως τα παιδιά για κάποιους λόγους δεν εκφράζονται π.χ. ντρέπονται και σκέφτηκα την ανάπτυξη θετικών διαπροσωπικών σχέσεων...τα έχω παίξει..και όσον αφορά το δεππς δεν θυμόμουνα τις αρχές απέξω....τις έγραψα με points...τι να πω...κουράστηκα πάρα πολύ...διάβαζα απο τον αύγουστο..και μηδέν το αποτέλεσμα..δεν δούλεψα για να διαβάσω...επιβάρυνα τους γονείς μ πλήρωσαν και φροντιστήριο..και εγώ δεν κατάφερα τπτ... ίσως δεν κάνω για αυτή την δουλειά ....απο μικρη ήθελα να γίνω δασκάλα..αλλά...καλά αποτελέσματα σε όλους...

Αποσυνδεδεμένος valitsaki10

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 01:44:43 pm »
Καλημέρα κορίτσια..Νέα στη παρέα σας..Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσες αξίζουν πραγματικά..
Πραγματικά έχω σπάσει το κεφάλι μου από το Σάβατο για  την ερώτηση με το παιχνίδι..
Παιδιά θέλω να βγουν οι απαντήσεις αλλά με δικαιολόγηση
γιατί τουλάχιστον σε αυτή την ερώτηση ήταν ΟΛΑ..

Αποσυνδεδεμένος chrisa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 01:58:48 pm »
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους,

Λοιπον δεν είμαι καλά τα πήγα χαλιά....ήταν η πρώτη φορά που έδωσα ασεπ..εχω τρελαθεί με την δραστηριότητα...όλες έκαναν πείραμα..εγώ δεν έκανα και έκανα γλώσσα..είμαι άκυρη δλδ;;;;με φωτογραφίες και εικόνες να δημιουργήσουν τισς δικές τους ιστορίες...χωρισμένα σε ομάδες...αλληλεπίδραση ζώνη επικείμενης ανάπτυξης(Vygotsky) μπλα μπλα...και όλες μου λένε πως έιμαι άκυρη....εγώ με το που είδα την λέξη εύκολα κατάλαβα πως τα παιδιά για κάποιους λόγους δεν εκφράζονται π.χ. ντρέπονται και σκέφτηκα την ανάπτυξη θετικών διαπροσωπικών σχέσεων...τα έχω παίξει..και όσον αφορά το δεππς δεν θυμόμουνα τις αρχές απέξω....τις έγραψα με points...τι να πω...κουράστηκα πάρα πολύ...διάβαζα απο τον αύγουστο..και μηδέν το αποτέλεσμα..δεν δούλεψα για να διαβάσω...επιβάρυνα τους γονείς μ πλήρωσαν και φροντιστήριο..και εγώ δεν κατάφερα τπτ... ίσως δεν κάνω για αυτή την δουλειά ....απο μικρη ήθελα να γίνω δασκάλα..αλλά...καλά αποτελέσματα σε όλους...

Μα τι λες???Κ εγώ γλωσσική έκανα κ έδωσα βάση στη διαπολιτισμική κ στην αλληλεπίδραση..δεν έχει να κάνει,αν αυτά που έγραψες έχουν βάση δεν ήταν ανάγκη να κάνεις πείραμα!!!χαλαρά!!!όλα θα γίνουν!καλά αποτελέσματα!! :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:40 »

Αποσυνδεδεμένος souvlitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ-60
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 02:06:38 pm »
Ήρεμα..ένα βελάκι δεν ακυρώνει το γραπτό..Μόνο σε περίπτωση που εγραφες το όνομα θα είχες πρόβλημα.. ;)
συμφωνώ ..cool..

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 02:40:35 pm »
Στην ερώτηση με το παιχνίδι έβαλα το δ σκεπτόμενη ότι μπορεί να είναι παγίδα το ότι είναι η "κύρια" απασχόληση του παιδιού από την άλλη ίσως να είναι παγίδα κ το ότι το "σημαντικότερο" διδακτικό μέσο. Θα δείξει...όσο για το γραπτό σας μην τρελαίνεστε, όπως και στις πανελλήνιες είναι, γράφεις ότι θες, όπως θες, αρκεί να μην φαίνονται τα στοιχεία σου και όχι το βελάκι δεν αποτελεί στοιχείο!

