*

Ψηφοφορία

ποιο συστημα διορισμων ειναι σωστο ?

το τωρινο οπως ειναι
110 (23.3%)
το τωρινο με προσαυξηση για ολες τις επιτυχιες
119 (25.2%)
σταδιακη αυξηση ποσοστου ΑΣΕΠ
38 (8.1%)
100% μεσω ΑΣΕΠ
150 (31.8%)
100% μεσω ΑΣΕΠ χωρις προσαυξησεις
55 (11.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 465

Αποστολέας Θέμα: τροπος διορισμων  (Αναγνώστηκε 183442 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: τροπος διορισμων
« Απάντηση #350 στις: Ιουλίου 09, 2009, 12:28:58 pm »
Η ΔΔΕ δίνει λίστα με τους καθηγητές που έκαναν αίτηση για πδσ στα σχολεία,τουλάχιστον στη Ξάνθη που την είδα.
Από εκεί ο συντονιστής ξεκινάει και κάνει τηλέφωνα.
Αν τα παιδιά έχουν παράπονα από τον καθηγητή,ο συντονιστής δεν έχει λόγο να ξαναεπιλέξει τον ίδιο την επόμενη χρονιά.
Είναι κι αυτό ένα κριτήριο.

Στην περιφέρεια Αττικής πάντως, πίστεψέ με, δε γίνεται καθόλου έτσι!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:30 »

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Ιουλίου 10, 2009, 06:36:04 pm »

Συνάδελφε DOG, είμαι από εκείνους που θα διοριστούν με προϋπηρεσία + επιτυχία ΑΣΕΠ, τουτ'έστιν με το 24μηνο.
Δεν τό'θελα έτσι, θα προτιμούσα να διοριστώ το 2007 με τον ΑΣΕΠ, όταν στερήθηκα το διορισμό για 1 μονάδα (74.80 ο τελευταίος διοριστέος, 73.80 εγώ  :o ).

Όμως, αυτός ο ΑΣΕΠ του 2007 μου έδωσε πολλά μόρια και με έστειλε αναπληρώτρια πέρυσι και φέτος εκεί που είπες, στου διαόλου τη μάνα ή, αλλιώς, στην πινέζα του χάρτη... Παρόλ'αυτά, φέτος δεν επαναπαύτηκα, αλλά ξαναέδωσα ΑΣΕΠ, τον 3ο μου...
Συγχρόνως, συνάδελφός μου χωρίς να έχει δώσει ΑΣΕΠ ποτέ μάζευε προϋπηρεσία με ΠΔΣ, αυτά τα μόρια την έστειλαν αναπληρώτρια, αυτή η αναπλήρωση την διορίζει φέτος με το 40%...

Θέλεις να συγκρίνεις; Πιστεύω πως δεν χρειάζεται...

Φιλόλογος ( μηδενικής προυπηρεσίας ) πήρε ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο ( διπλά μοριάκια ) και όταν την ρώτησε μόνιμος συνάδελφος αν έβαλε μέσον αυτή απάντησε..  Ε , πως αλλιώς ;   
Φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση bikini ...
Εσύ ουσιαστικά διορίζεσαι μέσω ΑΣΕΠ ( και θα έπρεπε να  έχεις διοριστεί ήδη ) .

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Ιουλίου 11, 2009, 12:19:52 pm »
έχω γνωστό που έχει γύρω στα 20 μόρια πραγματικής προυπηρεσίας ,τα οποία έχει μαζέψει μόνο από ΠΔΣ στα σχολεία της περιοχής του! δεν έχει δώσει ποτέ στην ζωή του ΑΣΕΠ και μπορεί αν όλα πάνε καλά φέτος να είναι διοριστέος με το 40%!
τα σχόλια δικά σου!

