Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΔΔΕ δίνει λίστα με τους καθηγητές που έκαναν αίτηση για πδσ στα σχολεία,τουλάχιστον στη Ξάνθη που την είδα.Από εκεί ο συντονιστής ξεκινάει και κάνει τηλέφωνα.Αν τα παιδιά έχουν παράπονα από τον καθηγητή,ο συντονιστής δεν έχει λόγο να ξαναεπιλέξει τον ίδιο την επόμενη χρονιά.Είναι κι αυτό ένα κριτήριο.
Συνάδελφε DOG, είμαι από εκείνους που θα διοριστούν με προϋπηρεσία + επιτυχία ΑΣΕΠ, τουτ'έστιν με το 24μηνο.Δεν τό'θελα έτσι, θα προτιμούσα να διοριστώ το 2007 με τον ΑΣΕΠ, όταν στερήθηκα το διορισμό για 1 μονάδα (74.80 ο τελευταίος διοριστέος, 73.80 εγώ ).Όμως, αυτός ο ΑΣΕΠ του 2007 μου έδωσε πολλά μόρια και με έστειλε αναπληρώτρια πέρυσι και φέτος εκεί που είπες, στου διαόλου τη μάνα ή, αλλιώς, στην πινέζα του χάρτη... Παρόλ'αυτά, φέτος δεν επαναπαύτηκα, αλλά ξαναέδωσα ΑΣΕΠ, τον 3ο μου...Συγχρόνως, συνάδελφός μου χωρίς να έχει δώσει ΑΣΕΠ ποτέ μάζευε προϋπηρεσία με ΠΔΣ, αυτά τα μόρια την έστειλαν αναπληρώτρια, αυτή η αναπλήρωση την διορίζει φέτος με το 40%...Θέλεις να συγκρίνεις; Πιστεύω πως δεν χρειάζεται...
έχω γνωστό που έχει γύρω στα 20 μόρια πραγματικής προυπηρεσίας ,τα οποία έχει μαζέψει μόνο από ΠΔΣ στα σχολεία της περιοχής του! δεν έχει δώσει ποτέ στην ζωή του ΑΣΕΠ και μπορεί αν όλα πάνε καλά φέτος να είναι διοριστέος με το 40%!τα σχόλια δικά σου!
Εβλεπα ατομο με βαθμο πτυχιου λιγο πανω απο το 5 και ετος αποκτησης το 2005 να δουλευει 3 σερι χρονια στη σιβιτανιδειοκαι να διοριζεται με προυπηρεσια απο τους πρωτους,πηγαινοντας φυσικα και στην πρωτη του επιλογη,ενω οι στηλες με τα μορια απο τονΑΣΕΠ παραμεναν κουλουρακια.
Εχω ακούσει συνάδελφο να μου λέει : "Εγώ δεν χτυπιέμαι σαν χταπόδι όπως εσύ. Εδώ γύρω υπάρχουν ένα σωρό ζωντανά εικοσάρικα. Με ΠΔΣ και ωρομισθία χαλαρά και κάποτε θα μου έρθει μόνο του !!!! "Να μή μιλήσω για τους πολύτεκνους με παράδειγμα πάλι : Γυναίκα φιλόλογος που δεν έχει διδάξει ποτέ !!! έκανε δίδυμα στην 2η εγκυμοσύνη της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και στο τέταρτο. Τα λόγια της ; "Ηταν πολύ ποιο εύκολο έτσι !!"
σημερα πηγα στην δευτεροβαθμια και μου ειπανε πως οι οαεδιτες εχουν κανει τα χαρτια τους και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια απο το 1999, το ανωτερο 11 ωρων εβδομαδιαιως. αρα φετος δημιουργουν προβλημα στους αναπληρωτες. απο του χρονου ομως θα μπουν και στον πινακα διορισμων και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια τους εξολοκληρου σαν πραγματικη προυπηρεσια. αρα του χρονου δημιουργουν προβλημα στους διορισμους. συνεπως παιδια το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο..... μηπως υπαρχει τροπος να διαμαρτυρηθουμε γι αυτο? δεν μπορει να συμβαινει, ειναι παραλογο. Απο που κι ως που να ενταχθουν στο υπουργειο παιδειας και να διεκδικουν τις θεσεις τοσων συναδελφων που περιμενουν χρονια στον ενιαιο πινακα? τι να πω, απογοητευση...
