0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stratos91 στις Φεβρουαρίου 06, 2009, 09:57:31 am Πάντως απ' ότι θυμάμαι με μία μόνο απάντηση στην ιστορία δε συμφωνούσα, εκείνη με το δόγμα της ακεραιότητας. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω ότι είχαν κάνει καμία κοτσάνα. Ας ελπίσω και φέτος ότι θα γίνει το ίδιο.Στράτο, το δόγμα της ακεραιότητας της Οθωμανικής αυτοκρ. ξεκάθαρα διατυπώθηκε στη συνθήκη των Παρισίων με το τέλος του Κριμαϊκού. Το βρήκα σε κάτι φωτοτυπίες που μου έδωσαν, δεν ξέρω από που είναι, μάλλον από σχολικό βιβλίο ιστορίας των ΤΕΕ. Εκεί λέει ξεκάθαρα ότι διατυπώθηκε μετά από πίεση της Μ.
Πάντως απ' ότι θυμάμαι με μία μόνο απάντηση στην ιστορία δε συμφωνούσα, εκείνη με το δόγμα της ακεραιότητας. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω ότι είχαν κάνει καμία κοτσάνα. Ας ελπίσω και φέτος ότι θα γίνει το ίδιο.
Τα φροντιστήρια Καρφής έβγαλαν απαντήσεις στο γνωστικό εκτός ιστορίας. Τι λέτε για τις απαντήσεις?
ωραία, τα λέει το φροντιστήριο Καρφή Και εγώ αν είχα μια εβδομάδα στη διάθεσή μου έτσι θα τα έγραφα. Δυστυχώς, είχα μόνο λίγες ώρες, χωρίς βιβλία και σημειώσεις μπροστά μου Φοβάμαι, όμως ότι θα βαθμολογηθώ σαν να είχα μέρες μπροστά μου
To σχολικό λέει για έκλειψη ηλίου.Εισαγωγή Λυρικής ποίησης
Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μη δώσουν τελικά σωστή τη συνθήκη του Λονδίνου, γιατί ενώ ήταν η πρώτη που απέρριψα και έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι μ΄αυτή δε δόθηκαν εδάφη, με γνωστή μου διορισμένη φιλόλογο που το συζήτησα, η οποία διδάσκει τη συγκεκριμένη περίοδο στο Λύκειο, μου είπε ότι σχεδόν σίγουρα είναι του Λονδίνου
δύο εννοούν με την ερώτηση αυτή. Προφανώς, ένα πρωτόκολλο λειτουργεί συμπληρωματικά προς μια συνθήκη και επομένως τον εν λόγω πρωτόκολλο αποτελεί συμπλήρωμα της συνθήκης του