Εβλεπα ατομο με βαθμο πτυχιου λιγο πανω απο το 5 και ετος αποκτησης το 2005 να δουλευει 3 σερι χρονια στη σιβιτανιδειο
και να διοριζεται με προυπηρεσια απο τους πρωτους,πηγαινοντας φυσικα και στην πρωτη του επιλογη,ενω οι στηλες με τα μορια απο τον
ΑΣΕΠ παραμεναν κουλουρακια.

Εχω  ακούσει συνάδελφο να μου λέει : "Εγώ δεν χτυπιέμαι σαν χταπόδι όπως εσύ. Εδώ γύρω υπάρχουν ένα σωρό ζωντανά εικοσάρικα. Με ΠΔΣ και ωρομισθία χαλαρά και κάποτε θα μου έρθει μόνο του !!!! "
Να μή μιλήσω για τους πολύτεκνους με παράδειγμα πάλι : Γυναίκα φιλόλογος που δεν έχει διδάξει ποτέ !!! έκανε δίδυμα στην 2η εγκυμοσύνη της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και στο τέταρτο. Τα λόγια της ; "Ηταν πολύ ποιο εύκολο έτσι !!"

σημερα πηγα στην δευτεροβαθμια και μου ειπανε πως οι οαεδιτες εχουν κανει τα χαρτια τους και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια απο το 1999, το ανωτερο 11 ωρων εβδομαδιαιως. αρα φετος δημιουργουν προβλημα στους αναπληρωτες. απο του χρονου ομως θα μπουν και στον πινακα διορισμων και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια τους εξολοκληρου σαν πραγματικη προυπηρεσια. αρα του χρονου δημιουργουν προβλημα στους διορισμους. συνεπως παιδια το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο..... μηπως υπαρχει τροπος να διαμαρτυρηθουμε γι αυτο? δεν μπορει να συμβαινει, ειναι παραλογο. Απο που κι ως που να ενταχθουν στο υπουργειο παιδειας και να διεκδικουν τις θεσεις τοσων συναδελφων που περιμενουν χρονια στον ενιαιο πινακα? τι να πω, απογοητευση...

Παραθέτω παραπάνω τις αιτίες που με οδήγησαν να φωνάζω τόσο καιρό στο pde .
Στόχος μου ήταν να ενημερώσω τους νέους συναδέλφους για την ύπαρξη των παραθύρων .
Ευχή μου είναι να γίνουν πολλές οι φωνές διαμαρτυρίας ώστε να φθάσουν στα αυτιά των πολιτικών .
Ζητάω συγνώμη σε όλους όσους κούρασα με την επιμονή μου αυτή !
Θα προσπαθήσω να μη το παρακάνω στο μέλλον .
αλλά δεν το υπόσχομαι κιόλας ...    ;D

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Ιουλίου 11, 2009, 12:45:31 pm »
έχω γνωστό που έχει γύρω στα 20 μόρια πραγματικής προυπηρεσίας ,τα οποία έχει μαζέψει μόνο από ΠΔΣ στα σχολεία της περιοχής του! δεν έχει δώσει ποτέ στην ζωή του ΑΣΕΠ και μπορεί αν όλα πάνε καλά φέτος να είναι διοριστέος με το 40%!
τα σχόλια δικά σου!

Εβλεπα ατομο με βαθμο πτυχιου λιγο πανω απο το 5 και ετος αποκτησης το 2005 να δουλευει 3 σερι χρονια στη σιβιτανιδειο
και να διοριζεται με προυπηρεσια απο τους πρωτους,πηγαινοντας φυσικα και στην πρωτη του επιλογη,ενω οι στηλες με τα μορια απο τον

Εχω  ακούσει συνάδελφο να μου λέει : "Εγώ δεν χτυπιέμαι σαν χταπόδι όπως εσύ. Εδώ γύρω υπάρχουν ένα σωρό ζωντανά εικοσάρικα. Με ΠΔΣ και ωρομισθία χαλαρά και κάποτε θα μου έρθει μόνο του !!!! "
Να μή μιλήσω για τους πολύτεκνους με παράδειγμα πάλι : Γυναίκα φιλόλογος που δεν έχει διδάξει ποτέ !!! έκανε δίδυμα στην 2η εγκυμοσύνη της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και στο τέταρτο. Τα λόγια της ; "Ηταν πολύ ποιο εύκολο έτσι !!"

