0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΑΝΝΙ μαλλον γράφαμε ταυτόχρονα και δεν διάβασα την καταχώρηση σου. Γιατί δεν απευθυνεσαι στον σχολικό σύμβουλο ή ακόμη και στην πρωτοβάθμια; Οχι με ύφος επικριτικό για τον διευθυντή σου, απλά για συμβουλευτικούς κυρίως λόγους. Πάντως μήν επιπτρέψεις να σε ρίξουν κι αλλο ψυχολογικά. Αυτός είναι λάθος όχι εσύ. ΟΛΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Σε ευχαριστώ πολύ .Για Λύκειο πρόκειται όχι για Πρωτοβάθμια .Δεν ξέρεις το άλλο .ΔΕν αφήνει κανέναν να πάει στη
Γειά σας!φέτος ξεκίνησα να διδάσκω σε ένα φροντιστήριο.Είμαι μαθηματικός 25 χρονών.Αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα!τα παιδιά είναι πολύ ζωηρά(ίσως κι εγώ πολύ ανεκτική).Κάνω αγώνα να μην μένουν πίσω τα υπόλοιπα που πραγματικά ενδιαφέρονται!επιπλέον δεν διαβάζουν καθόλου και διαμαρτύρονται στους γονείς τους ότι δεν καταλαβαίνουν!εκείνοι με τη σειρά τους έρχονται και κάνουν παράπονα!νιώθω τρομερό άγχος και δεν ξέρω τι να κάνω!σας παρακαλώ θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια συμβουλή??και το παράξενο είναι ότι στις αρχές δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα!από τη στιγμή που πήραν βαθμούς και τα πήγαν καλά άρχισε όλο αυτό!
Τα δικά μας τα παιδιά θέλουμε να μας φοβούνται;; Αυτό είναι το ζητούμενο; Να μας φοβούνται ή να μας εμπιστεύονται;
Προς demdem :Συμφωνώ μαζί σου!Ο διευθυντής παίζει μεγάλο ρόλο στην επιβολή πειθαρχίας.