Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μετατρέψουμε το ερώτημά σου σε πολλαπλής επιλογής Ο ποιητής νομίζω πως θέλει να πεί ότι α) με τα όσα γράφεις δείχνεις ότι πιστεύεις πως ο ΑΣΕΠ είναι διαβλητός αλλά κάνεις λάθος β) έχεις απογοητευθεί από αποτυχίες στον ΑΣΕΠ και αυτό σε εμποδίζει να δείς την αλήθεια γ) αγνοείς τις φανερές αδικίες και ψάχνεις άλλοθι στο ότι κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα τέλειαδ) όλα τα παραπάνω δεν σου επιτρέπουν να έχεις καθαρό μυαλό για να δείς ποιό είναι το σωστό Υ.Γ. ότι και αν θέλει να πει ο ποιητής νομίζω ότι έχει καλή πρόθεση.. να σε ξεμπερδέψει νομίζω πως θέλει ...
Σε εσένα απευθυνόμουν χρυσέ μου?
Έτσι είμαι εγώ με τα φιλαράκια μου.Μπορείς να μου πεις έναν τρόπο για να προστατέψει η πολιτεία τα νησιά από το να μείνουν χωρίς καθηγητές,εκτός από τα μόρια?
Δηλαδή αν οι διορισμοί γίνονταν μόνο μέσω ΑΣΕΠ και οι βυσματικές αποσπάσεις,μεταθέσεις,άδειες κτλ.είχαν περικοπεί,τότε τα νησιά θα έμεναν χωρίς καθηγητές;
Oμως ετσι ειναι η Ελλαδα μας με τα πολλα νησακια.Υπαρχουν και νησακια με καθηγητες περισσοτερους απο τους μαθητες.Ωστοσο κρατιουνται τα σχολεια ανοιχτα.Αν τα εκλειναν τα σχολεια τοτε θα βγαιναν πολυ λιγοτερες οργανικες θεσεις και ισως να μη διοριζονταν μερικοι που τωρα γκρινιαζουν απο τη σιγουρια του μονιμα διορισμενου.Για τον mat μιλαω
.....τα νησια μας μπορει να τα προστατεψει η πολιτεια με αλλους τροπους.
Ψηφιζω 100% απο ασεπ ,διοτι ετσι δεν θα επαιρνε μονο 480 φιλολογους αλλα 2000 ,και πολλοι συναδελφοι θα ηταν τωρα διορισμενοι.
Αυτο θα σημαινε οτι κοβονται οι αναπληρωτες;Παράθεση από: rublev στις Ιουλίου 07, 2009, 10:45:14 pmΔηλαδή αν οι διορισμοί γίνονταν μόνο μέσω ΑΣΕΠ και οι βυσματικές αποσπάσεις,μεταθέσεις,άδειες κτλ.είχαν περικοπεί,τότε τα νησιά θα έμεναν χωρίς καθηγητές;
θα ηταν περισσοτεροι οι απο τον ασεπ διοριστεοι,αν δεν επαιρνε αυτους με προυπηρεσια...ομως κ αυτοι καθηγητες ειναι,κ πολλοι εχουν παει στου διαολου τη μανα σαν ωρομισθιοι η αναπληρωτες κ αξιζουν νομιζω καποια μοριοδοτηση απο αυτα(εξαιρω την βυσματικη πδσ,πχ κατι 10ωρα στα χαρτια μονο)