Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. ο δικός μου διορισμός ήταν αδιάβλητος.αλλά δν έχει νόημα αυτή η λογική. εδώ μιλάμε για συλλογή μορίων από τα διάφορα παράθυρα και καταπάτηση έτσι κάθε έννοιας αξιοκρατίας.όποιος δεν θέλει να δει την πραγματικότητα ασχολείται με οτιδήποτε που δεν του φαίνεται τέλειο.αγνοούμε τις φανερές αδικίες και ψάχνουμε άλλοθι στο ότι κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα τέλεια
Πιστεύεις ότι αν ήταν διαβλητός,αυτοί που διορίστηκαν έτσι θα το έλεγαν?
Ερώτηση είναι?Δεν πιστεύω,εύχομαι,ελπίζω να μην είναι διαβλητός,θα απογοητευόμουν τόσο,μα τόσο πολύ αν και αυτός ήταν διαβλητός στο τρελοκομείο που ζούμε.
Ας μετατρέψουμε το ερώτημά σου σε πολλαπλής επιλογής Ο ποιητής νομίζω πως θέλει να πεί ότι α) με τα όσα γράφεις δείχνεις ότι πιστεύεις πως ο ΑΣΕΠ είναι διαβλητός αλλά κάνεις λάθος β) έχεις απογοητευθεί από αποτυχίες στον ΑΣΕΠ και αυτό σε εμποδίζει να δείς την αλήθεια γ) αγνοείς τις φανερές αδικίες και ψάχνεις άλλοθι στο ότι κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα τέλειαδ) όλα τα παραπάνω δεν σου επιτρέπουν να έχεις καθαρό μυαλό για να δείς ποιό είναι το σωστό Υ.Γ. ότι και αν θέλει να πει ο ποιητής νομίζω ότι έχει καλή πρόθεση.. να σε ξεμπερδέψει νομίζω πως θέλει ...
μου θυμιζει την ψηφοφορια σου.....πανω κατω ολα αρεσουν σε σενα!!!(καποιο λιγοτερο,καποιο περισσοτερο..)!η επετηριδα γιατι δεν ειναι στην ψηφοφορια?(μην ξαναρχισουμε συζητηση για αυτη,αλλα νομιζω οτι θα πρεπε να ειναι στην ψηφοφορια..οχι οτι θα την ψηφιζαν παρα πολλοι,αλλα τελοσ παντων...)