0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 07, 2009, 04:26:43 pmΗ Χατζηκυριακίδου θα έχει τα μισά μόρια του χρόνου και ό, τι πιάσει στον ΑΣΕΠ, αν έδωσε.Η Σάχλου προφανώς απέκτησε τα μόριά της ευνοημένη από το 20%, με το οποίο, υπολογίζω, ότι είναι 3η φορά αναπληρώτρια.Δηλαδή τα 17, 07 μόρια τα απέκτησε ούσα 2 χρονιές αναπληρώτρια και φέτος προσλήφθηκε και 3η...Λαθος! φετος εγινε τριτεκνη και μαλιστα οχι απο την αρχη της χρονιας γι΄αυτο και την πηραν τωρα, ενω τα μορια των τριτεκνων αναπληρωτων εχουν φτασει πολυ χαμηλα (6-7). Αρα τα μορια της ειναι απο πδσ.
Η Χατζηκυριακίδου θα έχει τα μισά μόρια του χρόνου και ό, τι πιάσει στον ΑΣΕΠ, αν έδωσε.Η Σάχλου προφανώς απέκτησε τα μόριά της ευνοημένη από το 20%, με το οποίο, υπολογίζω, ότι είναι 3η φορά αναπληρώτρια.Δηλαδή τα 17, 07 μόρια τα απέκτησε ούσα 2 χρονιές αναπληρώτρια και φέτος προσλήφθηκε και 3η...
Δηλαδή βρε παιδιά ,για να καταλάβω μπορεί κάποιος επειδή έχει τρία παιδιά να προσληφθεί αναπληρωτής κάνοντας απλά τα χαρτιά του ή συντρέχουν κ άλλοι λόγοι?Υπάρχουν τρίτεκνοι που δε διορίζονται ,σε τι διαφέρουν από αυτούς που προσλαμβάνονται?
Παράθεση από: green ice στις Μαρτίου 07, 2009, 05:00:19 pmΔηλαδή βρε παιδιά ,για να καταλάβω μπορεί κάποιος επειδή έχει τρία παιδιά να προσληφθεί αναπληρωτής κάνοντας απλά τα χαρτιά του ή συντρέχουν κ άλλοι λόγοι?Υπάρχουν τρίτεκνοι που δε διορίζονται ,σε τι διαφέρουν από αυτούς που προσλαμβάνονται?Οι τρίτεκνοι που δε διορίζονται δεν έχουν καθόλου μόρια, ούτε από ΑΣΕΠ ούτε από ΠΔΣ.Ένας τρίτεκνος έστω και με μία μόνο χρονιά στην ΠΔΣ με 4 ώρες έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει αναπληρωτής από κάποιον με πχ 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ (με χαμηλή βαθμολογία όπως πχ εγώ).
Παράθεση από: zizoulis στις Μαρτίου 07, 2009, 04:56:35 pmΠαράθεση από: bikini στις Μαρτίου 07, 2009, 04:26:43 pmΗ Χατζηκυριακίδου θα έχει τα μισά μόρια του χρόνου και ό, τι πιάσει στον ΑΣΕΠ, αν έδωσε.Η Σάχλου προφανώς απέκτησε τα μόριά της ευνοημένη από το 20%, με το οποίο, υπολογίζω, ότι είναι 3η φορά αναπληρώτρια.Δηλαδή τα 17, 07 μόρια τα απέκτησε ούσα 2 χρονιές αναπληρώτρια και φέτος προσλήφθηκε και 3η...Λαθος! φετος εγινε τριτεκνη και μαλιστα οχι απο την αρχη της χρονιας γι΄αυτο και την πηραν τωρα, ενω τα μορια των τριτεκνων αναπληρωτων εχουν φτασει πολυ χαμηλα (6-7). Αρα τα μορια της ειναι απο πδσ.Ποιος προσλήφθηκε με 6-7 μόρια;;;
Ποιος είναι εκείνος ο τρίτεκνος που προσλήφθηκε αναπληρωτής φέτος με 6-7 μόρια, όπως λες;;;
Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 07, 2009, 05:01:28 pmΠοιος είναι εκείνος ο τρίτεκνος που προσλήφθηκε αναπληρωτής φέτος με 6-7 μόρια, όπως λες;;; Άλλο παράδειγμα, Ζήκου 6,7 μόρια, σειρά 3706!! προσελήφθη παρακαλώ στις 17/9/2008!!Σ' αυτές τις περιπτώσεις η βρισιά "δεν πας να γ@μ**** καλύτερα" αποκτά άλλο νόημα! green ice σαν το zizouli κι εγώ αποφάσισα δυστυχώς να το κυνηγήσω πολύ αργά... από ΠΔΣ πήρα 1!! μόριο πέρυσι (4 ώρες/βδομάδα) και θα έχω άλλο 1και κάτι φέτος με πάλι 4 ώρες ΠΔΣ τη βδομάδα. Kάτι είναι κι αυτό
Παράθεση από: olgalia στις Μαρτίου 07, 2009, 05:35:18 pmΠαράθεση από: bikini στις Μαρτίου 07, 2009, 05:01:28 pmΠοιος είναι εκείνος ο τρίτεκνος που προσλήφθηκε αναπληρωτής φέτος με 6-7 μόρια, όπως λες;;; Άλλο παράδειγμα, Ζήκου 6,7 μόρια, σειρά 3706!! προσελήφθη παρακαλώ στις 17/9/2008!!Σ' αυτές τις περιπτώσεις η βρισιά "δεν πας να γ@μ**** καλύτερα" αποκτά άλλο νόημα! green ice σαν το zizouli κι εγώ αποφάσισα δυστυχώς να το κυνηγήσω πολύ αργά... από ΠΔΣ πήρα 1!! μόριο πέρυσι (4 ώρες/βδομάδα) και θα έχω άλλο 1και κάτι φέτος με πάλι 4 ώρες ΠΔΣ τη βδομάδα. Kάτι είναι κι αυτό Πίεσες ,για να πάρεις ενισχυτική εφόσον ήσουν επιτυχούσα?Το δέχονται αυτό ή τα μασάνε?Πας απευθείας σε σχολεία ή στον προιστάμενο της δευτεροβάθμιας ή σε καλούν αυτοί?Τα έχω χαμένα μαυτό το θέμα...