*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02:  (Αναγνώστηκε 34816 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος green ice

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02:
« Απάντηση #126 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:00:19 pm »
Δηλαδή βρε παιδιά ,για να καταλάβω μπορεί κάποιος  επειδή έχει τρία παιδιά να προσληφθεί αναπληρωτής κάνοντας απλά τα χαρτιά του ή συντρέχουν κ άλλοι λόγοι?Υπάρχουν τρίτεκνοι που δε διορίζονται ,σε τι διαφέρουν από αυτούς που προσλαμβάνονται?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:59:37 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:01:28 pm »
Ποιος είναι εκείνος ο τρίτεκνος που προσλήφθηκε αναπληρωτής φέτος με 6-7 μόρια, όπως λες;;;  ???  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:02:28 pm »
Αλλά το ανώτερο που μπορείς να πάρεις από την ΠΔΣ είναι 2,5 μόρια! Δηλ. δουλεύει 7 χρόνια συνεχόμενα στην ΠΔΣ; και μάλιστα με το ανώτατο όριο ωρών; ή έχει και ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο;

Τέλος πάντων, αυτή και άλλοι σαν αυτή καλά βολεύτηκαν. Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε; Μόνο τον ΑΣΕΠ έχουμε απ' ότι βλέπω  :(
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:05:32 pm »
Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει .Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:59:37 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:08:47 pm »
Η Χατζηκυριακίδου θα έχει τα μισά μόρια του χρόνου και ό, τι πιάσει στον ΑΣΕΠ, αν έδωσε.
Η Σάχλου προφανώς απέκτησε τα μόριά της ευνοημένη από το 20%, με το οποίο, υπολογίζω, ότι είναι 3η φορά αναπληρώτρια.
Δηλαδή τα 17, 07 μόρια τα απέκτησε ούσα 2 χρονιές αναπληρώτρια και φέτος προσλήφθηκε και 3η...
Λαθος! φετος εγινε τριτεκνη και μαλιστα οχι απο την αρχη της χρονιας γι΄αυτο και την πηραν τωρα, ενω τα μορια των τριτεκνων αναπληρωτων εχουν φτασει πολυ χαμηλα (6-7). Αρα τα μορια της ειναι απο πδσ.

Ποιος προσλήφθηκε με 6-7 μόρια;;;

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:13:26 pm »
Δηλαδή βρε παιδιά ,για να καταλάβω μπορεί κάποιος  επειδή έχει τρία παιδιά να προσληφθεί αναπληρωτής κάνοντας απλά τα χαρτιά του ή συντρέχουν κ άλλοι λόγοι?Υπάρχουν τρίτεκνοι που δε διορίζονται ,σε τι διαφέρουν από αυτούς που προσλαμβάνονται?
Στους 5 αναπληρωτές ,που προσλαμβάνονται , ο ένας πρέπει να είναι τρίτεκνος. Στους 100 οι 20 .Στους 1000 οι 200 κ.ο.κ.  Δεν είναι σίγουρο ότι αν είσαι τρίτεκνος θα προσληφθείς κιόλας. Εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό των προσλήψεων σε αναπληρωτές και από τον αριθμό των τριτέκνων που υπάρχουν στον πίνακα . Μπορεί   τη μία χρονιά  ο 200ος τρίτεκνος να έχει 1 μόριο , ενώ την επόμενη χρονιά ο 200ος τρίτεκνος να έχει 7 μόρια.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:15:12 pm »

Οι τρίτεκνοι που δε διορίζονται δεν έχουν καθόλου μόρια, ούτε από ΑΣΕΠ ούτε από ΠΔΣ.
Ένας τρίτεκνος έστω και με μία μόνο χρονιά στην ΠΔΣ με 4 ώρες έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει αναπληρωτής από κάποιον με πχ 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ (με χαμηλή βαθμολογία όπως πχ εγώ).
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:18:59 pm »

Οι τρίτεκνοι που δε διορίζονται δεν έχουν καθόλου μόρια, ούτε από ΑΣΕΠ ούτε από ΠΔΣ.
Ένας τρίτεκνος έστω και με μία μόνο χρονιά στην ΠΔΣ με 4 ώρες έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει αναπληρωτής από κάποιον με πχ 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ (με χαμηλή βαθμολογία όπως πχ εγώ).

Είναι απίστευτο...τι να πω....ειλικρινά  συμπάσχω με όσους έχουν μόρια από ασέπ κ τους προσπερνούν οι τρίτεκνοι...

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:21:15 pm »
Η Χατζηκυριακίδου θα έχει τα μισά μόρια του χρόνου και ό, τι πιάσει στον ΑΣΕΠ, αν έδωσε.
Η Σάχλου προφανώς απέκτησε τα μόριά της ευνοημένη από το 20%, με το οποίο, υπολογίζω, ότι είναι 3η φορά αναπληρώτρια.
Δηλαδή τα 17, 07 μόρια τα απέκτησε ούσα 2 χρονιές αναπληρώτρια και φέτος προσλήφθηκε και 3η...
Λαθος! φετος εγινε τριτεκνη και μαλιστα οχι απο την αρχη της χρονιας γι΄αυτο και την πηραν τωρα, ενω τα μορια των τριτεκνων αναπληρωτων εχουν φτασει πολυ χαμηλα (6-7). Αρα τα μορια της ειναι απο πδσ.

Ποιος προσλήφθηκε με 6-7 μόρια;;;
Για παραδειγμα η Τσαντηλα Λαμπρινη ειναι αναπληρωτρια πριν απο τις γιορτες με 5,859 μορια.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:23:06 pm »

Καλά βρε ολγάλια μου ενισχυτική δεν σου έδωσαν με δύο επιτυχίες στον Ασέπ?Έχεις μερικά μόρια εκτός ΑΣΕΠ?

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:35:18 pm »
Ποιος είναι εκείνος ο τρίτεκνος που προσλήφθηκε αναπληρωτής φέτος με 6-7 μόρια, όπως λες;;;  ???  ???

Άλλο παράδειγμα, Ζήκου 6,7 μόρια, σειρά 3706!! προσελήφθη παρακαλώ στις 17/9/2008!!
Σ' αυτές τις περιπτώσεις η βρισιά "δεν πας να γ@μ**** καλύτερα" αποκτά άλλο νόημα!  ;)

green ice σαν το zizouli  κι εγώ αποφάσισα δυστυχώς να το κυνηγήσω πολύ αργά... από ΠΔΣ πήρα 1!! μόριο πέρυσι (4 ώρες/βδομάδα) και θα έχω άλλο 1και κάτι φέτος με πάλι 4 ώρες ΠΔΣ τη βδομάδα. Kάτι είναι κι αυτό :(

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:40:41 pm »
Ποιος είναι εκείνος ο τρίτεκνος που προσλήφθηκε αναπληρωτής φέτος με 6-7 μόρια, όπως λες;;;  ???  ???

Άλλο παράδειγμα, Ζήκου 6,7 μόρια, σειρά 3706!! προσελήφθη παρακαλώ στις 17/9/2008!!
Σ' αυτές τις περιπτώσεις η βρισιά "δεν πας να γ@μ**** καλύτερα" αποκτά άλλο νόημα!  ;)

green ice σαν το zizouli  κι εγώ αποφάσισα δυστυχώς να το κυνηγήσω πολύ αργά... από ΠΔΣ πήρα 1!! μόριο πέρυσι (4 ώρες/βδομάδα) και θα έχω άλλο 1και κάτι φέτος με πάλι 4 ώρες ΠΔΣ τη βδομάδα. Kάτι είναι κι αυτό :(

Πίεσες ,για να πάρεις ενισχυτική εφόσον ήσουν επιτυχούσα?Το δέχονται αυτό ή τα μασάνε?Πας απευθείας σε σχολεία ή στον προιστάμενο της δευτεροβάθμιας ή σε καλούν αυτοί?Τα έχω χαμένα μαυτό το θέμα...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:54:55 pm »

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 07, 2009, 05:58:22 pm »
Ποιος είναι εκείνος ο τρίτεκνος που προσλήφθηκε αναπληρωτής φέτος με 6-7 μόρια, όπως λες;;;  ???  ???

Πίεσες ,για να πάρεις ενισχυτική εφόσον ήσουν επιτυχούσα?Το δέχονται αυτό ή τα μασάνε?Πας απευθείας σε σχολεία ή στον προιστάμενο της δευτεροβάθμιας ή σε καλούν αυτοί?Τα έχω χαμένα μαυτό το θέμα...

Η ΠΔΣ είναι θέμα γνωριμιών. Ακόμη και την Χ καθαρίστρια να ξέρεις του Ψ σχολείου είναι χρήσιμο...
Οπότε η οποιαδήποτε επιτυχία στον ΑΣΕΠ δεν έχει να κάνει...

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687