σημερα πηγα στην δευτεροβαθμια και μου ειπανε πως οι οαεδιτες εχουν κανει τα χαρτια τους και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια απο το 1999, το ανωτερο 11 ωρων εβδομαδιαιως. αρα φετος δημιουργουν προβλημα στους αναπληρωτες. απο του χρονου ομως θα μπουν και στον πινακα διορισμων και θα τους μετρησουν την προυπηρεσια τους εξολοκληρου σαν πραγματικη προυπηρεσια. αρα του χρονου δημιουργουν προβλημα στους διορισμους. συνεπως παιδια το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο..... μηπως υπαρχει τροπος να διαμαρτυρηθουμε γι αυτο? δεν μπορει να συμβαινει, ειναι παραλογο. Απο που κι ως που να ενταχθουν στο υπουργειο παιδειας και να διεκδικουν τις θεσεις τοσων συναδελφων που περιμενουν χρονια στον ενιαιο πινακα? τι να πω, απογοητευση...

Στόχος μου ήταν να ενημερώσω τους νέους συναδέλφους για την ύπαρξη των παραθύρων .
Ευχή μου είναι να γίνουν πολλές οι φωνές διαμαρτυρίας ώστε να φθάσουν στα αυτιά των πολιτικών .
αλλά δεν το υπόσχομαι κιόλας ...    ;D

Δεν κούρασες καθόλου...
Ο ασεπ πρέπει να γίνει κάποια στιγμή απαραίτητη προυπόθεση για διορισμό.
Δε διαφώνω με τον τρόπο που διορίζονται άτομα που αποκτούν μόρια μέσω ασεπ και μετά πάνε για αναπλήρωση (π.χ. η bikini), απλά θα ήταν ήδη διορισμένα αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα παράθυρα.

Δε θεωρώ ότι είναι τέλειος τρόπος ο ασεπ έτσι όπως γίνεται, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί.

Υ.Γ. bikini ελπίζω να μην σου δημιουργεί πρόβλημα που σε φέρνω ως παράδειγμα  συνέχεια  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:30 »

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Ιουλίου 11, 2009, 03:38:00 pm »
Το bikini του χρόνου θα πρέπει να τιμηθεί ως γυναίκα της χρονιάς,στην κατηγορία καλύτερη ασεπίτισσα-προυπηρεσιούχα.
Ελπίζω μόνο μην της πάρει τη οργανική κανένας πολύτεκνος.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Ιουλίου 11, 2009, 03:41:23 pm »
Μόνο αν ενδιάμεσα γίνει τρίτεκνη ,ύστερα δουλέψει Σιτιβανίδιο και Σμεα και  σαν πολύτεκνη την επόμενη χρονιά φτιάξει μια κατηγορία μόνη της.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Ιουλίου 11, 2009, 04:33:00 pm »
Επειδή ορισμένοι μιλάνε για συναδελφικά μαχαιρώματα,ατομικιστικές συμπεριφορές,κατάργηση του ΑΣΕΠ,μαζικούς διορισμούς κτλ.,επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το τί βίωνα τα τελευταία χρόνια,όποτε καθόμουν να κοιτάξω τους πίνακες αναπληρωτών της ειδικότητάς μου και να σχεδιάσω το μέλλον μου,ενώ μάζευα μόρια από συμμετοχές στον διαγωνισμό:

Έβλεπα άτομα, με βαθμό πτυχίου λίγο πάνω από το 5 και έτος απόκτησης π.χ. το 2005,να δουλεύουν ήδη από το 2005 σε δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά και να συγκεντρώνουν εντός δύο ετών πάνω από 30 μόρια,ενώ οι στήλες με τα μόρια από τον ΑΣΕΠ να παραμένουν κουλουράκια!

