0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν πεις ότι θες να αλλάξεις τμήμα, είναι σαν να παραδέχεσαι την ήττα σου. Η κλήρωση είναι ένα ωραίο πρόσχημα για να μη φανεί ότι το τμήμα δεν το ήθελε κανεις. Αυτό όμως δεν αποδεικνύεται. Ενώ το «εγω δεν μπορώ να κάνω μάθημα», βγάζει μάτι. Και με τι μούτρα μετά απ αυτό θα μπει σε άλλο τμήμα; τα ίδια θα της κάνουν.
Αντισυναδελφικός κι εσύ.
Έσπερος, μπορεί, γιατί είναι παιδαγωγικό θέμα. Αλλά τελικά μπορεί να μην γίνει τίποτα και να γυρίσει μπούμεραγκ εναντίον της. Πιθανότατο, αν η διευθύντρια έχει άντρα στην πρωτοβάθμια. Εγώ όμως θα το έκανα. Π.χ. εγώ έχω πρόβλημα με μητέρα που πέρυσι με τις ενέργειές της στράφηκε κατά των καθηγητών. Φέτος χτύπησε πάλι. Δεν θα ενεργήσω κι εγώ να ενημερώσω τους ανωτέρω; Θα το αφήσω έτσι;
Έχεις δίκιο, αλλά δεν έχει και πολλές επιλογές. Αν όμως είχε στείλει μήνυμα στη σύμβουλο πριν τους γονείς, θα ήταν καλυμμένη, γιατί οι γονείς θα επιβεβαίωναν όσα η ίδια θα είχε ήδη πει. Τώρα πρέπει να δώσει εξηγήσεις εκ των υστέρων.
Δεν είναι το να φανεί ότι κάτι έκανα, εγώ προσωπικά αν ήταν φίλη μου θα τη συμβούλευα να ζητήσει παιδαγωγική καθοδήγηση, γιατί γι' αυτό δεν είναι ο σύμβουλος; Άλλο που εμείς τα έχουμε διαστρεβλώσει όλα και καλούμε τον σύμβουλο μόνο για κακό. Πάντως και ο γονιός δεν στρέφεται κατά της δασκάλας, ουσιαστικά αναδεικνύει τα προβλήματα αυτού του σχολείου. Μακάρι να μην την πληρώσει η κοπέλα.