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 04:17:17 pm »
Μία φίλη μου διαβάζοντας οδηγό βρήκε την έκφραση "το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο διδακτικό μέσο", επίσης είναι κύρια ασχολία του παιδιού όπως πολύ καλά έχουμε εμπεδώσει όλοι το λένε και το τονίζουν, και ότι για αυτό το λόγο πρέπει οι δραστηριότητες να έχουν παιγνιώδη χαρακτήρα, για να εμπλέκονται τα παιδιά αβίαστα και φυσικά και τέλος το παιδί αναπτύσσεται κοινωνικά και γνωστικά μέσω αυτού, διαπροσωπικές σχέσεις, τα παιδιά καταφέρνουν πιο δύσκολα πράγματα απ'ότι αν δούλευαν μόνα τους. Και για να σας πω και τη γνώμη μου εγώ έβαλα το β, γιατί αν τα παιδιά ήταν σε θέση να μάθουν τα πάντα και να αναπτυχθούν τέλεια γνωστικά και κοινωνικά μόνο παίζοντας χωρίς καμία βοήθεια εκ μέρους της νηπιαγωγού που υποτίθεται ότι προσπαθεί να προωθεί τη σκέψη των παιδιών, να προεκτείνει το παιχνίδι ώστε να ανέβει σε δυσκολία, τα προβληματίζει σχετικά με τη δράση τους, τότε ας τα αφήναμε να παίζουν μόνο, αλλά ο δικός μας ο ρόλος ποιος θα ήταν?? Αυτό είναι το σκεπτικό μου σωστό ή μη θα δείξει η σωστή απάντηση..
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 04:37:20 pm »
χμμμ..ομολογώ πως σκέφτηκες πολύ ψύχραιμα εκείνη την ώρα και νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σου

Αποσυνδεδεμένος elleni

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 04:53:16 pm »
Στον οδηγό λέει "το παιχνίδι αναδεικνύεται ως κυρίαρχο διδακτικό μέσο", όχι το σημαντικότερο. Αυτό νομίζω αφήνει περιθώρια να θεωρήσουμε το παιχνίδι ένα από τα πιο σημαντικά αλλά όχι το σημαντικότερο. Τι λέτε; (Εγώ λέω δε φτάνει που έσπασα το κεφάλι μου στον ΑΣΕΠ να επιλέξω μια απάντηση, συνεχίζω να το σπάω για να δω αν ήταν σωστή! Α, καλά...).

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 04:54:29 pm »
Σίγουρα; Έχεις ξαναδώσει ΑΣΕΠ; Εγώ όχι, γι' αυτό φρικάρω. Οι εξεταστές στην τάξη μας έλεγαν συνέχεια: "Προσέξτε μην κάνετε κανένα σημαδάκι και σας ακυρώσουν!". Και 'γω τελείως ασυναίσθητα μέσα στον πανικό μου ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό. Και ήταν και έντονο βέλος, πατημένο δυο φορές με το στιλό!!
Δε φτάνει που το άγχος των εξετάσεων και η κούραση του διαβάσματος έχει κάνει τα νεύρα κρόσσια.
Υπάρχουν και οι "έξυπνοι" της παρέας που αγχώνουν ακόμα περισσότερο.... >:(
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 04:56:18 pm »
Γιατί κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσουμε να σπάμε τα κεφάλια μας όταν δούμε τις απαντήσεις?? Ας το αφήσουμε προς το παρόν και ας τα πούμε όταν δούμε τις απαντήσεις..
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 05:34:27 pm »
[ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...πρωτη φορα δινω ασεπ..δεν ξερω τι να πω παντωσ το σαββατο μου φανηκαν καλα πιστευω εγραψα καλα αλλα περιμενω να δω και αποτελεσματα του ασεπ...τωρα την κυριακη στο πρωτο θεμα οχι δεν εκανα το πειραμα με την υδρογειο.ωσ τωρα ολεσ τισ γνωστεσ μου που εχω μιλησει εκαναν αυτο το πειραμα...εκανα απλα προφορικη επικοινωνια..χρησιμοποιησα την πληροφορια για τα αλβανακια χωριζοντασ τα παιδια σε ανομοιογενεισ ομαδεσ...δεν χερω αν αυτο ηθελε αλλα αυτο μου ηρθε.επιστημονικη τεκμηριωση εκανα με βιγκοτσκι μεθοδο σκαλωσια αλλα και εναλακτικη αξιολογηση.θεωρουσα παντα δυσκολο να γραψω αξιολογηση χωρισ να κανω δραστηριοτητα.απλα προτεινα τροπο για αξιολογηση μαγνητοφωνηση η αξιολογηση στην ομαδα.δεν ξερω αν αυτο ζητουσε ομωσ.οσο για το δευτερο θεμα εγραψα 13 χαρακτηριστηκα 2 σελιδεσ ..εχω ακουσει τρελα πραγματα οτι για παραδειγμα εγραψαν ολο το δεππσ.πιστευω οτι δεν χρειαζοταν τοσα πολλα απλα καποιεσ λεξεισ κλειδια...αν και εχω απογοητευθει για μενα καλιω δυο μερεσ :'(...καλα αποτελεσματα σε ολεσ... 8)

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:26:19 pm »
Γεια σας κουκλαρες μου !!!!!
καταρχας
για μια στιγμη νομισα οτι δεν ειμαι στο pde
μια που ειδα νεο αιμα οπως ειπε και το λαλεξακι
καλως ηρθατε κοριτσια!!
λοιπον ...