Ποιός μου φταίει για την οργή και την απογοήτευση που ένιωθα;
Το ΑΣΕΠ όπου δεν είχα περάσει;
Οι συνάδελφοι που είχαν άξια διοριστεί μέσω αυτού;
Το υπουργείο που δεν διόριζε 20.000 φιλολόγους,4000 θεολόγους κ.ο.κ.;
Οι πολιτικοί ή όποιοι άλλοι που έβρισκαν πρόθυμους ¨καλοθελητές¨;

Και τέλος πάντων,αφήνω αυτούς που μιλάνε για μαχαιρώματα να κρίνουν το κατά πόσο η παραπάνω συμπεριφορά είναι ¨συναδελφική¨...
Knkn,βλέπω ότι σου ξεφεύγω συνέχεια!!
Επειδή σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκε η έννοια του πολίτη,ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πολιτεία του κοινωνικού συνόλου στο οποίο εντάσσεται,σε αντιδιαστολή με την έννοια του ιδιώτη,ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του(και όλοι ξέρουμε ποια διεθνής λέξη παράγεται από τον ιδιώτη),ενημερώνω όσους δεν το γνωρίζουν ότι πολλοί από το φόρουμ κινούμαστε ακομμάτιστα νομικά εναντίον του τελευταίου νόμου για τους ΟΑΕΔίτες.
Συνάδελφοι τώρα είναι η ώρα των πράξεων και όχι των μεγάλων λόγων περί συλλογικών αγώνων κτλ.Τώρα θα κριθούμε για τη ζωή που αξίζει στον καθένα μας.
Αν περάσει έτσι και αυτός ο νόμος,τότε είναι σίγουρο ότι θα ενταχθούν εργαζόμενοι και άλλων υπουργείων στους πίνακες,με αποτέλεσμα οι θέσεις στο διαγωνισμό να μειώνονται συνεχώς και κάποιοι στενόμυαλοι να κατηγορούν το ΑΣΕΠ(σαμάρι) αντί για το ΥΠΕΠΘ(γάιδαρο).

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Ιουλίου 11, 2009, 04:55:40 pm »
Και κάτι αφιερωμένο για τη bikini:

Είσαι τυχερή μέσα στην ατυχία σου,γιατί πρόλαβες να δουλέψεις ως αναπληρώτρια μέσω ΑΣΕΠ.
Οι νεότεροι συνάδελφοι που τώρα λένε ¨και τί με νοιάζει εμένα,εγώ σε 3-4 χρονάκια θα διοριστώ μαζεύοντας μόρια από ΑΣΕΠ ή ΠΔΣ¨,είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα δουν ότι δε θα μπορούν να δουλέψουν με τα μόρια μιας επιτυχίας στο ΑΣΕΠ,έστω και αν έχουν μαζέψει 18 μόρια,αν ενταχθούν οι εργαζόμενοι και άλλων υπουργείων.Ειδικά αν εξακολουθήσουν να μειώνονται τα μόρια από τον περασμένο ΑΣΕΠ και ειδικά αν περιμένουν από τα ψίχουλα της ΠΔΣ.
Ήδη σε ορισμένες ειδικότητες ακούω παιδιά με 18 μόρια να αγωνιούν για το αν θα δουλέψουν ωρομίσθιοι!!!
Ετσι θα ανεβαίνει συνεχώς η βάση διοριστέων του ΑΣΕΠ και όλοι θα τα βάζουν με το διαγωνισμό,ενώ σε αντίθετη περίπτωση που θα πέφτει η βάση, όπως έγινε φέτος με τους μαθηματικούς,τότε θα είναι δώρο άδωρο η επιτυχία στο διαγωνισμό,όπου και πάλι όλοι θα κατηγορούν το ΑΣΕΠ.
Δηλαδή μέσω ΑΣΕΠ θα είναι εφικτός μόνο ο μόνιμος διορισμός και μόνο για όσους είναι διοριστέοι με όλο και υψηλότερη βάση,έτσι ώστε και το 60% να διατηρείται από το υπουργείο για ¨ξεκάρφωμα¨,αλλά και όλοι να τα βάζουν με το ΑΣΕΠ που ¨υποβαθμίζει τα πτυχία μας¨.

