Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχήν έχεις δώσει καθόλου ΑΣΕΠ ;Γι΄αυτό που αναρωτίεσαι θα σου πώ για μένα . Έχω δώσει 5 φορές ΑΣΕΠ και είμαι επιτυχών τις 3. Την πρώτη φορά που έδωσα δεν είχα διαβάσει καθόλου ειδική διδακτική και έγραψα 85. Τις επόμενες φορές που διάβασα έγραψα πολύ χειρότερα. Από τα μόρια αυτά έπιασα ωρομίσθιος και του χρόνου ΘΑ έπιανα αναπληρωτής. Αν εσύ ήσουν διοριστέα του ΑΣΕΠ , ήταν να διοριστείς τη 2η χρονιά και έβγαινε κάποιος υπουργός και έλεγε ότι με τον ΑΣΕΠ περνάνε τα βύσματα και αλλάξει τη διαδικασία όπου σε βάζει στην ίδια μοίρα με κάποιον που μόλις τελείωσε σε μια διαδικασία που παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη τι θα έλεγες ;; Εγώ δεν λέω να μην γίνεται ΑΣΕΠ αλλά να υπάρχει ένα ποσοστό ώστε σιγά σιγά να αποροφηθούν αυτοί που βάσει του υπάρχοντος νόμου είχαν κάνει τον προγγραμματισμό τους.
Γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν 100% ασεπ δεν έχουν δώσει καν ασεπ?
Ο ενιαίος πίνακας των μόνιμων διορισμών (του 40%) και οι ενιαίοι πίνακες των αναπληρωτών (
alfavita.gr: Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών, τη μεταβατική περίοδο και το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ Μόνιμοι ΔιορισμοίΣτις 30 Ιουνίου 2010 θα «κλειδώσουν» όλοι οι πίνακες προϋπηρεσίας. Όσοι περιλαμβάνονται σε αυτούς θα προσληφθούν μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, δηλαδή το 2010/11, το 2011/12 και το 2012/13.
Δηλαδή όποιος έχει 0,001 μόρια προϋπηρεσίας και είναι στους πίνακες διορισμού μέχρι 30/06/2010 θα διοριστεί από πίνακες μία από αυτές τις χρονιές;;;;; Δε στέκει αυτό.
5. Για να διορισθεί κάποιος ως μόνιμος εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο θα πρέπει να έχει πετύχει σε ένα διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Από αυτό τον κανόνα θα εξαιρεθούν όσοι στις 30-6-2010 έχουν 24μηνη προϋπηρεσία, οι οποίοι θα μπαίνουν στους πίνακες του ΑΣΕΠ με τη βάση του διαγωνισμού (το 50 ή 55) και δεν θα είναι προαπαιτούμενο η επιτυχία σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ.