0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 04, 2009, 11:33:36 amθα επαναλάβω την ερώτηση και ας μην είναι ο sun on-line. για ποιον πίνακα μιλά;το δικό του;έχουν αφαιρεθείι τρίτεκνοι; οι 24μηνιτες του οαεδ;Από τον πίνακα του Sun γιατί να αφαιρεθούν οι τρίτεκνοι; Αφού δε διορίζονται; Έχουν αφαιρεθεί: πολύτεκνοι, 40%, 24μηνο, 30μηνο και ΑΣΕΠίτες.
θα επαναλάβω την ερώτηση και ας μην είναι ο sun on-line. για ποιον πίνακα μιλά;το δικό του;έχουν αφαιρεθείι τρίτεκνοι; οι 24μηνιτες του οαεδ;
Παράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 04, 2009, 11:38:52 amΠαράθεση από: evants στις Αυγούστου 04, 2009, 11:33:36 amθα επαναλάβω την ερώτηση και ας μην είναι ο sun on-line. για ποιον πίνακα μιλά;το δικό του;έχουν αφαιρεθείι τρίτεκνοι; οι 24μηνιτες του οαεδ;Από τον πίνακα του Sun γιατί να αφαιρεθούν οι τρίτεκνοι; Αφού δε διορίζονται; Έχουν αφαιρεθεί: πολύτεκνοι, 40%, 24μηνο, 30μηνο και ΑΣΕΠίτες. μας ενδιαφερει γιατι εγω πχ ειμαι στο 1025 στον πινακα sun. αν είναι πάνω απο μενα 50 τριτεκνοι που φευγουν με ειδικη ποσοστωση λογικα κατεβαινω
για τους ωρομισθιους ξερουμε αν μετραει;;;
αν ειναι να παω τον μαρτη αναπληρωση, τοτε ζησε μαη μου να φας τριφυλλι. αν μπορειτε να μου πειτε για ποτε το βλεπετε, καλα θα ηταν. και θα μου λυσει καποιος την απορια γιατι τοση κατρακυλα;;;;;;;;;;
Παράθεση από: evants στις Αυγούστου 04, 2009, 11:41:30 amΠαράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 04, 2009, 11:38:52 amΠαράθεση από: evants στις Αυγούστου 04, 2009, 11:33:36 amθα επαναλάβω την ερώτηση και ας μην είναι ο sun on-line. για ποιον πίνακα μιλά;το δικό του;έχουν αφαιρεθείι τρίτεκνοι; οι 24μηνιτες του οαεδ;Από τον πίνακα του Sun γιατί να αφαιρεθούν οι τρίτεκνοι; Αφού δε διορίζονται; Έχουν αφαιρεθεί: πολύτεκνοι, 40%, 24μηνο, 30μηνο και ΑΣΕΠίτες. μας ενδιαφερει γιατι εγω πχ ειμαι στο 1025 στον πινακα sun. αν είναι πάνω απο μενα 50 τριτεκνοι που φευγουν με ειδικη ποσοστωση λογικα κατεβαινωΕγω στον πίνακα του sun ειμαι γυρω στο 700. Πάνω απο μενα μετρησα περιπου 30 τρίτεκνους. Ερώτηση : Αυτοι επηρεαζουν τη σειρα μου;; και αν ναι θετικα ή αρνητικά;;
Kozzi φυσικα και εβαλα το ΝΑΙ Εδω που έχουμε καταντησει ΔΕΧΟΜΑΙ να γινω και η δευτερη Κυρα της Ρω!!!!!!!!