0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω νιωθω το ιδιο χαλια,στα 35 εχοντας δωσει 3 φορες νιωθω οτι απετυχα παταγωδως και δεν εχω πια κουραγιο για να ξαναπροσπαθησω......
Εμένα πάλι δεν μπορεί να μου φύγει αυτή η εσωτερική πίεση -πώς να το πω- ότι "κάτι" πρέπει να κάνω, ότι με κυνηγάει ο χρόνος, ότι πρέπει να κάνω γρήγορα για να αρχίσω διάβασμα. Μου φαίνεται περίεργο που στην ουσία τίποτα δεν έχω να κάνω -πέρα από τα ιδιαίτερα, φυσικά, που όμως δεν με κουράζουν καθόλου. Κάθομαι σαν άνθρωπος και βλέπω τηλεόραση και μου φαίνεται πρωτόγονο. Ξυπνάω το πρωί και προσπαθώ επίτηδες να μείνω κι άλλο στο κρεβάτι γnautica19ια να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν χρειάζεται να βιάζομαι πλέον για τίποτα.Πού θα πάει, θα συνηθίσουμε...
Εγώ αισθάνομαι, όπως ακριβώς και την προηγούμενη φορά (2007), κάτι σαν στιμμένη λεμονόκουπα και κάπως προδομένη, εξαπατημένη από αυτό το τραγελαφικό πράγμα που λέγεται ασέπ, ένα αίσθημα μη δικαίωσης και ματαίωσης... Ενώ είχα αφήσει πολλές υποχρεώσεις πίσω, ακόμα ...σέρνομαι, ανταποκρίνομαι μόνο στα απολύτως αναγκαία και συνεχώς αναβάλλω όλα τα υπόλοιπα για "αύριο"!!! Μόνο που εδώ και 10 μέρες δεν έρχεται αυτό το "αύριο"!