σας διαβαζω τοσο που κουραστηκα ουφ..ποτε προλαβατε και τα γραψατε ολα αυτα 1 μιση μερα δεν μπηκα και εγινε χαμος....επεστρεψα σπιτακι παει περασε ο ασεπ αυτο ηταν ;) ;) ;)

οσον αφορα τις απαντησεις ...δεν μου αρεσει καθολου και με στενοχωρει να βλεπω κοριτσια να γραφουν αχ δεν εγραψα υδρογειο , φακο κοπηκα αν ειναι δυνατον

οταν μια απαντηση πληρει προυποθεσεις( αφορμηση , επιδιωξεις, υλικα , διαρκεια , χρονικη περιοδος , μεθοδος διδασκαλιας  , σχεδιασμο, δραστηριοτητα , αξιολογηση , επεκταση) συμπεριλαμβανοντας το γεγονος οτι θα βοηθησουμε τα αλβανοφωνα να αλληλεπιδρασουν και να αποκτησουν κινητρα μεσω ομαδοσυνεργατικης με τα ελληνοφωνα μια που μεσω του σεβασμου και της αποδοχης θα ενθαρρυνθουν να μιλησουν ---γιατι κοριτσια δεν εινα μονο θεμα διαπολιτισμικοτητας αλλα σου λεει οτι υπαρχει προβλημα παραγωγης λογου --->αρα πως θα χειριστεις αυτο το θεμα ? δημιουργωντας κινητρα ομιλιας

οποιαδηποτε δραστηριοτητα ειναι σωστη

ελπιζω να καταλαβαινετε τι λεω ;) και να αφησετε στην μπαντα τα αχ δεν ειχα υδρογειο παει αν ειναι δυνατον αφηστε που οταν εχουμε παιδια που δεν μπορουν να παραγουν λογο πως παμε και τους κανουμε πειραμα τα καημενα θα τα χασουν

εγω απο δημιουργια -εκφραση εγραψα :D

οσον αφορα τις πολλαπλης πελαγωσα παιδια , πολλες παγιδες και απορω πως λετε οτι σας φανηκαν ευκολες
απογοητευτηκα και στενοχωρηθηκα το σαββατο αλλα μετα σκεφτηκα οτι πριν 2 χρονια ειχαν βαλει 25 τη μια και 25 την αλλη πολλαπλης οποτε το ιδιο ειναι απλα της εβαλαν σε μια μερα μαζι Plus 10 τεσπαντων ;D ;D

ευχομαι ολοψυχα καλα αποτελεσματα σε ολες ολους και πραγματικα μην πελαγωνετε με τα θεματα τις κυριακης γιατι ακριβως επειδη ειναι αναπτυξης υπαρχουν πολλων ειδων απαντησεις
με τα πολλαπλης ειναι να πελαγωνει κανεις μια που δεν εχουμε ακομα απαντησεις  :-[ουφ
να δουμε ποτε θα τις βγαλουν

και κατι ακομα για το προχειρο υποτιθεται οτι θελουν ατομα που ξεχωριζουν μεσα στους 8000 σε ολα ακομα και στο να υπολογισουν τους ιδιους τους εαυτους και να κοντρολαρουν τι γραφουν απο οταν μας δοθηκαν τα θεματα δεν σταματησα να γραφω μεχρι τις 5μιση εγραφα τη δραστηριοτητα κα μετα το δεππς απο κει και περα ομως ειχα τα ματια συνεχεια στο ρολοι να μην ξεχαστω και να τα καταφερω και τα 2 ;) τι να κανουμε ετσι ειναι  ;D επρεπε να τα καταφερουμε ολα και εγω με το προχειρο ξεκινησα αλλα βασικες ιδεες μεχρι να φτιαξω το σκελετο μου για να τα μεταφερω :D
καλα μας αποτελεσματα!!!!!!!

το σκατο παραδειγμα δεν το απαντησα αφησα κενο σε 46 και 22
που ο εκπαιδευτικος προσχολικης ηλικιας(ειναι καινουριο φρουτο αυτο οχι η νηπιαγωγος  ;D ;D ;D) ζητα να γραφουν τιτλο μετα  απο καθε ζωγραφια εγω πελαγωσα κανενα απο τα 4 δνε με βολευε..... :(

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:42:54 pm από MairyLiscious »
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:46:40 pm »
welcome back girl!
μας ανεβάζεις οπως πάντα  ;)
 καλά αποτελέσματα κ σε σενα!!!

:-*
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144