*

Αποστολέας Θέμα: Πως νιώθετε μία εβδομάδα μετά τον Ασέπ ?  (Αναγνώστηκε 12235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πως νιώθετε μία εβδομάδα μετά τον Ασέπ ?
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 07:42:34 pm »
εγω παλι ειμαι λιωμα.περιμενα οτι θα νιωθω αυτη την ανακουφιση μετα το διαγωνισμο αλλα απτη μια δε μπορω να χαρω αν δεν εχω επισημες απαντησεις κι απτην αλλη ολα οσα ειχα αφησει πισω με περιμεναν να τα αναλαβω. Οικογενειακες υποχρεωσεις,ποσο υπομονη να κανουν πια; Διορθωματα ,νεα τεστ κλπ. ,ενω εγω εχω την αναγκη να κοιμαμαι συνεχεια .Με δυσκολια παω στη δουλεια.Χωρια που καθομαι πανω απτο κομπιουτερ μπας και βγαλουν τις απαντησεις...Λες και ειχα το χρονο. Ξαπλωνω και δε μπορω να ξυπνησω ,χρειαζομουν αμεσα διακοπες αλλα που τετοια τυχη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:47:14 »

Αποσυνδεδεμένος mirage

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 07:59:03 pm »
Και  εγω  νιωθω  το  ιδιο  χαλια,στα  35  εχοντας  δωσει  3  φορες  νιωθω  οτι  απετυχα  παταγωδως  και  δεν  εχω  πια  κουραγιο  για  να  ξαναπροσπαθησω......

Αποσυνδεδεμένος elen81

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 08:43:34 pm »
Και  εγω  νιωθω  το  ιδιο  χαλια,στα  35  εχοντας  δωσει  3  φορες  νιωθω  οτι  απετυχα  παταγωδως  και  δεν  εχω  πια  κουραγιο  για  να  ξαναπροσπαθησω......
Μην απογοητεύεσαι,δεν είσαι δα και 50! Και ποιοί είναι αυτοί που θα σου πουν αν πέτυχες ή απέτυχες; Είναι άξιοι να σε κρίνουν; Μην χάνεις την αυτοεκτίμισή σου. Τα κριτήρια επιτυχίας των διαγωνισμών δημοσίου δεν είναι και τα πλέον ορθολογικά!  :D

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:22:03 pm »
Εμένα πάλι δεν μπορεί να μου φύγει αυτή η εσωτερική πίεση -πώς να το πω- ότι "κάτι" πρέπει να κάνω, ότι με κυνηγάει ο χρόνος, ότι πρέπει να κάνω γρήγορα για να αρχίσω διάβασμα. Μου φαίνεται περίεργο που στην ουσία τίποτα δεν έχω να κάνω -πέρα από τα ιδιαίτερα, φυσικά, που όμως δεν με κουράζουν καθόλου. Κάθομαι σαν άνθρωπος και βλέπω τηλεόραση και μου φαίνεται πρωτόγονο. Ξυπνάω το πρωί και προσπαθώ επίτηδες να μείνω κι άλλο στο κρεβάτι για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν χρειάζεται να βιάζομαι πλέον για τίποτα.

Πού θα πάει, θα συνηθίσουμε...
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:47:14 »

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:43:37 pm »
εγω εχω τοσο αγχος που εχω γινει βρυκολακας,δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ..θα με κλεισουν σε κανενα ασυλο στα 34 μου βλεπω...κι εγω δεν ειμαι δα και 50...μεχρι τα 50 εχουμε βρει ωραια δουλεια συναδερφοι

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 11, 2009, 05:50:17 pm »
Εγώ αισθάνομαι, όπως ακριβώς και την προηγούμενη φορά (2007), κάτι σαν στιμμένη λεμονόκουπα και κάπως προδομένη, εξαπατημένη από αυτό το τραγελαφικό πράγμα που λέγεται ασέπ, ένα αίσθημα μη δικαίωσης και ματαίωσης... Ενώ είχα αφήσει πολλές υποχρεώσεις πίσω, ακόμα ...σέρνομαι, ανταποκρίνομαι μόνο στα απολύτως αναγκαία και συνεχώς αναβάλλω όλα τα υπόλοιπα για "αύριο"!!! Μόνο που εδώ και 10 μέρες δεν έρχεται αυτό το "αύριο"!
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος nautica19

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 11, 2009, 10:48:56 pm »
ειμαστε σχεδόν στη 1.5 βδομάδα μετα απο ασεπ και νιώθω περίφημα, κανω κατι απίστευτους ύπνου και αυτό γιατί μετέφερα ολα τα ιδιαίτερα μετα τα μεσα φεβρουαρίου για να ξεκουραστώ, σταμάτησα να πετάγομαι στον ύπνο μου σκεπτόμενη τι δεν διάβασα κ' γιατί κοιμάμαι αφού πρέπει να διαβάζω....και το τελειοτερο είναι οτι είδα φως στο τουνελ εφόσον με καλεσαν ωρομίσθια και ειδα ενα αλλο μονοπατάκι για ασεπ αντι τον διαγωνισμό και μόνο....
η Μ.Α. (Μετά Ασεπ) Εποχή rocks... ;D

Αποσυνδεδεμένος kaffedaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 11, 2009, 11:27:22 pm »
Παράθεση από: link=topic=10804.msg148741#msg148741 date=1234297323
Εμένα πάλι δεν μπορεί να μου φύγει αυτή η εσωτερική πίεση -πώς να το πω- ότι "κάτι" πρέπει να κάνω, ότι με κυνηγάει ο χρόνος, ότι πρέπει να κάνω γρήγορα για να αρχίσω διάβασμα. Μου φαίνεται περίεργο που στην ουσία τίποτα δεν έχω να κάνω -πέρα από τα ιδιαίτερα, φυσικά, που όμως δεν με κουράζουν καθόλου. Κάθομαι σαν άνθρωπος και βλέπω τηλεόραση και μου φαίνεται πρωτόγονο. Ξυπνάω το πρωί και προσπαθώ επίτηδες να μείνω κι άλλο στο κρεβάτι γnautica19ια να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν χρειάζεται να βιάζομαι πλέον για τίποτα.