Παράθεση από: anaplirosiflwrinis στις Ιουλίου 09, 2009, 03:11:33 pmέχω γνωστό που έχει γύρω στα 20 μόρια πραγματικής προυπηρεσίας ,τα οποία έχει μαζέψει μόνο από ΠΔΣ στα σχολεία της περιοχής του! δεν έχει δώσει ποτέ στην ζωή του ΑΣΕΠ και μπορεί αν όλα πάνε καλά φέτος να είναι διοριστέος με το 40%!τα σχόλια δικά σου!Παράθεση από: nicolasg στις Ιουλίου 09, 2009, 03:18:36 pmΕβλεπα ατομο με βαθμο πτυχιου λιγο πανω απο το 5 και ετος αποκτησης το 2005 να δουλευει 3 σερι χρονια στη σιβιτανιδειοκαι να διοριζεται με προυπηρεσια απο τους πρωτους,πηγαινοντας φυσικα και στην πρωτη του επιλογη,ενω οι στηλες με τα μορια απο τονΑΣΕΠ παραμεναν κουλουρακια.Παράθεση από: exterr στις Ιουλίου 09, 2009, 05:51:19 pmΕχω ακούσει συνάδελφο να μου λέει : "Εγώ δεν χτυπιέμαι σαν χταπόδι όπως εσύ. Εδώ γύρω υπάρχουν ένα σωρό ζωντανά εικοσάρικα. Με ΠΔΣ και ωρομισθία χαλαρά και κάποτε θα μου έρθει μόνο του !!!! "Να μή μιλήσω για τους πολύτεκνους με παράδειγμα πάλι : Γυναίκα φιλόλογος που δεν έχει διδάξει ποτέ !!! έκανε δίδυμα στην 2η εγκυμοσύνη της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και στο τέταρτο. Τα λόγια της ; "Ηταν πολύ ποιο εύκολο έτσι !!"Παράθεση από: sophiegr στις Ιουλίου 03, 2009, 03:18:31 pmσημερα πηγα στην δευτεροβαθμια και μου ειπανε πως οι οαεδιτες εχουν κανει τα χαρτια τους και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια απο το 1999, το ανωτερο 11 ωρων εβδομαδιαιως. αρα φετος δημιουργουν προβλημα στους αναπληρωτες. απο του χρονου ομως θα μπουν και στον πινακα διορισμων και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια τους εξολοκληρου σαν πραγματικη προυπηρεσια. αρα του χρονου δημιουργουν προβλημα στους διορισμους. συνεπως παιδια το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο..... μηπως υπαρχει τροπος να διαμαρτυρηθουμε γι αυτο? δεν μπορει να συμβαινει, ειναι παραλογο. Απο που κι ως που να ενταχθουν στο υπουργειο παιδειας και να διεκδικουν τις θεσεις τοσων συναδελφων που περιμενουν χρονια στον ενιαιο πινακα? τι να πω, απογοητευση... Παραθέτω παραπάνω τις αιτίες που με οδήγησαν να φωνάζω τόσο καιρό στο pde .Στόχος μου ήταν να ενημερώσω τους νέους συναδέλφους για την ύπαρξη των παραθύρων .Ευχή μου είναι να γίνουν πολλές οι φωνές διαμαρτυρίας ώστε να φθάσουν στα αυτιά των πολιτικών .Ζητάω συγνώμη σε όλους όσους κούρασα με την επιμονή μου αυτή !Θα προσπαθήσω να μη το παρακάνω στο μέλλον .αλλά δεν το υπόσχομαι κιόλας ...
Επειδή ορισμένοι μιλάνε για συναδελφικά μαχαιρώματα,ατομικιστικές συμπεριφορές,κατάργηση του ΑΣΕΠ,μαζικούς διορισμούς κτλ.,επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το τί βίωνα τα τελευταία χρόνια,όποτε καθόμουν να κοιτάξω τους πίνακες αναπληρωτών της ειδικότητάς μου και να σχεδιάσω το μέλλον μου,ενώ μάζευα μόρια από συμμετοχές στον διαγωνισμό:Έβλεπα άτομα, με βαθμό πτυχίου λίγο πάνω από το 5 και έτος απόκτησης π.χ. το 2005,να δουλεύουν ήδη από το 2005 σε δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά και να συγκεντρώνουν εντός δύο ετών πάνω από 30 μόρια,ενώ οι στήλες με τα μόρια από τον ΑΣΕΠ να παραμένουν κουλουράκια!Ποιός μου φταίει για την οργή και την απογοήτευση που ένιωθα;Το ΑΣΕΠ όπου δεν είχα περάσει;Οι συνάδελφοι που είχαν άξια διοριστεί μέσω αυτού;Το υπουργείο που δεν διόριζε 20.000 φιλολόγους,4000 θεολόγους κ.ο.κ.;Οι πολιτικοί ή όποιοι άλλοι που έβρισκαν πρόθυμους ¨καλοθελητές¨;Και τέλος πάντων,αφήνω αυτούς που μιλάνε για μαχαιρώματα να κρίνουν το κατά πόσο η παραπάνω συμπεριφορά είναι ¨συναδελφική¨...
οσον αφορα το γιατι πηραν εμενα, και οχι αλλους προηγουμενους...γιατι σαφως υπηρχαν και παιδια με προγενεστερη ημερομηνια κτησης....δεν καταλαβαινω γιατι ρωτατε μια και ξερετε την απαντηση. αν απλα θελετε να παραδεχτω οτι χρησιμοποιησα καποιον γνωστο, ναι χρησιμοποιησα. δεν ξερω τι κανουν οι λοιπες ειδικοτητες μα στους φιλολογους , ειναι γνωστο, πως δεν προκειται να μπεις πδσ χωρις γνωστο. και δεν ντρεπομαι λοιπον γι αυτο. ειμαι εναντια στο ολο συστημα, το ανεφερα και πιο πανω. θα ηταν σωστο να παιρνουν πδσ οπως λ.χ και ωρομισθιους η αναπληρωτες. δεν ισχυει κατι τετοιο ομως...οποτε ο καθενας ψαχνει τροπους να κερδισει κανενα μοριο.