Εύχομαι bikini να μην επαληθευθώ,αλλά ξέρεις ποια λύση υποπτεύομαι ότι θα προωθήσουν τότε τα παπαγαλάκια;Τη σωτήρια συνέντευξη!!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2009, 04:58:39 pm από rublev »

Συνδεδεμένος loulou

• Πλήρες μέλος
  • My Home is where My Dog is
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Ιουλίου 11, 2009, 06:34:06 pm »
Παρακολουθώ τη συζήτηση στο φόρουμ σχετικά με τον τρόπο διορισμών, αξιοκρατία, ασέπ και τα λοιπά. Δε διαφωνώ με πολλές απόψεις σχετικά με την αξιοκρατία απλώς η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την ίδια πίτα και πως να μοιραστεί!!!

Πολλά προβλήματα θα λυνόντουσαν αν απαιτούσαμε ως εκπαιδευτικοί, ως γονείς και ως εκπαιδευτικοί γονείς να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών μέσα στη τάξη, πράγμα που σημαίνει περισσότερα σχολεία, περισσότεροι καθηγητές άρα ...περισσότερα λεφτά για τη παιδεία.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Ιουλίου 11, 2009, 06:47:07 pm »
Mα οι ευθύνες του υπουργείου ειναι δεδομένες!!Θα ήταν αστείο να αρνηθεί κανείς την καθυστέρηση ως προς την υλοποίηση ευρωπαικών (βλ.ολοήμερο) και παιδαγωγικών (βλ.μείωση του μαθητικού κοινού) αιτημάτων!!!
Το θέμα είναι ότι αυτά όλοι βλέπουμε να τα διεκδικούν οι αιρετοί εκπρόσωποί μας,οι οποίοι όμως, όταν είναι να καταφερθούν εναντίον ¨συναδέλφων¨,να επιρρίψουν έστω και μια μικρή ευθύνη για την κατάσταση και σε εμάς τους εκπ/κούς,τότε προτιμούν να λαικίσουν και να χαιδέψουν και αυτοί τα αυτιά των μελλοντικών ψηφοφόρων τους σαν τους πολιτικούς.Ε,έτσι δεν γίνεται δουλειά...

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Ιουλίου 15, 2009, 09:10:30 am »
τα σχόλια δικά σου!

Εχω  ακούσει συνάδελφο να μου λέει : "Εγώ δεν χτυπιέμαι σαν χταπόδι όπως εσύ. Εδώ γύρω υπάρχουν ένα σωρό ζωντανά εικοσάρικα. Με ΠΔΣ και ωρομισθία χαλαρά και κάποτε θα μου έρθει μόνο του !!!! "

αλλά δεν το υπόσχομαι κιόλας ...    ;D

οσον αφορα το γιατι πηραν εμενα, και οχι αλλους προηγουμενους...γιατι σαφως υπηρχαν και παιδια με προγενεστερη ημερομηνια κτησης....δεν καταλαβαινω γιατι ρωτατε μια και ξερετε την απαντηση. αν απλα θελετε να παραδεχτω οτι χρησιμοποιησα καποιον γνωστο, ναι χρησιμοποιησα. δεν ξερω τι κανουν οι λοιπες ειδικοτητες μα στους φιλολογους , ειναι γνωστο, πως δεν προκειται να μπεις πδσ χωρις γνωστο. και δεν ντρεπομαι λοιπον γι αυτο.
ειμαι εναντια στο ολο συστημα, το ανεφερα και πιο πανω. θα ηταν σωστο να παιρνουν πδσ οπως λ.χ και ωρομισθιους η αναπληρωτες. δεν ισχυει κατι τετοιο ομως...οποτε ο καθενας ψαχνει τροπους να κερδισει κανενα μοριο.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2009, 09:12:49 am από knkn »

