0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@emmakiΔεν θα σου απαντούσα αν δεν έβλεπα μόλις τώρα πως είσαι στην ΠΟΛΥΤΙΜΗ ειδική αγωγή και μάλιστα πολλά χρόνια. Θα ξέρεις βέβαια πως δεν θα μπορούσε να σου κάνει κάποιος αναφορά επειδή το παιδί του δεν το επιλέγουν οι συμμαθητές του στο Γυμνάσιο και μάλιστα στην
Προσωπικά θα με ενδιέφερε να μάθω τα εξής: ποιος αποφασίζει για την θέση των μαθητών, ο υπεύθυνος, ή ο εκάστοτε εκπαιδευτικός; και αν είναι κάπου γραμμένα όλα αυτά, γιατί έτσι δημιουργούνται τρελές συγκρούσεις. Εγώ το συζήτησα με την διεύθυνση και πήρα το οκ, το παιδί το μοναχικό να κάθεται με άλλο. Το θέμα με το rotation που επίσης με ενδιαφέρει, δεν ξέρω πώς θα το λύσω.
Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Μαζευτείτε αρκετοί γονείς και κάντε εγγραφή αναφορά με συγκεκριμένα περιστατικά και ημερομηνίες στη Διεύθυνση του σχολειου. Ζητειστε οπωσδήποτε να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου και γράψτε επάνω στους αποδέκτες που είναι η Διεύθυνση του σχολειου, κοινοποίηση και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής σας. Όταν υπάρχουν γραπτά παράπονα, αναγκάζονται να κινητοποιηθούν, δεν μπορούν να κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.
Κατά τη γνώμη μου, αλλάξτε σχολείο. Και φροντίστε να πάει και σε γυμνάσιο που δε θα παν τα εν λόγω παιδιά.