0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
!!!Tί έγινε ρε παιδιά?Είναι της μόδας τώρα να πηδάνε τα παιδιά απ'τα μπαλκόνια των σχολείων???Τι άλλο θ'ακούσουμε πια...
...σε άλλες περιοχές τι γίνεται; λειτουργούν τέτοια σχολεία; μιλάμε πάντα για προβλήματα κοινωνικής προσαρμογής - παραβατικότητα
...Ακόμη euler επέτρεψε μου να σχολιάσω πως η άποψη σου:«οι γονείς του το βλέπουν όλη την ημέρα. Αν αυτοί είναι το πρόβλημα έχεις χάσει από την αρχή. Για αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείς καθόλου γιατί το πιθανότερο είναι οτι θα βρεις το μπελά σου. Άσε που σήμερα με αυτά που ακούμε δεν τολμάς να πλησιάσεις έναν μαθητή ειδικά του άλλου φύλου για να τον/την βοηθήσεις, πολύ πιθανό να "παρεξηγηθούν" οι προθέσεις σου. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις άλλα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Ξέρω ότι αυτά που λέω είναι σκληρά αλλά είναι αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί και δεν φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει. Και δυστυχώς αργά ή γρήγορα θα "εγκλιματιστείς" και εσύ όσο καλές προθέσεις και να έχεις.» το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι με βρίσκει εντελώς αντίθετη. ...Κλείνοντας το σχόλιο μου θα θελα να πω στη sophie ευχαριστώ που πάει και ξετρυπώνει ενδιαφέροντα site γιατί τελικά μου επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι υπάρχει πάντα φως στο τουνελ για όσους θέλουν να το δούν.