Πού θα πάει, θα συνηθίσουμε...
morgan αυτό νοιώθω και εγώ. σε ανούσια εγρήγορση. νοιώθω σχεδόν τύψεις που δεν έχω διάβασμα, άχρηστη και τέτοια...
καληνύχτα και θα συνηθίσουμε που θα πάει

Αποσυνδεδεμένος nebula

• Πλήρες μέλος
  • Ουφ...
    • Προφίλ
    • Φωτεινή Παντογνώστρα
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 11, 2009, 11:32:55 pm »
Είναι, παιδιά, το γνωστό σύνδρομο της απότομης αποσυμπίεσης............... :(
Θα συνέλθουμε, πού θα πάει;;;  :)

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 11, 2009, 11:34:35 pm »
πω πω νομιζω το χουμε παρει αρκετοι πολυ ασχημα και δεν πρεπει γιατι ειναι πολυ ασημαντο μπροστα στα τοσα προβληματα που αντιμετωπιζουν καθημερινα χιλιαδες ανθρωποι θανατους , καταστροφες , αρρωστιες και τα λεω να συνελθω και εγω γιατι πρεπει να γυρισουμε σελιδα να μαστε αισιοδοξοι και να πιστευουμε σε ενα καλυτερο αυριο ......
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 04:25:08 pm »
η ανεργια δεν ειναι προβλημα;το οτι σε συγκεκριμενους κλαδους μια ανασα να εισαι απο τους διοριστεους,δεν σημαινει τιποτα γιατι δε παιρνουν αναπληρωτες;δεν ξερω τον κλαδο σου MairyLiscious,πολλοι εδω μεσα εχουμε επενδυσει χρονο ,χρημα και εχουμε κανει ονειρα.οσο για αναπληρωση δε μπα να εισαι μονοψηφιος αριθμος στον πινακα,γιοκ

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 04:39:03 pm »
Εγώ αισθάνομαι, όπως ακριβώς και την προηγούμενη φορά (2007), κάτι σαν στιμμένη λεμονόκουπα και κάπως προδομένη, εξαπατημένη από αυτό το τραγελαφικό πράγμα που λέγεται ασέπ, ένα αίσθημα μη δικαίωσης και ματαίωσης... Ενώ είχα αφήσει πολλές υποχρεώσεις πίσω, ακόμα ...σέρνομαι, ανταποκρίνομαι μόνο στα απολύτως αναγκαία και συνεχώς αναβάλλω όλα τα υπόλοιπα για "αύριο"!!! Μόνο που εδώ και 10 μέρες δεν έρχεται αυτό το "αύριο"!
ακριβως το ιδιο κι εγω...
το μονο κακο ειναι οτι συνεχιζουν τα ονειρα- υπερπαραγωγες που εβλεπα προ ασεπ και δεν κοιμαμαι καλα.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 10:19:27 pm »
Πίστευα πως μετά τόσο καιρό έχω ηρεμήσει, αλλά το υποσυνείδητό μου μάλλον δε συμφωνεί. Τι όνειρο είδα χτες;

Ήμουνα λέει μπροστά την ώρα που διόρθωναν την ειδική διδακτική! Τη διόρθωναν μπροστά σε όλους τους υποψήφιους και μάλιστα διορθωτής ήταν ο... προϊστάμενος β/θμιας της περιοχής, αυτός που πάω 2 χρόνια τώρα παρακαλώντας για να πάρω ένα 2ωρο ΠΔΣ! (τι συνειρμούς και συσχετισμούς κάνει το υποσυνείδητο... είναι φοβερό...)
Και όλο λάθη μού σημείωνε και "εδώ είσαι εκτός θέματος" μου λέει. Και τότε εγώ τσαντίζομαι φοβερά κι αρχίζω και ουρλιάζω λέγοντας "τι μου λέτε, με προσβάλετε, είμαι καθηγήτρια, απ' αυτό ζω, η δουλειά μου είναι να περνάω μαθητές στο πανεπιστημιο και σεις μου λέτε ότι είμαι εκτός θέματος; να μου λέγατε ότι η απάντησή μου δεν είναι πλήρης ή ότι εδώ υπάρχει ασάφεια, εντάξει να το δεχτώ,αλλά εκτός θέματος; με προσβάλετε και μάλιστα μπροστά στους συναδέλφους μου, δε το δέχομαι αυτό όχι δε το δέχομαι, να αναιρέσετε αμέσως..." και τελικά ξύπνησα από τα νεύρα μου... >:(

Τι λέτε; τον γλιτώνω τον ψυχίατρο ή όχι; :-\
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 01:47:08 am »
ποιος ασεπ;  8)

(το ιδιο το απογευμα της κυριακης καθομουν στο σαλονι και ημουν παρουσα. δεν ειχα καμια αγωνια, κανενα βαρος και κυριως ζουσα τα παντα γυρω μου, δεν ημουν αλλου. ηταν τοσο ξεχασμενη αυτη η αισθηση που την ενιωσα πρωτογνωρη. i am back.)

υγ. ολγα το ονειρο σου δεν παιζεται...ευτυχως για μενα το προπυργιο του υπνου μου δεν πεφτει με τιποτα! ;D :-*

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)