Αποσυνδεδεμένος ζουζουνα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Ιουλίου 15, 2009, 01:34:30 pm »
Φετος επισημως απο το υπουργειο θα προσληφθουν 24900 εκπαιδευτικοι ως εξης:
             6400 μονιμοι          (ποσοστο 25,70%)
             8500 αναπληρωτες  (ποσοστο 34,14%)
           10000 ωρομισθιοι      (ποσοστο 40,16%)
           24900 συνολο
Το ερωτημα που τιθεται ειναι οι 8500 αναπληρωτες, θα "αναπληρωσουν" εγκυμοσυνες, αναρρωτικες αδειες, κλπ,κλπ
Οι ωρομισθιοι  τι θα αναπληρωσουν?
Ειναι καιρος να ξυπνησουμε ολοι μας.
ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΝΤΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ
Οσο για τον τροπο διορισμου?
Καθε χρονο να συντασσεται πινακας απο τον οποιο να γινονται οι προσληψεις μονιμων και αναπληρωτων και στον οποιο θα προσμετρωνται τα παρακατω:
1)γραπτη βαθμολογια στο γνωστικο καθε κλαδου( και οι φυσικοι θα γραφουν φυσικη, και οι βιολογοι βιολογια.........)
2)προϋπηρεσια(που προσφερθηκε στη δημοσια εκπαιδευση μεσω του υπουργειου παιδειας)
3)παιδαγωγικη επαρκεια(αυτο θελει λιγο ψαξιμο, για το πως θα ελεγχεται,αφου δεν θεωρω οτι ο νυν διαγωνισμος του ασεπ στα παιδαγωγικα πιστοποιει την παιδαγωγικη επαρκεια)
4)διδακτικη επαρκεια(κι αυτο θελει ψαξιμο για το πως θα ελεγχεται και γιατι οποιος γνωριζει δεν σημαινει οτι μπορει να σταθει σε μια ταξη)
5)μεταπτυχιακοι και διδακτορικοι τιτλοι στην αντιστοιχη και μονο ειδικοτητα
6)μεταπτυχιακοι και διδακτορικοι τιτλοι στα παιδαγωγικα
5)κοινωνικα κριτηρια(μοριοδοτηση καθε παιδιου αναλογα με τον αριθμο τους,ειδικες κατηγοριες ασθενειων κλπ,κλπ)

Αποσυνδεδεμένος ζουζουνα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Ιουλίου 15, 2009, 01:44:30 pm »
Επισης ξεχασα και
8)ημεροχρονολογια κτησης και βαθμος πτυχιου (γιατι το εχουμε απαξιωσει τελειως, μερικοι μερικοι)
Ισως και καποια αλλα κριτηρια που αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σκεφτω......

Αποσυνδεδεμένος xristis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Ιουλίου 15, 2009, 11:02:22 pm »

Επι τέλους,  κανένας διορισμός στο εξής ,με αρχή από τον επόμενο διαγωνισμό, χωρίς επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Γιατί δηλαδή αυτοί που πετυχαίνουν και μια και περισσότερες φορές ΣΕ ΑΣΕΠ να χάνουν και τα μόρια τους μετα από 2-4 χρόνια και άλλοι, με τη  ΠΔΣ και ξέρουμε πως προσλαμβάνονται αυτοί που  παίρνουν   8-10 ώρες,  να αφήσουν τα ρουσφέτια τους, και να στρωθούνε για ασεπ ,όπως όλοι εμείς.
           Άς τους πάρουν τα κομματικά αφεντικά τους στις ιδιωτικές τους επιχειρήσεις...Συνενοηθήκαμε ;;;     

΄΄υποψιασμένος΄΄

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144