0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: greeker στις Ιουλίου 05, 2011, 11:46:06 amΠαράθεση από: efi.. στις Ιουλίου 05, 2011, 11:12:45 amΓιατί Πέμπτη και όχι Τρίτη; Την κολοκυθιά θα παίξουμε;'Εχω κάνει ήδη 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εγγραφές!!!!!!!! ο νόμος λέει Πέμπτη.. αν στο σχολείο έχεις τον έπαφο με τη νομοθεσία see for yourselfδεν θυμάμαι το νόμο να το ψάξω από εδώ τώραχαλαρά αρχίζουν οι διακοπές σήμερα...
Παράθεση από: efi.. στις Ιουλίου 05, 2011, 11:12:45 amΓιατί Πέμπτη και όχι Τρίτη; Την κολοκυθιά θα παίξουμε;'Εχω κάνει ήδη 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εγγραφές!!!!!!!! ο νόμος λέει Πέμπτη.. αν στο σχολείο έχεις τον έπαφο με τη νομοθεσία see for yourselfδεν θυμάμαι το νόμο να το ψάξω από εδώ τώρα
Γιατί Πέμπτη και όχι Τρίτη; Την κολοκυθιά θα παίξουμε;'Εχω κάνει ήδη 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εγγραφές!!!!!!!!
Να πω κι εγώ αυτό που ξέρω για τις υπηρεσίες; Πέρυσι, στο σχολείο που ήμουν αναπληρώτρια άκουσα ότι οι υπηρεσίες γινόντουσαν Παρασκευή, ενώ εγώ ήξερα για Πέμπτη. Έκανα μια ερώτηση για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό (έτσι από περιέργεια) και πήρα την εξής "κουφή" αλλά απολύτως λογική απάντηση. Επειδή η λαϊκή γίνεται κάθε Παρασκευή και από τα γύρω χωριά κατεβαίνουν στην κωμόπολη τις Παρασκευές, το σχολείο είναι ανοιχτό τις Παρασκευές. Έφη, ψάξτο μήπως εσείς έχετε λαϊκή την Τρίτη.
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 05, 2011, 12:34:53 pmΝα πω κι εγώ αυτό που ξέρω για τις υπηρεσίες; Πέρυσι, στο σχολείο που ήμουν αναπληρώτρια άκουσα ότι οι υπηρεσίες γινόντουσαν Παρασκευή, ενώ εγώ ήξερα για Πέμπτη. Έκανα μια ερώτηση για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό (έτσι από περιέργεια) και πήρα την εξής "κουφή" αλλά απολύτως λογική απάντηση. Επειδή η λαϊκή γίνεται κάθε Παρασκευή και από τα γύρω χωριά κατεβαίνουν στην κωμόπολη τις Παρασκευές, το σχολείο είναι ανοιχτό τις Παρασκευές. Έφη, ψάξτο μήπως εσείς έχετε λαϊκή την Τρίτη.απίστευτο από την μία, αλλά επικροτώ τη σκέψη από την άλλη
και ο φουκαριάρης που εργάζεται στη λαϊκή πότε θα πάει;
Παράθεση από: http://www.pde.gr/Smileys/default/grin.gifLEONTITO στις Ιουλίου 05, 2011, 12:34:53 pmΝα πω κι εγώ αυτό που ξέρω για τις υπηρεσίες; Πέρυσι, στο σχολείο που ήμουν αναπληρώτρια άκουσα ότι οι υπηρεσίες γινόντουσαν Παρασκευή, ενώ εγώ ήξερα για Πέμπτη. Έκανα μια ερώτηση για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό (έτσι από περιέργεια) και πήρα την εξής "κουφή" αλλά απολύτως λογική απάντηση. Επειδή η λαϊκή γίνεται κάθε Παρασκευή και από τα γύρω χωριά κατεβαίνουν στην κωμόπολη τις Παρασκευές, το σχολείο είναι ανοιχτό τις Παρασκευές. Έφη, ψάξτο μήπως εσείς έχετε λαϊκή την Τρίτη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!
... Αύριο οπωσδήποτε όλοι για βουτιές!!!!!!!!!