0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tihea στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 11:54:11 pmΣτην ερώτηση 2 των αρχαίων : Ποιοι συμμετέχουν στη μνηστηροφονία. Αφού σωστή απάντηση είναι η δ. Οδυσσέας, Τηλέμαχος, Εύμαιος, Φιλοίτιος, τότε σωστή απάντηση πρέπει να θεωρηθεί και η
Στην ερώτηση 2 των αρχαίων : Ποιοι συμμετέχουν στη μνηστηροφονία. Αφού σωστή απάντηση είναι η δ. Οδυσσέας, Τηλέμαχος, Εύμαιος, Φιλοίτιος, τότε σωστή απάντηση πρέπει να θεωρηθεί και η
Εννοούσα εκτός της Ιστορίας θέματα
zizoulis δεν πολυκαταλαβαινω το σκεπτικο σου αν θελεις εξηγησε το μου...(δωσε μου παραδειγμα αν θες γιατι το μυαλο μου αρνειται να σκεφτει ο,τι εχει σχεση με ασεπ...) εγω επειδη με καθε σωστη που εχω κλεινω τρυπες στην βαρκα που μπαταρει, βλεπω σαν μελλοντας πνιγμενος οτι αν μου αφαιρεσουν εστω και μια πεφωτισμενη ομολογουμενως απαντηση πεφτω πιθανοτατα κατω απο τη βαση, γιατι πως θα καλυψω τα απειρα λαθη μου η υπερεπαναποτυχουσα φιλολογος;επισης δεν συμφωνω με τη λογικη να ζητησουμε διορθωση για ορισμενες και να μην τους τις προσφερουμε μπουκετο τις ωραιες τους ερωτησεις-απαντησεις. γιατι πρεπει να χασουμε εστω και 1 σωστη επειδη οι κυριοι δεν ξερουν να εκφραστουν;